Pusryčiai dešra, batonas, duona, kava, arbata.
Pietūs: virtas liežuvis, duona, marinuoti agurkai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: kepti sparneliai, lęšių košė.
Pusryčiai dešra, batonas, duona, lęšių košė, dribsniai su pienu, kava, arbata.
Pietūs: kepti sparneliai, lęšių košė, duona, marinuoti agurkai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: žirnių košė, virtas kumpis, rauginti kopūstai.
Pusryciai - kava
Pietus - makaronai su desrelemis, pekinas - pomidorai- salieru stiebai su majonezu
Vakariene- kam lietiniai, kam virti kiausiniai
Pusryčiai dešra, batonas, duona, žirnių košė, jogurtas su bananu, kava, arbata.
Pietūs: virtas kumpis, žirnių košė, duona, marinuoti agurkai, kopūstai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: virtos bulvės, silkė su marinuotais grybais ir svogūnais.
Sveikos!
Vakar:
1) Naminiai koldūnai
2) keptos bulvės su kefyru
3) kiaušinienė
tikrai taupu
Pusryčiai varškės sūris, batonas, duona, jogurtas su melionu, kava, arbata.
Pietūs: virtas kumpis, bulvės, duona, marinuoti agurkai, kopūstai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: virtos bulvės, silkė su marinuotais grybais ir svogūnais, raugintų kopūstų sriuba.
Penktadienis:
1) virti kiaušiniai, pirktinis pyragas, kava
2) makaronai su tunu
3) sausi pusryčiai, rukytas kumpis, desertinė varškė.
(po algų... )
Ryt gamint stengsiuos daugiau pati
Pusryčiai varškės sūris, batonas, duona, jogurtas su melionu, kava, arbata.
Pietūs: virtas kumpis, bulvės, marinuoti kopūstai, morkos su česnaku, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė: pakepintos virtos bulvės vaikams, silkė su marinuotais grybais ir svogūnais man, raugintų kopūstų sriuba vyrui, bandelės su obuoliais ir serbentų džemu- visiems .
Pusryčiai varškės sūris, dešra, batonas, duona, kava, arbata.
Pietūs: čili troškinys.
Vakarienė: trinta žiedinių kopūstų sriuba.
Pusryčiai varškės sūris, dešra, batonas, duona, kava, arbata, dribsniai su pienu.
Pietūs: pas mamą kotletai, balandėliai, virtos bulvės, marinuoti agurkai, sausainiai, arbata.
Vakarienė: pabaigėm trintą žiedinių kopūstų sriubą, kepta vištiena, virtos bulvės, obuolių pyragas, pienas.
Šeštadienis:
1) grikiai, dešrėlės, agurkas
2) kiaulienos kepsniai, ryžiai, pokidorų-agurkų-svogūnų salotos
3) keptos bulvės su kefyru
4) obuoliai, sausainiai
Sekmadienis:
1) sausi pusryčiai, sumuštiniai. Bulvių likučiai su dešrelėmis
2) koldūnai su varške, grikių bei keptų bulvių likučiai su dešrelėmis ir mėsyte
3) raugintų kopūstų sriuba su vištienos filė gabaliukais
4) sausi pusryčiai, batonas, pienas
Pirmadienis:
1) kepti varškėčiai, grietinė
2) bulvės įdarytos faršu
3) bulvių ir sriubos likučiai, sumuštiniai su šlapenke, arbata, jogurtas
4) šokoladas