Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Gal kas galite parašyti, kokia kaina vietiniai siūlo ekskuriją į Balos lagūną (Gramvousa). Gyvensime netoli Chersoniso. Mano Kreta (Andrius) siūlo už 59 Eur/asmeniui.
Atsakyti
Onelė, jau buvau rašiusi 4u.gif
QUOTE(rootha @ 2017 03 13, 18:47)
pernai rugsejo menesi chersonisos miestelyje SERAPIS Travel agentura Balos-Gramvousa siule uz 26eur (bus+guide) + 16 eur boat, taip pat kas norejo uz 7eur galima buvo is anksto uzsisakyti pietus laive.
tezai siule gramvousa-balos uz 46 busas + 18boat.

tad vietoje tikrai pigiau  4u.gif

Atsakyti

Evelija gal galėtumėte plačiau papasakoti apie savo kelione. Pati planuoju kažką panašaus. Galite ir į pm. :ax:​ 
Ačiū labai

Atsakyti
Na ką, jau ryt patikrinsiu, ar teisybę apie Kretą ją girdami rašėt mirksiukas.gif . Va tik prognozės visai savaitei: saulė ir +33, +34 laipsniai blink.gif . Kepsim, atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2017 06 20, 17:44)
Na ką, jau ryt patikrinsiu, ar teisybę apie Kretą ją girdami rašėt  mirksiukas.gif . Va tik prognozės visai savaitei: saulė ir +33, +34 laipsniai  blink.gif . Kepsim, atrodo...

Kaip smagu smile.gif
Mes 27 d. Kilsim. Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Rootha, 4u.gif mačiau pernykštes kainas. Įdomu, kaip šiemet: tokios pat išliko ar pabrango. Gal kas iš dabar atostogaujančių parašys.
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2017 06 21, 08:26)
Rootha4u.gif mačiau pernykštes kainas. Įdomu, kaip šiemet: tokios pat išliko ar pabrango. Gal kas iš dabar atostogaujančių parašys.

manau galite per fb užklausa duot,jie ir rusiškai šneka 4u.gif
Atsakyti
Nuo pykinimo skrendant, is nereceptiniu, tik Aviaplant?
Atsakyti

Cia asmeniui? Labai brangu kazkaip atrodo. Gal cia indvidualus pasiulymas. Suaugusiam 36 eurai, vaikui18 euru.

https://www.i-susani...aguna-balos.htm

Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2017 06 20, 17:44)
Na ką, jau ryt patikrinsiu, ar teisybę apie Kretą ją girdami rašėt  mirksiukas.gif . Va tik prognozės visai savaitei: saulė ir +33, +34 laipsniai  blink.gif . Kepsim, atrodo...

Ką gi, jau trečia diena Kretoje, Chanijos regione. Kaip ir žadėjau, patikrinau, ar teisybę rašėt hmm.gif Tai va. Esu nusivylęs jumis. Ne visai teisybę rašėt. Kretoje šimtą kartų gražiau wub.gif , nei jūs rašėt (vos neparašiau tūkstantį kartų, bet nešienautos pakelės ir šiukšlės mane sustabdė). Va taip va mirksiukas.gif Kad suprastume, jog nemeluoju, įdedu kelias mano nuotraukas.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2017 06 23, 23:34)
įdedu kelias mano nuotraukas.

Superiniai vaizdai 4u.gif kokie čia paplūdimiai?
Atsakyti
[quote=Ledas,2017 06 24, 16:38]
Superiniai vaizdai 4u.gif kokie čia paplūdimiai?
[/
Super foto! Mane taip pat domina, koks paskutinėje foto papludimys smile.gif
Atsakyti