Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(aijos @ 2017 11 06, 12:22)
Buvome birzelio pradzioje. Oras pats tas musu klimato zmonems. Rytai gaivus, dienos siltos, vienas malonumas, kai nereikia alpeti nuo karscio. Viesbucio teritorija labai didele, daug baseinu vaikams, suaugusiems. Gausu augmenijos, salia jura. Maitas labai ivarus ir skanus. Viesbutis skirtas jaunimui ir seimoms su vaikais. Nes diena sklindanti muzika (nevisada) is papludimio gal trikdyti norincius ramybes smile.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2017 10 30, 00:42)
Labai patiko ten 😍 gaila, kad keltas tik 1 buvo, jau ne sezono metas, tai man per trumpai buvo tos 3 valandos ten...
Dar maciau, kad buvo diskusija apie Smartline Village viesbuti. Tai, tikrai paantrinu, viskas ten fainai. Bet jei butu reikeje gyventi ant kalno.. Tai be komentaru. Mums viena karta uzteko pakilti iki auksciausiu namuku, gavom truki 😃😃 tai dziaugiuosi, jog gyvenome apacioje, salia receptiono. Nors muzika kas vakara iki 12h gan garsi buvo, bet tai nesutrukde. Ir atostogos tikrai buvo puikios, rekomenduoju si viebuti. Labai geras maistas ( o as baisiai isranki siuo klausimu ). Taciau, taip pat ir pasakysiu: ten yra fainai gerai, tvarkinga, linksma, visko uztenka, taciau nera prabangu. Tik jauku 😊
Buvom nuvaziave i Star Beach viesbucio papludimi su visu ju mini waterparku ( veza nemokamai autobusas kas valanda is musiskio ), tai ten jauciasi, jau kitas lygis. Nezinau, kaip nepastebejau jo, kai rinkausi, kur gyventi.

Sveiki . Mes dabar nusipirko į Star Beach ,kaip malonu ,kad jis jums patiko ! O kuo taip sužavėjo ? Gal ten šalia ką patartumėt aplankyt ? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2017 10 26, 16:53)
Domintu atsiliepimai apie Star Beach Village & Waterpark.Aciu

Sveiki . Ar įsigijot kelionę ,mums tai labai išgyrė šį viešbutį agentūroj,tai į jį ir nusipirkome !
Atsakyti

Sveiki, svarstome apie vuiešbučius Retimno srityje, tačiau norėsime keliauti dienmis su vaikais. Kas nuomavotės ir keliavote-ar ilgai važiuoti iki Hernisono? 

Atsakyti

Labukas visoms :). Gal kas parekomenduos kokį nebrangų viešbutuką (pusryčiai ir vakarienė), nedidelį, jaukų, gražioj vietoj ant jūros kranto, ir kad pavaikštinėt kur būtų  :) ir iki Herakliono kad būtų netoli :) 

Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 11 08, 11:51)
Sveiki . Ar įsigijot kelionę ,mums tai labai išgyrė šį viešbutį agentūroj,tai į jį ir nusipirkome !

Taip, mes isigijome rugsejo 27-spalio 8d
Atsakyti
Atšaukė mums Star viešbutį ,nors jau vakar ir avansą buvau įmokėjus ,tai dabar skubiai ieškau kitur. Gal kas gali rekomenduoti aplink arba pačiam Retimne ,arba Chanijoj kokį geresnį viešbutį su ai?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 11 09, 22:44)
Atšaukė mums Star viešbutį ,nors jau vakar ir avansą buvau įmokėjus ,tai dabar skubiai ieškau kitur. Gal kas gali rekomenduoti aplink arba pačiam Retimne ,arba Chanijoj kokį geresnį viešbutį su ai?

Kaip gaila unsure.gif . O tai per kita agentura nebandet to pacio viesbucio?

Mes uzsisakem i si. Atsiliepimai dvejopi, isbandysim savo kailiu smile.gif
https://www.novatura...amp;forceWid=we

Kas jame buvo, gal patarsit ka galetume aplankyti 100km spinduliu? Skaiciau tema nuo pradziu tai susipyne man viskas biggrin.gif . Kretoje busim pirma karta, tai nelabai orientuojuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 10 lapkričio 2017 - 14:36
QUOTE(Rita003 @ 2017 11 10, 14:31)
Kas jame buvo, gal patarsit ka galetume aplankyti 100km spinduliu? Skaiciau tema nuo pradziu tai susipyne man viskas  biggrin.gif . Kretoje busim pirma karta, tai nelabai orientuojuosi.

Agios Nikolaos, Matala, Dzeuso urvas, Akvariumas
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 11 10, 16:57)
Agios Nikolaos, Matala, Dzeuso urvas, Akvariumas

4u.gif Pasizymejau, gal dar kas paliko neisdildoma ispudi?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 11 09, 20:44)

O datos negalite pakeisti?
Mums taip buvo su musu viesbuciu. Sumokejau Novaturui avansa, o viesbutis nepatvirtino rezervacijos, nes neliko numeriu. Paankstinom data 5 dienom, nes i siuloma Village nenorejau, o kito ieskot vel irgi uztruktu.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 11 10, 16:28)
4u.gif  Pasizymejau, gal dar kas paliko neisdildoma ispudi?

Mes nu nuvaziavome tik 600km tai nieko labai ispudingo ir nepamateme blush2.gif patiko kelias iki dzeuso urvo, atsivere grazus vaizdai, vaziuojant pakrante pamacius papludymio rodykle visad uzsukdavome, juros melis mane trauke labiausiai 4u.gif
Atsakyti