Rugseji orai puikus 😉 siemet atostogavome spaloio pradzioje ir tai silumos gavome daug apie 26-28diena .jura ir dar silta buvo.😉
Rugseji orai puikus 😉 siemet atostogavome spaloio pradzioje ir tai silumos gavome daug apie 26-28diena .jura ir dar silta buvo.😉
Esam buvę rugsėjo 22-29, oras buvo karštas, nuo +27 iki +34.
<p> </p>
<p>Prašau patarkite. Kaip atostogos Kretoje rugpjūčio mėn? Ar nebus per karštą? Viską kaip ir turime, bet prieš spaud-ant mygtuką dvejonės apėmė. Esu buvusi rugsėji, tai kaip ir nieko..</p>
Pernai rugpjūčio 25-rugsėjo 3 oras buvo panašus į lietuvišką, nuo +24 iki +28, daugiau nekilo.
Ir nuo ko tai priklauso, negaliu pasakyti.
Ar labai sunkus kelias nuo Herakliono iki Agios Nicolaos? Ir iki Retimno?
Apsistosim netoli Herakliono, būsim su mažu vaiku, o mane klaikiai pykina serpantinais važiuojant. Svarstau kur netoli pasižvalgyt, bet ir nuotaikos nesusigadint
Apsistosim netoli Herakliono, būsim su mažu vaiku, o mane klaikiai pykina serpantinais važiuojant. Svarstau kur netoli pasižvalgyt, bet ir nuotaikos nesusigadint
Autostrada eina, serpantinų nėra tais keliais Bet ir vaizdo važiuojant autostrada, nebus.
o mane domina savarankiskas ejimas Samaria, gal kas organizavote patys ir galetumet pasidalinti kaip patogiau daryti, t.y. iki kur vaziuoti su masina, kaip po to ja pasiekti? buciau dekinga uz pasidalinima patirtimi
Iki Agios Ni geras greitas kelias
Sveiki,
o mane domina savarankiskas ejimas Samaria, gal kas organizavote patys ir galetumet pasidalinti kaip patogiau daryti, t.y. iki kur vaziuoti su masina, kaip po to ja pasiekti? buciau dekinga uz pasidalinima patirtimi
Kiek skaičiau, nuvažiuojate iki Samarijos su mašina, pereinate tarpeklį, plaukiate laiveliu, o po to su taksi iki mašinos. Sutrumpintas variantas būtų, nuplaukti su laiveliu ir praeiti tik galą Samarijos tarpeklio, o po to atgal plaukt
Kiek skaičiau, nuvažiuojate iki Samarijos su mašina, pereinate tarpeklį, plaukiate laiveliu, o po to su taksi iki mašinos. Sutrumpintas variantas būtų, nuplaukti su laiveliu ir praeiti tik galą Samarijos tarpeklio, o po to atgal plaukt
Ar nelogiškiau būtų su taksi nuvažiuoti iki Samarijos ir tada keliauti tuo tarpekliu?
O jei viešbūtis už 100 km.? Na nebent Kretoj 10 ct už km taxi ima. Bet kokiu atveju praėjus tarpekliu kažkaip iki stovėjimo aikštelės reiks nusigaut, laivai plaukia kelis k. dienoj tai reik pasidomėt, kad nepaveluot arba neužsilaukt.
Ėjome birželio pabaigoje, tarpeklyje tą dieną buvo +28 - ir tai nėra aukšta temperatūra palyginus. Jei esate gero fizinio pasirengimo, ištvermingi, tai neturėtų būti baisu, bet jei nelabai - tada bus savotiška avantiūra...