Grįžtu po visų ligų, laidotuvių. Praktiškai visą savaitę maitinomės sumuštiniais, koldūnais, dešrelėm
Šeštadienis
Pusryčiai sumuštiniai su mėsos vyniotiniais, arbata, kava, kakava.
Pietūs: su daržovėm pakepinta virta kalakutiena, virtos bulvės, vaikai darėsi picų su pirktiniais padais.
Vakarienė: žirnių sriuba, po gabalėlį torto, arbata.
Sekmadienis
Pietūs: kas dešrelių su padažu ir batonu, kas paskutinę picą pasidarė su tom pačiom dešrelėm, vyras lašinių su duona.
Vakarienė kalakutienos kepsniai, padažas, duona, jogurtas, saldainiai.
Pietūs: kas dešrelių su padažu ir batonu, kas paskutinę picą pasidarė su tom pačiom dešrelėm, vyras lašinių su duona.
Vakarienė kalakutienos kepsniai, padažas, duona, jogurtas, saldainiai.
Pirmadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, arbata, kava, kakava.
Pietūs: kalakutienos kepsniai, virtos bulvės.
Vakarienė pabaigėm žirnių sriubą, miltiniai blynai, uogienė, pienas.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, arbata, kava, kakava.
Pietūs: kalakutienos kepsniai, virtos bulvės.
Vakarienė pabaigėm žirnių sriubą, miltiniai blynai, uogienė, pienas.
Antradienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, sausainiai, arbata, kava, kakava.
Pietūs: kalakutienos kepsniai, virtos bulvės vyrui, aš seminare buvau- ten kibinais maitino, sūnus- su draugais picerijoj, dukra- daržely .
Vakarienė makaronų košė, "pagerintas" netikras zuikis (FB platybėse radau- faršą paruošti kaip zuikiui, iškloti skardą, padarant vidurį- į ten kloti plonai pjaustytą rūkytą šoninę, ant viršaus užpilti kreminio sūrio, tada dėti plonom riekelėm pjaustytą mocarelą ir ant pačio viršaus- tiesiog užleisti kiaušinių).
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, sausainiai, arbata, kava, kakava.
Pietūs: kalakutienos kepsniai, virtos bulvės vyrui, aš seminare buvau- ten kibinais maitino, sūnus- su draugais picerijoj, dukra- daržely .
Vakarienė makaronų košė, "pagerintas" netikras zuikis (FB platybėse radau- faršą paruošti kaip zuikiui, iškloti skardą, padarant vidurį- į ten kloti plonai pjaustytą rūkytą šoninę, ant viršaus užpilti kreminio sūrio, tada dėti plonom riekelėm pjaustytą mocarelą ir ant pačio viršaus- tiesiog užleisti kiaušinių).
Sekmadienis
Pusryciai - kava
Pietus- keptos blauzdeles orkaiteje, raug. agurkai
Vakariene- kepta zuvis su morkomis
Pirmadienis
Pusryciai - kava
pietus- nesemes blauzdeliu likucius
Vakariene- miltiniai blynai su braskiu uogiene
Antradienis
Pusryciai- Kava, sumustiniai batonas su slapenke
Pietus- pirktiniai kalakutienos maltinukai, raug. kopustai
Vakariene- kotletai, virtos bulves, raug kopustai, arbata, meduoliai
Pusryciai - kava
Pietus- keptos blauzdeles orkaiteje, raug. agurkai
Vakariene- kepta zuvis su morkomis
Pirmadienis
Pusryciai - kava
pietus- nesemes blauzdeliu likucius
Vakariene- miltiniai blynai su braskiu uogiene
Antradienis
Pusryciai- Kava, sumustiniai batonas su slapenke
Pietus- pirktiniai kalakutienos maltinukai, raug. kopustai
Vakariene- kotletai, virtos bulves, raug kopustai, arbata, meduoliai
Trečiadienis
Pietūs: netikras zuikis, virtos bulvės, duona dukra- daržely .
Vakarienė kas ko norėjo- karšti sumuštiniai, rūkyta šoninė, virtos dešrelės, duona, padažas, rauginti kopūstai.
Pietūs: netikras zuikis, virtos bulvės, duona dukra- daržely .
Vakarienė kas ko norėjo- karšti sumuštiniai, rūkyta šoninė, virtos dešrelės, duona, padažas, rauginti kopūstai.
