Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Papildyta:
buvot kas nors cia

Buvau

Atsakyti

Samarijos nenoriu palikti pabaigai. Pabaigai butu Santorinis. Labai noriu ten. Net galvoju del jo pasiaukoti Spinalogna ir ten nevaryti.
o i Ag. Nikolaos kazkaip ner noro visai varyt. pasiskaiciau- tai turistinis su daug restoranu miestas, perkrautas ir pervertinas. Pakeiciau nuomone.
o paskutine diena jo, Chanijai skirciau.

siaip jo, man nepatinka apsistoti vienoj vietoj ir ten vis grizti pirmyn-atgal. Idealiu atveju 2 naktys vienoje vietoje. Ir tai su salyga kad gristumem ne tuo paciu keliu - kaip kad i Elafonisi / Falassarnai vaziuotumem vienu, o griztumem per kaimelius.

Kodel butent Agia Marina o ne Chanijoj apsistosite? as girdejau kad Chania grazus miestas, ar vaziuosit is jos ten specialiai?

Papildyta:
Patobulinau plana, ka ismesti? nes susideda 14 dienu, realiai paskutine diena isskridimui, neturesime daug laiko

Day 1 Atksrendame I Chania (apylinkes +nakvyne)
Day 2 Balos (nakvyne Chanijoj)
Day 3 Elafonissi beach, Falassarna beach, The Monastery of Chrysoskalitissa
White lake – atgal per kaimelius St. Sopia Cave (nakvyne Chanijoj)
Day 4 Samarijos tarpeklis (nakvyne Chanijoj)
Day 5 Chania- Riethimno (nakvyne)
Pakeliui I Springs of Argyroupolis
Lake Kournas
Day 6 Riethimno apylinkes (nakvyne)
Day 7 Preveli Beach (nakvyne Retyhmne)
Day 8 is Retthymno per Spili, i Triopetra (nakvyne Ag. Galini)
Day 9 Matala, Red beach – Heraklion (nakvyne kazkur prie uosto)
Day 10 is Herakliono i Santorini (nakvyne Santorini)
Day 11 Santorini
Day 12 Santorini – Heraklion (jei nevelu - iskart i Chainia)
Day 13 Heraklion-Chania (pakeliu Margarites ir Arkadi) nakvyne Chanijoj
Day 14 Chania apylinkes (Holy Trinity Monastery (Agia Triada), beach) ?

Papildyta:
buvot kas nors cia

jaicy,

papildžiau jūsų planą, gal pravers..

2 diena Balos visa dieną gali būt per ilgai, galit į Falassarna beach po to nuvykti, tada turėsite daugiau laiko 3 dieną. Į Balos patariu iš pačio ryto važiuoti, nes maždaug 12-1 antplūdis turistų iš laivo

5 diena pakeliui galite užsukti į Georgioupoli pasivaikščioti link švyturio, mažas visai miestelis

14 diena  galit į Seitan limania beach nuvažiuoti, jis netoli Agia Triada. Kelias status į jį veda, bet asfaltuotas. Mes pabijojome, tik iš viršaus matėme pliažą, bet gal jums pavyks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s2002m: 26 vasario 2018 - 12:32

<p>jaicy,</p>
<p>papildžiau jūsų planą, gal pravers..</p>
<p>2 diena Balos visa dieną gali būt per ilgai, galit į <span>Falassarna beach po to nuvykti, tada </span><span>turėsite daugiau </span><span>laiko 3 dieną. Į Balos patariu iš pačio ryto važiuoti, nes maždaug 12-1 antplūdis turistų iš laivo</span></p>
<p><span>5 diena pakeliui galite užsukti į </span>Georgioupoli pasivaikščioti link švyturio, mažas visai miestelis</p>
<p>14 diena  galit į Seitan limania beach nuvažiuoti, jis netoli Agia Triada. Kelias status į jį veda, bet asfaltuotas. Mes pabijojome, tik iš viršaus matėme pliažą, bet gal jums pavyks</p>
[/quote]

Dekui!
buvau macius sita papludymi, visai idomus! wub.gif
Atsakyti
Buvau

prie pat priejote? jura rami buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 26 vasario 2018 - 21:13

jaicy, mes pabijojome nusileisti su mašina, o pėsčiom per toli, kad po to į viršų užlipti. Bet mašinų matėme daug priparkuotų apačioje aikštelėje.

