Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų meniu

Penktadienis

Pusryciai - kava, grudeta varske, jogurtukai

Pietus- kava, sumustiniai- batonas su suriu, kepenu pastetu, pikantiska misraine+krabu lazdeles, pomidorai, ( be pietu dirbom, tai tik visokiu sumustiaku nesemes ) koleges obuoliu pyragas, sokoladas

Pavakariai- bulviniai rageliai su grybu padazu

Vakariene- man virtos bulves su kaimisku rugpieniu, MB desra, pomidoras, batonas

Atsakyti
Penktadienis

Pusryčiai sumuštiniai su mėsos vyniotiniu, obuoliene, kava, arbata.
Pietūs mamos įdėti kotletai vyrui, vaikai koldūnus kepėsi, aš paskaitose- kavinėje valgiau.
Vakarienė pabaigiau troškintą vištieną, vaikai ir vyras pasikepė daktariškos dešros, batonas, uogienė, arbata, kapučino.
Atsakyti
Šeštadienis

Pusryčiai sumuštiniai su mėsos vyniotiniu, uogiene, kava, arbata.
Pietūs mamos įdėti kotletai vyrui, vaikai koldūnus kepėsi, aš paskaitose- kavinėje valgiau.
Vakarienė po pirktinę bandelę, mėsos vyniotinis su duona, kapučino.
Atsakyti

Sestadienis

Pusryciai - kava, miltiniai blynai su avieciu uogiene

Pietus- keptas kiaulienos vyniotinis , idarytas su morkomis ir suriu, kepti ketvirciai,  sparneliai, bulves orkaiteje keptos,  kalafijorai- morkos-razinos- majonezas

Vakariene- man rugpienis su keptomis bulvemis, MB  kazkokios mesos orkaiteje susirado

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 lapkričio 2018 - 15:41
Sekmadienis

Pusryčiai be lukšto virti kiaušiniai, naminis majonezas, batonas, kava, arbata.
Pietūs trinta moliūgų ir burokėlių sriuba, kugelis, spirgučių padažas, grietinė.
Vakarienė šokoladinis moliūgų pyragas, arbata.
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryčiai sumuštiniai su sūriu, dešra, pyragas, karšti sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs virti šonkauliukai, duona, rauginti kopūstai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė pabaigėm kugelį, burokėlių sriubą, kepti kiaušiniai, kepta daktariška dešra, šokoladinis moliūgų pyragas, arbata.
Atsakyti

Sekmadienis

Pusryciai - kava, bandeles

Pietus- vakarykstis keptas vyniotinis, bulves, rugpienis, ta pati morku-kalafijoru-razinu su majonezu misraine

Vakariene- koldunai, obuoliai

Atsakyti
Antradienis

Pusryčiai sumuštiniai su sūriu, dešra, karšti sumuštiniai, kava, arbata.
Pietūs virti šonkauliukai, duona, rauginti kopūstai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė čili troškinys, po bandelę iš LIDL, arbata, pienas.
Atsakyti

Pirmadienis

Pusryciai - kava,  grudeta varske, sumustiniai- batonas su slapenke

Pietus- vyrui keptas vyniotinis, man sparneliai, ta pati kalafijoru misraine

Vakariene- varskes apkepas su grietine ir melyniu uogiene, arbata

Antradienis

Pusryciai - kava, varskes apkepas

Pietus- pabaiginejom vyniotinio, sparneliu likuciu, misraine pabaigem

vakariene - troskinta vistienos krutinele su morkomis grietines padaze, makaronai,mano konserv.pomidorai drebuciuose

Atsakyti

Treciadienis

Pusryciai - kava, sumustiniai- batonas su suriu, desra

Pietus- man kepti kalafijorai su kiausiniu, grikiai, mar. paprika, MB - vakarykste vistiena su makaronais, mar,agurku

Vakariene- kepta cukinija, hot.dogines desreles, mar. pomidorai, krienai, arbata, sausainiai

Atsakyti
Trečiadienis

Pusryčiai sumuštiniai su sūriu, dešra, sausi pusryčiai su pienu, kava, arbata.
Pietūs čili troškinys, aš pamiršau pasiimti- nusipirkau blyną su mėsa, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė varškėčiai, cukrus, cinamonas, pienas, mažoji- keptų bulvių.
Atsakyti

Ketvirtadienis

Pusryciai- kava, grudeta varske, sumustiniai - batonas su suriu, slapenke

Pietus- man grikiai su keptomis cukinijomis, MB makaronai ir sv.kiaulienos desreles, burokeliai- mar.agurkai su majonezu

Vakariene- burokeliu sriuba, zuvies kepsniukai su  keptais svogunais pomidoru padaze, duona, batonas, burokeliu-obuoliu su majonezu misraine, kompotas

Atsakyti