Pirmadienis
Pusryciai - kava
Pietus- MB netikras zuikis su bulvemis, man sparneliai su perlinemis kruopomis, raudona misraine
vakariene- Mb dar vis karkos valge, kepintos bulves su svogunais, as zirnienes, persimonai
Antradienis
Pusryciai - kava, varske su slyviene
Pietus- mb zuikis su keptomis bulvemis, man vis dar sparneliai su perliniu kruopu kose, mar. paprika
Pavakariai- darbe sumustiniai, arbata
vakariene- mb karka pabaige, as zirniene, dar zuikio pasisildziau su pomidorais su grietine, pasukos
Antradienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, paštetu, kepta kalakutiena, kava, arbata, kakava.
Pietūs: kalakutienos kotletai, virtos bulvės, pekino- kukurūzų salotos.
Vakarienė: kepta kalakutiena, pekino- morkų- česnako salotos, duona, pirktos bandelės.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, paštetu, kepta kalakutiena, kava, arbata, kakava.
Pietūs: kalakutienos kotletai, virtos bulvės, pekino- kukurūzų salotos.
Vakarienė: kepta kalakutiena, pekino- morkų- česnako salotos, duona, pirktos bandelės.
Trečiadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kepta kalakutiena, kava, arbata.
Pietūs: kalakutienos kepsniai, virtos bulvės, pekino- morkų- česnako salotos.
Vakarienė: keptos bulvės- dalis šiaudeliais pjaustytų, dalis- tarkuotų
Vakarienė: keptos bulvės- dalis šiaudeliais pjaustytų, dalis- tarkuotų
Treciadienis
Pusryciai- kava, sureliai
pietus- MB pabaige zuiki, man paskutiniai sparneliai, pomidorai su grietine
Pavakariai- plovas, raug.agurkai,
Vakariene- arbata, spurgos
pietus- MB pabaige zuiki, man paskutiniai sparneliai, pomidorai su grietine
Pavakariai- plovas, raug.agurkai,
Vakariene- arbata, spurgos
Ketvirtadienis
Pusryciai- kava, MB spurga, surelis, man grudeta varske
pietus- vakarykstis plovas, pomidorai ir svogunu laiskai su grietine, konserv.paprikos
Vakariene - zuvies kotletai su keptais svogunais, mar. burokeliai su cukinijomis, valgem su duona
Pusryciai- kava, MB spurga, surelis, man grudeta varske
pietus- vakarykstis plovas, pomidorai ir svogunu laiskai su grietine, konserv.paprikos
Vakariene - zuvies kotletai su keptais svogunais, mar. burokeliai su cukinijomis, valgem su duona
Ketvirtadienis
Vakarienė: pirktas mielinis pyragas, arbata, vėliau dar kas norėjo, valgė guliašo su virtom bulvėm.
Vakarienė: pirktas mielinis pyragas, arbata, vėliau dar kas norėjo, valgė guliašo su virtom bulvėm.
Penktadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, pyragas, kava, arbata.
Pietūs: guliašas, virtos bulvės (tik mane darbe įkalbėjo po kebabą nusipirkt, tai savo pietus vakarienei suvalgiau ).
Vakarienė: pakepintos virtos bulvės.
Šeštadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, benedikto kiaušiniai, kava, arbata, kakava.
Pietūs: trinta moliūgo sriuba, guliašas, bulvių košė.
Vakarienė: tortas (vyro gimtadienio proga), arbata.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, pyragas, kava, arbata.
Pietūs: guliašas, virtos bulvės (tik mane darbe įkalbėjo po kebabą nusipirkt, tai savo pietus vakarienei suvalgiau ).
Vakarienė: pakepintos virtos bulvės.
Šeštadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, benedikto kiaušiniai, kava, arbata, kakava.
Pietūs: trinta moliūgo sriuba, guliašas, bulvių košė.
Vakarienė: tortas (vyro gimtadienio proga), arbata.
Sekmadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, arbata, kakava.
Pietūs: pabaigėm trintą moliūgo sriubą, bulviniai blynai (iškepus pora keptuvių baigėsi dujos, tai likusius iškepiau orkaitėj čenakinėse kugelio pavidalu ).
Vakarienė: tortas, su bulvėm orkaitėj kepta kalakutiena pagal šį receptą, riestainiai.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, kava, arbata, kakava.