Jūra, manau, ten rami, nes įlanka į šoną suka, bet kaip iš tikro yra, tai tik nuvykus pamatysit. Gal youtube yra nufilmuoti, nusileidimas su mašina, tai tikrai yra https://www.youtube....h?v=_CG24jMM3P0

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s2002m: 27 vasario 2018 - 13:41
QUOTE(s2002m @ 2018 02 27, 13:33)
<p>jaicy, mes pabijojome nusileisti su mašina, o pėsčiom per toli, kad po to į viršų užlipti. Bet mašinų matėme daug priparkuotų apačioje aikštelėje.</p>
<p>Jūra, manau, ten rami, nes įlanka į šoną suka, bet kaip iš tikro yra, tai tik nuvykus pamatysit. Gal youtube yra nufilmuoti, nusileidimas su mašina, tai tikrai yra <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=_CG24jMM3P0'>https://www.youtube.com/watch?v=_CG24jMM3P0</a></p>
<p> </p>

Jei esate važiavę serpantinais, tai tas nusileidimas automobiliu nėra labai ekstremalus. Na nebent keleiviui - mano žmona šalia sėdėdama nebegalėjo žiūrėti, užsimerkė: nėra jokių atitvarų, tai prieš posūkį atrodo, kad kelias veda į niekur. Bet teko ir ekstremalesniais keliais Kanaruose, Italijoje, Šveicarijoje važiuot. O nusileidimas iki pliažo nuo stovėjimo aikštelės irgi įveikiamas. Jei aš su traumuotu kojos keliu ir žmona, kuriai visada reikia trinkelėmis grįstų šaligatvių biggrin.gif , sugebėjome nusileisti, tai nieko ten per daug sudėtingo. Pažiūrėkite šios temos 58-59 puslapius, ten mano nuotraukos beveik tiesiogiai iš aptariamų vietų.
Perskaičiau paskutinius postus ir pagalvojau: gal praverstų savarankiškiems keliautojams mano reportažas apie Kretą hmm.gif ? Bet pradėti jį rašyti stabdo du dalykai:
1. Ar Photobucket'as vėl neužbanins nuotraukų?
2. Ar bus skaitančių fotoreportažą?
g.gif
Atsakyti

Aš bijojau, kad stabdžiai neišlaikys :D  nu ir jei sutiksime mašiną, tai tektų kažkaip prasilenkti brrr

Atsakyti
g.gif

man budut idomu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2017 06 25, 11:55)
Į Balos organizuojama daug ekskursijų. Bet mus automobilio nuomos darbuotojas "paprotino", kad kam mums ta ekskursija, kai turim nuomotą automobilį.

ta prasme patys nuomos agenturos darbuotojai pasiule varyt su ju masinom iki Balos?!

as klausausi ir nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 27 vasario 2018 - 14:59
QUOTE(Arturas15 @ 2018 02 27, 15:13)
g.gif

Bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 27 vasario 2018 - 15:40
QUOTE(s2002m @ 2018 02 27, 13:33)
<p>jaicy, mes pabijojome nusileisti su mašina, o pėsčiom per toli, kad po to į viršų užlipti. Bet mašinų matėme daug priparkuotų apačioje aikštelėje.</p>
<p>Jūra, manau, ten rami, nes įlanka į šoną suka, bet kaip iš tikro yra, tai tik nuvykus pamatysit. Gal youtube yra nufilmuoti, nusileidimas su mašina, tai tikrai yra <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=_CG24jMM3P0'>https://www.youtube.com/watch?v=_CG24jMM3P0</a></p>
<p> </p>

Arturas15 teisingai sako,jei esate važinėję serpantinais,tai automobiliu ten tikrai lengva nuvažiuoti. Mes važiavom motoroleriu,tai jei reikėtų pakartoti, geriau pėsčiomis eičiau biggrin.gif
Atsakyti

Su motoroleriu ne kas  :D  Aš serpantinais važiavusi Tenerifėje, La Gomeroje, Santorini, bet visa tai su autobusu, o ne pati. Kretoje į Balos važiavome su mašina ir visai nebuvo baisu. Alpėse pati važinėju, čia tai visai ne baisu.  

Atsakyti
Del Santornio - kaip ten geriau judet?
Planuoju 2 naktim apsitot- girdejau apie ketturracius kazkukius. Ar ju pilna visus isinuomuot? ar reik zinot vietu?
nes masina paliksim prie uosto
Atsakyti