Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(drugelis. @ 2017 07 17, 20:24)
<p>Iškilo klausimas tiems, kas "gaudot" pigius skrydžius.</p>
<p>Pradėjau sekti skrydžius, pvz. matau pigų skrydį iš VLN į Chaniją 10.25, 35 eur. </p>
<p>O kaip ieškotis atgalinio skrydžio, pvz. planuojant atostogas, ar nebaisu pirktis skrydį tik į vieną pusę? Pagal ką jūs ieškotes, jei pvz. reikia grįžti kažkokią konkrečią dieną, nelabai suprantu kol kas kaip čia ieškot reikia.  hmm.gif​ </p>
<p> </p>
<p>Realiai aš nežadu skristi, bet noriu išmokti ieškot skrydžių.</p>
<p>Į Kretą planuojam kitą vasarą vėl grįžti, birželio mėn. Norėtųsi pamatyti Santorinį, ten nakvoti, taip pat Spinalonga domina, t.y. nelabai išeitų, perkant per organizatorių. Turiu galymybę planuoti viską iš anksto, bet kad nelabai moku. Ar rugsėjo/spalio mėn. jau būna skrydžių grafikai birželiui?  O gal perkant per išankstinius pardavimus su organizatorium gaunasi tokios pat kainos?</p>

jeigu planuojates atostogas is anksto, zinote kada galite atostogauti ir randat pigu bilieta i prieki, tada ieskotes bilieto atgal, atgal reik ieskotis +-3dienos nuo mazdaug jusu isivaizduojamos grizimo datos, daznai buna, kad pvz savaites pradzioj buna pigesni bilietai. poto susieskokite viesbuti tom datom, ivertinikite transferi ir paziurekite, kokia suma gaunasi, jei gaunasi pigiau nei per isankstinius tai tada super, jei matote kad per isankstinius panasi kaina, tada net neapsimoka vargti... 4u.gif
Atsakyti

Atsiprašau už nežinojimą, o kas yra transferis?  :unsure: 

Dėkui už atsakymą, o iš patirties patariant, ar įmanoma rasti tiesioginį skrydį atgal į vln, o ne į kokią varšuvą ir k.t. Nes kaip pastebėjau, daug kas grįžta į varšuvą.

Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2017 07 17, 20:48)
<p>Atsiprašau už nežinojimą, o kas yra transferis?  unsure.gif </p><p>Dėkui už atsakymą, o iš patirties patariant, ar įmanoma rasti tiesioginį skrydį atgal į vln, o ne į kokią varšuvą ir k.t. Nes kaip pastebėjau, daug kas grįžta į varšuvą.</p>

transferis, tai nuo oro uosto pervezimas iki viesbucio, arba kitas variantas auto nuoma.
siaip yra imanoma rast bet vel reik ziuret kainas...
cia gal ne i tema, bet realu pvz parasysiu birzelio galui buvo ismesta lb gera kaina (43eur) i viena puse i turkija, o grizimas pats pigiausias nuo 260 eur, dar plius viesbutis, tai kad ir kaip beskaiciuotum per agentura gautusi pigiau, nes agenturos gauna geresnes kainas viesbuciams 4u.gif
Atsakyti

Ačiū, viskas daugmaž aiškėja  :4u: 

Dar man įdomu, ar po Kretos paliktų įspūdį kitos salos, kaip Rodas, Korfu, Zakintas. Kitąmet planuojam ilgėliau keliaut, 10-14 dienų. Aš kažkodėl vėl į Kretą noriu, dar tiek visko nepamatytą, MB sako, kad verta ir kitur  :hmm:  Bet ar turėtume mes ten ką  veikt tiek dienų, jei nesam pležų gulinėtojai  :D​ 

Atsakyti
as grisiu i kreta bet max5 dienom, pora ar tris dienas praleisiu santorini, bet ilgiau man ten gaila laiko butu, tikrai mieliau aplankyciau kitas naujas vietas.... 4u.gif
Atsakyti

as grisiu i kreta bet max5 dienom, pora ar tris dienas praleisiu santorini, bet ilgiau man ten gaila laiko butu, tikrai mieliau aplankyciau kitas naujas vietas.... 4u.gif

Bet tai pati planuositės? Aš irgi labai noriu į Santorinį, bet tai jei perki per agentūrą, tai nakvot tektų jau papildomai mokant, kai tuo tarpu viešbutis kitur, o gal įmanoma ir per agentūrą taip paderint, bet jaučiu, kad ne.