Pietūs: pabaigėm trintą moliūgo sriubą, bulviniai blynai (iškepus pora keptuvių baigėsi dujos, tai likusius iškepiau orkaitėj čenakinėse kugelio pavidalu ).
Vakarienė: tortas, su bulvėm orkaitėj kepta kalakutiena pagal šį receptą, riestainiai.
Pirmadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, tortas, kava, arbata, kakava.
Pietūs: vyras vežėsi kalakutienos su bulvėm, aš namie pabaigiau bulvių košę, gabalėlis silkės, dukros- sausų pusryčių su pienu, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: pabaigėm tortą, žydiškas kugelis, mišrainė su silke, duona.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, tortas, kava, arbata, kakava.
Pietūs: vyras vežėsi kalakutienos su bulvėm, aš namie pabaigiau bulvių košę, gabalėlis silkės, dukros- sausų pusryčių su pienu, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: pabaigėm tortą, žydiškas kugelis, mišrainė su silke, duona.
Penktadienis
Pusryciai - kava, varske su avieciu uogiene
Pietus- plovo, kotletu likuciai, mar. paprikos, agurkai
Vakariene- picos - vistiena- kepti svogunai- svogunu laiskai, paruk. desra, pomidorai, suris, kita pica- vistiena- jelapenai, pomidoras-suris
Sestadienis
Pusryciai - kava,
Pietus - vakarykstes picos
Vakariene- sveciuose- pakepinti cepelinai ir kugelis su spirgiukais, namine saltiena, mar. paprikos, leco, pelesinis suris, virti kiausiniai su sprotais
Sekmadienis
Pusryciai - kava
Pietus- pabaigem picas, kiausiniene, skilandine desra
vakariene- konser. tunas, mar. burokeliai su cikinija
Pirmadienis
pietus- kotletai su ryziais, mar. agurkai, pomidorai
Pavakariai- darbe- sumustiniai- batonas- lyd.surelis- ruk.kumpelis, arbata
Vakariene- kijevo koteltai, bulviu kose, balta misraine, pasukos
Pusryciai - kava, varske su avieciu uogiene
Pietus- plovo, kotletu likuciai, mar. paprikos, agurkai
Vakariene- picos - vistiena- kepti svogunai- svogunu laiskai, paruk. desra, pomidorai, suris, kita pica- vistiena- jelapenai, pomidoras-suris
Sestadienis
Pusryciai - kava,
Pietus - vakarykstes picos
Vakariene- sveciuose- pakepinti cepelinai ir kugelis su spirgiukais, namine saltiena, mar. paprikos, leco, pelesinis suris, virti kiausiniai su sprotais
Sekmadienis
Pusryciai - kava
Pietus- pabaigem picas, kiausiniene, skilandine desra
vakariene- konser. tunas, mar. burokeliai su cikinija
Pirmadienis
pietus- kotletai su ryziais, mar. agurkai, pomidorai
Pavakariai- darbe- sumustiniai- batonas- lyd.surelis- ruk.kumpelis, arbata
Vakariene- kijevo koteltai, bulviu kose, balta misraine, pasukos
Antradienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sausi pusryčiai su pienu, pabaigiau silkės mišrainę, kava, arbata, kakava.
Pietūs: vyras vežėsi kalakutienos su bulvėm, mes namie miltinių blynų, keptų kiaušinių, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: burokėlių sriuba, kam trūko- orkaitėj keptą kalakutienos kukulį įsimetė, sūnus pabaigė kalakutieną, dukros- virtų bulvių su pienu.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sausi pusryčiai su pienu, pabaigiau silkės mišrainę, kava, arbata, kakava.
Pietūs: vyras vežėsi kalakutienos su bulvėm, mes namie miltinių blynų, keptų kiaušinių, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: burokėlių sriuba, kam trūko- orkaitėj keptą kalakutienos kukulį įsimetė, sūnus pabaigė kalakutieną, dukros- virtų bulvių su pienu.
Trečiadienis
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, lydytu sūriu, kava, arbata, kakava.
Pietūs: vyras vežėsi kalakutienos kukulių su bulvėm, dukros valgė pakepintų virtų bulvių, aš- omletą kepiausi, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: šokoladainis, arbata.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, lydytu sūriu, kava, arbata, kakava.
Pietūs: vyras vežėsi kalakutienos kukulių su bulvėm, dukros valgė pakepintų virtų bulvių, aš- omletą kepiausi, sūnus- mokykloj.
Vakarienė: šokoladainis, arbata.