Treciadienis
Pusryciai - kava, batonas su suriu
Pietus- vakaryksciai kotletai, raug. kopustai
Vakariene- sv.kiaulienos desreles, valgem su virtomis bulvemis ir pomidoru padazu, vistienos suktinukai su dz.vaisiais troskinti su morkomis surio padaze, mar. agurkai, pomidorai, kava, plikyti pyrageliai ( viesnia turejom su nakvyne)
Ketvirtadienis
Pusryciai - kava, sumustiniai - batonas su suriu ir virtu kumpeliu, sureliai
Pietus- vakaryksciai vistienos suktinai , mar. agurkai, pomidorai
Vakariene- plakta kiausiniene su pienu, su raug. kopustais, arbata, sureliai
Pusryciai - kava, batonas su suriu
Pietus- vakaryksciai kotletai, raug. kopustai
Vakariene- sv.kiaulienos desreles, valgem su virtomis bulvemis ir pomidoru padazu, vistienos suktinukai su dz.vaisiais troskinti su morkomis surio padaze, mar. agurkai, pomidorai, kava, plikyti pyrageliai ( viesnia turejom su nakvyne)
Ketvirtadienis
Pusryciai - kava, sumustiniai - batonas su suriu ir virtu kumpeliu, sureliai
Pietus- vakaryksciai vistienos suktinai , mar. agurkai, pomidorai
Vakariene- plakta kiausiniene su pienu, su raug. kopustais, arbata, sureliai
Ketvirtadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava, kakava.
Pietūs: netikras zuikis, virtos bulvės, duona vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė pirktos bandelės, mielinis pyragas, virtos bulvės, keptos blauzdelės, rauginti kopūstai.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava, kakava.
Pietūs: netikras zuikis, virtos bulvės, duona vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė pirktos bandelės, mielinis pyragas, virtos bulvės, keptos blauzdelės, rauginti kopūstai.
Penktadienis
Pusryciai - kava, bandele
Pietus- pabaigem vistienos suktinukus, raug.kopustai
Vakariene- ruk.medziotoju desreles, marinuota silke, arbata
Pusryciai - kava, bandele
Pietus- pabaigem vistienos suktinukus, raug.kopustai
Vakariene- ruk.medziotoju desreles, marinuota silke, arbata
Penktadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava.
Pietūs: keptos blauzdelės, virtos bulvės, rauginti kopūstai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė keptos strimėlės (norfoj vakar pirkau- atšaldytos, 1 kg- 0.79 euro, apakau nuo tokios kainos ), pakepintos virtos bulvės, dukros nenorėjo, tai sumuštinius valgė.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava.
Pietūs: keptos blauzdelės, virtos bulvės, rauginti kopūstai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė keptos strimėlės (norfoj vakar pirkau- atšaldytos, 1 kg- 0.79 euro, apakau nuo tokios kainos ), pakepintos virtos bulvės, dukros nenorėjo, tai sumuštinius valgė.
Šeštadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava, arbata, kakava.
Pietūs: grybų sriuba, bulvių-kopūstų apkepas.
Vakarienė balta mišrainė, mieliniai žiedeliai, paskui visi dar šoninės rūkytos su duona.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, fermentinis sūris, kava, arbata, kakava.
Pietūs: grybų sriuba, bulvių-kopūstų apkepas.
Vakarienė balta mišrainė, mieliniai žiedeliai, paskui visi dar šoninės rūkytos su duona.
Sestadienis
Pusryciai- kava , man velyvi jau pusryciai- plovas
Pietus- Mb darbe pabaige medziotoju desreles su krienais ir mar. agurku, as buvau gedulinguose pietuose - kijevo kotletas su bulviu kose, silkes 2 rusiu, kepta zuvis su karamelizuotais svogunais, kepta- marinuota zuvis, vistienos vyniotinis su vaisiais, zaliosios salotos, balta misraine, kava, desertas
Vakariene- MB plovas, man po sociu pietu uzteko pora j.duonos riekeliu su tepamu sureliu
Pusryciai- kava , man velyvi jau pusryciai- plovas
Pietus- Mb darbe pabaige medziotoju desreles su krienais ir mar. agurku, as buvau gedulinguose pietuose - kijevo kotletas su bulviu kose, silkes 2 rusiu, kepta zuvis su karamelizuotais svogunais, kepta- marinuota zuvis, vistienos vyniotinis su vaisiais, zaliosios salotos, balta misraine, kava, desertas
Vakariene- MB plovas, man po sociu pietu uzteko pora j.duonos riekeliu su tepamu sureliu