Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 11 15, 17:41)
Mūsų kelionė nuo penktadienio .per savaitgalį jau pabringo 132 €, tai kas bus pavasarį ,o gal kaip tik kainos pradės krist?

Pernai tikrai kainos nekrito, o balandį iš viso vietų mūsų pasirinktam viešbutyje nebebuvo......
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 11 13, 15:45)
5. Nėra įkyrių prekeivių, lendančių į akis ir siūlančių savų prekių  karsta.gif Jau ko Turkijoje nekenčiu-tai to įkyraus persekiojimo su a la arbatos vaišinimu ir "bakšišo" reikalavimu. unsure.gif Esu suaugusi moteris ir man patinka nueiti į parduotuvę ir rinktis prekę PAČIAI, o ne kad man už skvernų kabintųsi turkų vyrai ir girtų, įkalbinėtų pirkti. Kretoje išsirenku, nueinu į kasą, susimoku, man palinki geros dienos, ir aš išeinu. Ir kokia laiminga išeinu! Nusipirkusi tai, ko NORIU AŠ, o ne tai, ką nupirkau iš mandagumo.

Su viskuo sutinku, tik ne su siuo pastu biggrin.gif Keista, tiek mes tiek kiti poilsiautojai tikrai negalejom ramiai praeiti tiek ikyriai kviesdavo valgyti, ir vieni ir antri ir treti, griebdavo uz ranku ir tempdavosi prie staliuko. Parduotuvese lygiai tas pats (isskyrus supermarketus) siulo, kisa viska ragauti, uostyti ir t.t

Na, o sala tikrai ypatinga. Man labai patinka N.Kozanstakis mintis - Kreta, tai ne sala, tai sielos busena. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 16 lapkričio 2017 - 16:20
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 11 16, 16:16)
Su viskuo sutinku, tik ne su siuo pastu  biggrin.gif Keista, tiek mes tiek kiti poilsiautojai tikrai  negalejom ramiai praeiti tiek ikyriai kviesdavo valgyti, ir vieni ir antri ir treti, griebdavo uz ranku ir tempdavosi prie staliuko. Parduotuvese lygiai tas pats (isskyrus supermarketus) siulo, kisa viska ragauti, uostyti ir t.t

ypac tas tempimas i restoranus buvo agios nikolaos miestelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 11 16, 18:28)
ypac tas tempimas i restoranus buvo agios nikolaos miestelyje 4u.gif

Taip! Pietu metu ten galvojau perples mus i kelias dalis, kad tik pas visus papietautume biggrin.gif ir musu Chersonisse tas pats buvo
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 11 16, 18:17)
Taip! Pietu metu ten galvojau perples mus i kelias dalis, kad tik pas visus papietautume biggrin.gif ir musu Chersonisse tas pats buvo

Agios Nikolas mes to kažkaip nepajutome, bet Hersonissos regione doh.gif ir visur pirmiausia kreipiasi rusiškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2017 11 16, 21:09)
Agios Nikolas mes to kažkaip nepajutome, bet Hersonissos regione  doh.gif ir visur pirmiausia kreipiasi rusiškai  doh.gif

Nesusidūrėm su šia problema (hersonissos regionas). Išgirdus kad kalbam lietuviškai, tuoj sveikindavosi lietuviškai.
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2017 11 16, 21:09)
Agios Nikolas mes to kažkaip nepajutome, bet Hersonissos regione  doh.gif ir visur pirmiausia kreipiasi rusiškai  doh.gif

Ir i mus taip pat, ir kiek besakytume mes is Lietuvos, jie - aaaa, Ukraina! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Supronti @ 2017 11 17, 11:46)
Nesusidūrėm su šia problema (hersonissos regionas). Išgirdus kad kalbam lietuviškai, tuoj sveikindavosi lietuviškai.

Visiskai priesingai biggrin.gif
Atsakyti
Mum rezervacija atsauke cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Nu negaliu kaip pikta
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 11 17, 11:50)
Mum rezervacija atsauke  cray.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif Nu negaliu kaip pikta

Priminkit į kokį ,tai po kiek laiko atšaukė ? Nebandėt keisti datos ? Kaip gaila ,mums ir taip buvo blink.gif
Atsakyti

Mum rezervacija atsauke cray.gifcry.gifcry.gifcry.gifcry.gifNu negaliu kaip pikta

Cia jau pasirasius sutarti ir imokejus uzstata?

Atsakyti
Taip unsure.gif, imoka buvo atlikta praeita penktadieni... O siandien parase, kad nebera vietu viesbutyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 17 lapkričio 2017 - 14:00

Taip unsure.gif, imoka buvo atlikta praeita penktadieni... O siandien parase, kad nebera vietu viesbutyje.

Nu virsune!!o cia per kokia agentura?

Atsakyti