Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(VejaGuse @ 2018 01 08, 13:11)
<p>Keliautojos, domina atsiliepimai apie Kreta  4u.gif </p><p>Kaip orai rugsejo gale?</p><p>Gal kam teko lankytis Stella Island Luxury and spa? Kaip su priejimu iki papludimio?</p><p>Ikaros beach luxury and spa</p><p></p>

Rugseji orai puikus 😉 siemet atostogavome spaloio pradzioje ir tai silumos gavome daug apie 26-28diena .jura ir dar silta buvo.😉
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2018 01 08, 13:11)
<p>Keliautojos, domina atsiliepimai apie Kreta  4u.gif </p><p>Kaip orai rugsejo gale?</p><p>Gal kam teko lankytis Stella Island Luxury and spa? Kaip su priejimu iki papludimio?</p><p>Ikaros beach luxury and spa</p><p></p>

Esam buvę rugsėjo 22-29, oras buvo karštas, nuo +27 iki +34.

QUOTE(Memo @ 2018 01 09, 16:27)
<p>laba diena,</p>
<p> </p>
<p>Prašau patarkite. Kaip atostogos Kretoje rugpjūčio mėn? Ar nebus per karštą? Viską kaip ir turime, bet prieš spaud-ant mygtuką dvejonės apėmė. Esu buvusi rugsėji, tai kaip ir nieko..</p>

Pernai rugpjūčio 25-rugsėjo 3 oras buvo panašus į lietuvišką, nuo +24 iki +28, daugiau nekilo. ax.gif
Ir nuo ko tai priklauso, negaliu pasakyti.
Atsakyti
Sveiki,
Ar labai sunkus kelias nuo Herakliono iki Agios Nicolaos? Ir iki Retimno?
Apsistosim netoli Herakliono, būsim su mažu vaiku, o mane klaikiai pykina serpantinais važiuojant. Svarstau kur netoli pasižvalgyt, bet ir nuotaikos nesusigadint biggrin.gif
Atsakyti
IR gal kas žinot, kiek ekskursija į Santorinį kainavo pernai?
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 01 28, 15:42)
Sveiki,
Apsistosim netoli Herakliono, būsim su mažu vaiku, o mane klaikiai pykina serpantinais važiuojant. Svarstau kur netoli pasižvalgyt, bet ir nuotaikos nesusigadint  biggrin.gif

Autostrada eina, serpantinų nėra tais keliais mirksiukas.gif Bet ir vaizdo važiuojant autostrada, nebus.
Atsakyti

Sveiki, ar teko eiti Samarijos tarpekliu vasarą, liepos, rugpjūčio mėnesiais? Gal labai karšta ir neverta bandyti?

Atsakyti
Sveiki,
o mane domina savarankiskas ejimas Samaria, gal kas organizavote patys ir galetumet pasidalinti kaip patogiau daryti, t.y. iki kur vaziuoti su masina, kaip po to ja pasiekti? buciau dekinga uz pasidalinima patirtimi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 01 28, 14:42)
Sveiki,
Apsistosim netoli Herakliono, būsim su mažu vaiku, o mane klaikiai pykina serpantinais važiuojant. Svarstau kur netoli pasižvalgyt, bet ir nuotaikos nesusigadint  biggrin.gif

Iki Agios Ni geras greitas kelias 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,
o mane domina savarankiskas ejimas Samaria, gal kas organizavote patys ir galetumet pasidalinti kaip patogiau daryti, t.y. iki kur vaziuoti su masina, kaip po to ja pasiekti? buciau dekinga uz pasidalinima patirtimi 4u.gif4u.gif

Kiek skaičiau, nuvažiuojate iki Samarijos su mašina, pereinate tarpeklį, plaukiate laiveliu, o po to su taksi iki mašinos. Sutrumpintas variantas būtų, nuplaukti su laiveliu ir praeiti tik galą Samarijos tarpeklio, o po to atgal plaukt

Atsakyti

Kiek skaičiau, nuvažiuojate iki Samarijos su mašina, pereinate tarpeklį, plaukiate laiveliu, o po to su taksi iki mašinos. Sutrumpintas variantas būtų, nuplaukti su laiveliu ir praeiti tik galą Samarijos tarpeklio, o po to atgal plaukt

Ar nelogiškiau būtų su taksi nuvažiuoti iki Samarijos ir tada keliauti tuo tarpekliu? 

Atsakyti
QUOTE(Ringaile @ 2018 02 07, 22:51)
<Ar nelogiškiau būtų su taksi nuvažiuoti iki Samarijos ir tada keliauti tuo tarpekliu? </p>

O jei viešbūtis už 100 km.? Na nebent Kretoj 10 ct už km taxi ima. Bet kokiu atveju praėjus tarpekliu kažkaip iki stovėjimo aikštelės reiks nusigaut, laivai plaukia kelis k. dienoj tai reik pasidomėt, kad nepaveluot arba neužsilaukt.
Atsakyti
QUOTE(Ringaile @ 2018 01 29, 22:45)
<p>Sveiki, ar teko eiti Samarijos tarpekliu vasarą, liepos, rugpjūčio mėnesiais? Gal labai karšta ir neverta bandyti?</p>

Ėjome birželio pabaigoje, tarpeklyje tą dieną buvo +28 - ir tai nėra aukšta temperatūra palyginus. Jei esate gero fizinio pasirengimo, ištvermingi, tai neturėtų būti baisu, bet jei nelabai - tada bus savotiška avantiūra...
Atsakyti