Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūriu, vytinta mėsa, pomidorai.
Pietūs kalakutienos kepsneliai, kepta lašiša, virtos bulvės, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė pieniška makaronų sriuba, obuolių pyragas.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, sūriu, vytinta mėsa, be lukšto virti kiaušiniai, pomidorai.
Pietūs kalakutienos kepsneliai, kepti kiaušiniai, virtos bulvės, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė pieniška makaronų sriuba, obuolių pyragas.
Treciadienis
Pusryciai - kava. sumustiniai - batonas su kumpeliu, suriu
Pietus- MB guliaso likuciai, man 5 grudu dribsniai, keptos cukinijos, virti sparneliai, agurkai-pomidorai
Vakariene- karka, kopustu salotos, obuoliu- slyvu pyragas su arbata
Ketvirtadienis
Pusryciai - kava, vakarykstis pyragas,
Pietus- MB karka, man drbisniai, sparneliai, agurkai - pomidorai
Vakariene- konservuotas karsis su drebuciais ( lauktuviu gavau is koleges) naminis leco ( paprikos- cukinijos - pomidoru padazas) pasukos, pyragas
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, pomidorai, ryžių košė.
Pietūs kalakutienos kepsneliai, rūkyta višta, pomidorai, cukinija, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė ryžių mišrainė su rūkyta vištiena, orkaitėje keptos bulvės ir nugarinė, obuolių pyragas.
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, pomidorai, miežinių kruopų košė, obuolių pyragas.
Pietūs kepta nugarinė, bulvės, aš studijose- kavinėje valgiau, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė ryžių mišrainė su rūkyta vištiena, rūkytas kumpis, duona, pomidorai.
Penktadienis
Pusryciai - kava. pyragas
Pietus- desreles su ryziais, agurkai- pomidorai
Pavakariai- ta pati zuvyte, ryziu su krabais misraine, duona
Vakariene- koldunai
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, pomidorai, melionas.
Pietūs kepta nugarinė, bulvės, aš studijose- kavinėje valgiau.
Vakarienė vaikai šokoladinį keksą kepėsi, rūkytas kumpis, duona, pomidorai.
Sestadienis
Pusryciai- kava, sumustiniai- batonas su kumpeliu, bananai
Pietus- vakaryksciu koldunu likuciai, lasiniai, krabu misraine, duona
Vakariene- grybai ( biskeli miske pasigrybavom) su spirgiukais grietine padaziuku ir bulvemis, nektarinai
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, vytinta mėsa, pomidorai, sausi pusryčiai su pienu, obuolių, bananų ir šokolado pyragas.
Pietūs pas mamą cepelinai, spirgučių-svogūnų padažas, grietinė, arbata, saldumynai.
Vakarienė pabaigėm pyragą, virta ožkiena, duona, majonezas, kepti sparneliai.
Sekmadienis
Pusryciai - kava, sumustiniai- batonas su kumpeliu, MB anksti atsikeles spejo ir grybu vakaryksciu su bulvemis jau pasisildyti
Pietus - grybiene
Vakariene- orkaiteje - keptos blauzdeles su obuoliais, sv.kiaulienos desreles su bulvemis, obuoliu-slyvu kompotas, kriauses
Pirmadienis
Pusryciai - kava, varske su medumi, sumustiniai - batonas su karka
Pietus- vakarykstes blauzdeles su obuoliais, MB desreles su bulvemis, agurkai
Pavakariai- vakarykste grybiene, pabaogem zuvi konservuota, icbergas-agurkai- pomidorai- kons. kukuruzai salotos, duona,
Vakariene- svieziai virta obuoliene su batonu ir pienu
Pusryčiai sumuštiniai su dešra, vytinta mėsa, pomidorai.
Pietūs mamos įdėti cepelinai, virta ožkiena, pomidorai, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė kepti sparneliai, patroškinti pomidorų padaže, kepti kiaušiniai.