Aš labiausiai noriu į Madeirą, Tenerifę, Sardiniją.... bet visos kelionės rudenį, o kai patirties 0 organizuot pačiai, tai net baisu planuotis pvz į Madeirą vasarą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 17 liepos 2017 - 21:19
[quote=drugelis.,2017 07 17, 23:18]

Kaip supratau savarankiška kelionė patiko? smile.gif
Aš taip pat, manau, kad du kart iš eilės neverta į tą pačią salą paeiliui. O Kose tikrai neturėsit ką veikti tiek dienų, nebent bandykit derint skrydis į priekį į Kos, atgal iš Rodo, ar atvirkščiai, ir auto imant tik Rode, Kose be jo išsiverčiant biggrin.gif Tiesa, greičiausiai tokiomis kaip Kos, Rodas po Kretos nusivilsit, va Korfu kiek kitokia (nebuvau tik skaičiau), bet vėlgi joje 10 d. kiek per daug.
O vietoj Jūsų, turit net 10-14 d. iš Varšuvos skirisčiau , kad ir į Sardiniją skrydis net 100 eur nesieks, o sala labai graži, man gražesnė už Kretą pasirodė, be to tinkanti organizuojantiem savarankiškai. Iš vis iš Varšuvos didžiulis skrydžių pasirinkimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 18 liepos 2017 - 07:51
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 07 14, 16:19)
Kaip pikta puse novaturo organizuojamu ekskursiju Kretoje rusu kalba  doh.gif nezinau, ar musu pasirinktinai datai bet tokios nevykusios ekskursijos papuole, jokiu lankytinu vietu tik akvaparkas, graikiska vakarone, vazinejimas dzipais  unsure.gif  teks patiem organizuotis    lady.gif

Touring Club Crete mes per šią vykom į ekskursiją. Galima rinktis rusų, anglų arba vokiečių kalbomis
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2017 07 17, 22:18)
<p>Bet tai pati planuositės? Aš irgi labai noriu į Santorinį, bet tai jei perki per agentūrą, tai nakvot tektų jau papildomai mokant, kai tuo tarpu viešbutis kitur, o gal įmanoma ir per agentūrą taip paderint, bet jaučiu, kad ne.</p>
<p> </p>
<p>Aš labiausiai noriu į Madeirą, Tenerifę, Sardiniją.... bet visos kelionės rudenį, o kai patirties 0 organizuot pačiai, tai net baisu planuotis pvz į Madeirą vasarą.</p>

na i kreta skrisiu tikrai po metu ar dvieju, ne anksciau, bandysiu planuotis pati, bet va pernai buvo tezai padare tokia kelione, kelios dienos santorini+kelios dienos kretoje, tai buvo pigiau nei as bandziau susidelioti, nes kaip bebutu keista, santorini viesbuciai mano akimis kosminemis kainomis buvo, tai klausiau agenturoj kodel viesbuciai tokie brangus, tai man aiskino, kad agenturos tiesiogiai bendradarbiauja su viesbuciais, kurie retai skelbiasi booking ar kitose tarpininkavimo psl. todel kai ateis laikas svarstysiu visus variantus.
i sardinija simet skrisim, poto galesiu parasyt 4u.gif
o kas liecia kitas salas, tai as galvoju gal tada jums pabandyti reiktu keliu salu tura pasidaryti, is koso galima keltis i turkijos bodruma, gal padalinti atostogas i 2dalis, nes sitiek dienu as neisivaizduoju kurioj graikijos saloj butu galima turiningai praleisti laika, nes pati raset, kad nemegstat gulinet pleze, tai suprantu pasyvios atostogos, kad tik ilsetis ne jums, todel apgalvokite kitus variantus.
o del tenerifes tai agenturos siulo ne vasaros metu, bet jei yra noras vasara vaziuoti tai tik ne is LT, as gal net su persedimu pasvarstyciau varianta, bet siaip ispanijoj ir kitu graziu salu yra, gal pradekite nuo paprastesniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 18 liepos 2017 - 09:08

Gal kas gali priminti filmą apie Spinalonga? Berods "sala" vadinasi, bet negaliu rasti būtent tą. Ačiū.

Atsakyti
Ieškokik temoje 2013 metais. Tada buvo nuoroda įdėta į filmą rusų kalba. biggrin.gif Arba pasiimkit Hislop knygą "Sala" iš bibliotekos. 4u.gif
Atsakyti
Filmas "Sala" rusų kalba :
Sala
Atsakyti