skaitineju tema ir matau kad visi apsitojate viesbuciuose. niekas negyvenote airbnb?
as nepamenu kada paskutini karta gyvenau viesbuty...
QUOTE(Supronti @ 2018 02 27, 17:40)
Bus, tik nepamirskit sioje temoje links numest
QUOTE(Arturas15 @ 2018 02 27, 16:13)
Jei esate važiavę serpantinais, tai tas nusileidimas automobiliu nėra labai ekstremalus. Na nebent keleiviui - mano žmona šalia sėdėdama nebegalėjo žiūrėti, užsimerkė: nėra jokių atitvarų, tai prieš posūkį atrodo, kad kelias veda į niekur. Bet teko ir ekstremalesniais keliais Kanaruose, Italijoje, Šveicarijoje važiuot. O nusileidimas iki pliažo nuo stovėjimo aikštelės irgi įveikiamas. Jei aš su traumuotu kojos keliu ir žmona, kuriai visada reikia trinkelėmis grįstų šaligatvių , sugebėjome nusileisti, tai nieko ten per daug sudėtingo. Pažiūrėkite šios temos 58-59 puslapius, ten mano nuotraukos beveik tiesiogiai iš aptariamų vietų.
Perskaičiau paskutinius postus ir pagalvojau: gal praverstų savarankiškiems keliautojams mano reportažas apie Kretą ? Bet pradėti jį rašyti stabdo du dalykai:
1. Ar Photobucket'as vėl neužbanins nuotraukų?
2. Ar bus skaitančių fotoreportažą?
Perskaičiau paskutinius postus ir pagalvojau: gal praverstų savarankiškiems keliautojams mano reportažas apie Kretą ? Bet pradėti jį rašyti stabdo du dalykai:
1. Ar Photobucket'as vėl neužbanins nuotraukų?
2. Ar bus skaitančių fotoreportažą?
Labai laukiam
Galbut kazkas buvote apsistoje Rethymno Village viesbutyje? Kuklus jis, bet labai nera pasirinkimo toje salos puseje, vel i Chersoniso puse nebenorim
Arturas15, bus tikrai skaitančių! Rašykit!
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 28, 15:50)
Galbut kazkas buvote apsistoje Rethymno Village viesbutyje? Kuklus jis, bet labai nera pasirinkimo toje salos puseje, vel i Chersoniso puse nebenorim
Nepatiko Chersoniso puse ar tiesiog norit ko nors kito?
QUOTE(abiga @ 2018 03 01, 11:52)
Nepatiko Chersoniso puse ar tiesiog norit ko nors kito?
Na ta puse jau apvazineta, apziureta, o vakarineje dalyje nebuvome visai
Gal kas esate buve geguzes pradzioje, kokie pasitaike orai?
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 28, 14:50)
Mes kaip tik esam jį rezervavę. Stebuklo nesitikim, svarbu, kad būtų švaru ir maistas padorus (pagal atsiliepimus tai lyg ir viskas ok ;)) Mes kadangi viešbutyje laiko neleidžiam, tai ir reikalavimų jokių ypatingų neturim.
O man toks buitinis klausimas, ar reikia i Kreta vestis vandens batus?
QUOTE(Rita003 @ 2018 03 16, 09:12)
O man toks buitinis klausimas, ar reikia i Kreta vestis vandens batus?
jei turite, siulyciau nusivezti, kai kurie krantai tikrai yra ne kokie, tad vandens batai butu super
QUOTE(rootha @ 2018 03 16, 13:19)
jei turite, siulyciau nusivezti, kai kurie krantai tikrai yra ne kokie, tad vandens batai butu super
pritariu