Pusryčiai sumuštiniai su dešra, varškės sūriu, medumi, sausi pusryčiai su pienu.
Pietūskepti sparneliai, patroškinti pomidorų padaže, virta ožkiena, cukinija, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė lenkiškos bandelės su dešra, grybais, džemu, ledai, sušiai.
Antradienis
Pusryciai - kava, varske su obuoliene
Pietus - Mb desreles su bulvemis pabaige, man dar tos pacios blauzdeles su keptais obuoliais
Pavakariai- pyragas su kava ( kolege darbe vaisino) obuoliai, kriauses
Vakariene- pabaigem grybiene, ruk. kumpelis su agurku ir duona, varske su medumi
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, varškės sūriu, mėsainiai, sausi pusryčiai su pienu.
Pietūskepti sparneliai, patroškinti pomidorų padaže, virta ožkiena, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė mėsainiai, orkaitėje kepta sprandinė ir bulvės, tarkuotų obuolių pyragas, pienas.
Treciadienis
Pusryciai - kava, batonas su desertine varske
Pietus- Mb kiaulienos kepsniukas su grybu padazu ir keptu bulviu likutis, man tos pacios blauzdeles su obuoliais, duona,
Pavakariai- obuoliene su batonu, kriauses
Vakariene- trinta moliugu sriuba su paprikomis, pomidorais, krapais, plaukta kiausiniene su pienu ir grybais, pomidorai su grietine, duona
Pusryčiai grūdėta varškė su medum, mėsainiai, sausi pusryčiai su pienu.
Pietūsorkaitėje kepta sprandinė ir bulvės, pomidorai, aš bendradarbių gimtadienius švenčiau- picos, tortai , vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė sumuštiniai su dešra, užtepėlėm.
Penktadienis
Pusryčiai grūdėta varškė su medum, mėsainiai, sausi pusryčiai su pienu.
Pietūsorkaitėje kepta sprandinė ir bulvės, pomidorai, aš studijose- kavinėje karis, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė lavašo suktinukai, spurgos iš LIDLO.
Pusryčiai grūdėta varškė, mėsainiai, spurgos, kava, arbata.
Pietūsorkaitėje kepta sprandinė ir bulvės, pomidorai, aš studijose- kavinėje balandėliai.
Vakarienė pabaigėm sprandinę, vaikai vėl mėsainių darėsi, saldainiai.
ketvirtadienis
pusryciai- kava,sumustiniai su suriu
Pietus- desreles su bulvemis, agurkai
Vakariene- Orkaiteje kepta mesa su bulvemis, pomidorai su grietine
Penktadienis
Pusryciai - kava, sumustiniai su ruk. kumpeliu
Pietus- sumustiniai batonas su suriu, su ruk. kumpeliu, agurkas ( grybaut buvom)
pavakariai- kava, sausainiai, sokoladas( sveciuose)
Vakariene- grybai su grietines ir spirguciu padazu
Sestadienis
Pusryciai - kava, kiausiniene plakta su pienu
Pietus- grybai su morkomis pomidoru padaze, bulves
Vakariene- miltiniai blynai su slyviene
Sekmadienis
Pusryciai - kava, virti kiausiniai, batonas
Pietus- Burokeliu sriuba su grybais, vakaryksciai grybai
Vakariene- vistienos skrandukai troskinti su morkomis ir grybais, bulves, salotos-agurkai-pomidorai su majonezu
Pusryčiai rūkyta varškė, sumuštiniai su dešra, sūriu, šokoladiniu kremu; kava, arbata.
Pietūs kugelis, spirgučių-svogūnų padažas, grietinė, pienas, obuolių pyragas.
Vakarienė kotletai, makaronų košė, pomidorai.
Pusryčiai rūkyta varškė, sumuštiniai su sūriu, šokoladiniu kremu; kava, arbata.
Pietūs kugelis, spirgučių-svogūnų padažas, makaronų košė, kepti kiaušiniai, pomidorai, vyresnieji- mokyklose.
Vakarienė kotletai, makaronų košė, pomidorai.
Pirmadienis
Pusryciai - kava, varske su obuoliene,
Pietus - vakaryksciai skrandukai, bulves, agurkai- pomidorai, obuoliai, kriauses
Vakariene- burokeliu sriuba, virti kiausiniai, duona su sviestu, agurkai, arbata,sausainiai
Antradienis
Pusryciai - kava, sumustiniai - batonas su kepta nugarine
Pietus- skranduku likuciai,, bulves, agurkai- pomidorai, obuoliai, kriauses
Pavakariai- pabaigem barstukus, kepta nugarine su krienais ir majonezu, duona, agurkai
Vakariene- pasukos, obuoliene su batonu
Pusryčiai sumuštiniai su varškės sūriu, medumi; kukurūzų kruopų košė, kava, arbata.
Pietūs kotletai, kukurūzų kruopų košė, be lukšto virti kiaušiniai, pomidorai, vyresnieji- mokyklose.
Vakarienė kepti grybai, virtos bulvės, pirktinės bandelės.