Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Ryana @ 2016 08 22, 13:43)
didelis ačiū!  4u.png o gal dar žinote kokiomis savaitės dienomis vyksta? planuoju atostogų laiką, tam, kad be reikalo nenuomoti automobilį, noriu atsižymėti, kad tą dieną važiuosiu į Graikišką vakarą smile30x30.png

Rugpjucio pradzioje buvo pirmadieniais, ketvirtadieniais ir sestadieniais, del velesnio grafiko reiketu teirautis agenturoje
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2016 08 22, 15:25)
Rugpjucio pradzioje buvo pirmadieniais, ketvirtadieniais ir sestadieniais, del velesnio grafiko reiketu teirautis agenturoje

ačiū! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2016 08 20, 17:56)
sito tai nepasakysiu, nes neteko masina keltis. Ma atrodo, kad uz masina mokama atskirai ta kaina kuri nurodoma, uz amones mokama irgi pagal nurodyta kaina. Pvz, 68 eur zmogui + 49 uz masina. Arba 4 zmones x 68 eur ir prie tos sumos pridemas mokestis masinai. Bet tikrai nesu tikra.

Tikrai taip. Uz masina mokama atskirai + zmones.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 08 24, 09:39)
Tikrai taip. Uz masina mokama atskirai + zmones.

dėkui mirksiukas.png
reiškias šį kartą santorinis mums atkris, galvojau nuleksim su mašina pasivažinėsim po salą ir grįšim, bet paskaičiavus gaila tiek pinigų, geriau kitą kartą pasiimsim keliom dienom kelionę su viešbučiu pačioj Santorinį saloj smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 24 rugpjūčio 2016 - 11:07
QUOTE(rootha @ 2016 08 24, 12:01)
dėkui  mirksiukas.png
reiškias šį kartą santorinis mums atkris, galvojau nuleksim su mašina pasivažinėsim po salą ir grįšim, bet paskaičiavus gaila tiek pinigų, geriau kitą kartą pasiimsim keliom dienom kelionę su viešbučiu pačioj Santorinį saloj smile30x30.png

Ankstyva pavasari pasiziurekite po ivairias rezervacines sistemas, galima rasti gana pigiai. Mes 2009 buvom su keliom nakvynem, tai tada mokejom apie 42 parai uz dvivieti kambari. Uzsakinejom gal kova, o vaziavom rugseji. Dabar gal bus bragiau, nes mokesciai ir kainos pakile, bet is anksto ieskant tikrai galima rasti geru kainu net ir Santorinyje. O masia mes nuomavomes ten vietoje per pazistamus, tai 4 d buvo 280 eur be francizes
Atsakyti
bet Santorinyje labai paprasta važinėtis autobusais, juk sala baisiai mažytė, ir ten tų mietselių kaimelių vos pora...
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2016 08 24, 15:06)
Ankstyva pavasari pasiziurekite po ivairias rezervacines sistemas, galima rasti gana pigiai. Mes 2009 buvom su keliom nakvynem, tai tada mokejom apie 42 parai uz dvivieti kambari. Uzsakinejom gal kova, o vaziavom rugseji. Dabar gal bus bragiau, nes mokesciai ir kainos pakile, bet is anksto ieskant tikrai galima rasti geru kainu net ir Santorinyje. O masia mes nuomavomes ten vietoje per pazistamus, tai 4 d buvo 280 eur be francizes

tai taip ir darysim, gaila, kad šįmet neaplankysim santorinio verysad.gif
Atsakyti
aš ir vėl apie Kretos vakarą, nes vis galvoju ar verta važiuoti ar ne, gal kas buvote ir turite atsiliepimų? patiko, nepatiko... ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2016 08 26, 08:12)
aš ir vėl apie Kretos vakarą, nes vis galvoju ar verta važiuoti ar ne, gal kas buvote ir turite atsiliepimų? patiko, nepatiko... ačiū už atsakymus  4u.gif

Aš nevažiuočiau, manau, kad neverta. Geriau pasiieškoti kokios tavernos, kuri pati bent kartą per savaitę organizuoja tokius vakarus, neką prasčiau bus. Pati pernai dviejuose tokiuose tavernos surengtuose vakarėliuose dalyvavau ir džiaugiaus, kad neišmečiau pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Akin @ 2016 08 26, 09:04)
Aš nevažiuočiau, manau, kad neverta. Geriau pasiieškoti kokios tavernos, kuri pati bent kartą per savaitę organizuoja tokius vakarus, neką prasčiau bus. Pati pernai dviejuose tokiuose tavernos surengtuose vakarėliuose dalyvavau ir džiaugiaus, kad neišmečiau pinigų.

nu vat aš irgi pamasčiau kaip ten tie vakarai vyksta, kai autobusais suveža krūvą žmonių, kažkaip norėtųsi jaukumo ir tuo pačiu gero praleisto laiko, gal pačiai net pašokant kokį sirtakį biggrin.gif
O gal kas turite informacijos, kokioje tavernoje tokie vakarai vyksta (aktualu Malijos mieste)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2016 08 26, 14:03)
nu vat aš irgi pamasčiau kaip ten tie vakarai vyksta, kai autobusais suveža krūvą žmonių, kažkaip norėtųsi jaukumo ir tuo pačiu gero praleisto laiko, gal pačiai net pašokant kokį sirtakį  biggrin.gif
O gal kas turite informacijos, kokioje tavernoje tokie vakarai vyksta (aktualu Malijos mieste)?  ax.gif

Malijoj nebuvau, bet turėtumėt kur nors rasti. Aš pernai atostogavau visiškam kaime, kur buvo tik 3 tavernos, bet ir tai dviejose kartą per savaitę būdavo Kretos naktis (ar kažkaip panašiai vadinosi). Su dainom ir šokiais ant stalų :) Susimokėt tereikėjo už maistą.
Atsakyti
QUOTE(Akin @ 2016 08 26, 14:11)
Malijoj nebuvau, bet turėtumėt kur nors rasti. Aš pernai atostogavau visiškam kaime, kur buvo tik 3 tavernos, bet ir tai dviejose kartą per savaitę būdavo Kretos naktis (ar kažkaip panašiai vadinosi). Su dainom ir šokiais ant stalų :) Susimokėt tereikėjo už maistą.

na praeitais metais mūsų viešbutyje taipogi buvo ale "Graikiška naktis", bet atėjus vakarui, viešbučio animatoriai pašoko sirtaki ir viskas, jokių tautinių rūbų ir nieko kito... o vat, kaip buvau Corfu ir viešbutyje buvo "Graikiška naktis" su Corfu salos tradiciniais tautiniais rūbais ir įvairiais pasirodymais, va čia tai užskaitau. Na reikės pasidomėti, tik gaila, kad mūsų viešbutis atokiau pačio miestelio, šalia tik dvi tavernos ir jose nieko panašaus nevyko... šiemet vėl ten pat važiuojam smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 26 rugpjūčio 2016 - 19:30