dar priklauso kokia kortelė, ar tai debetinė ar kreditinė. bet standartiškai 2proc nuo sumos turėtų nuimti
Patarkit kur geresnem kainom nei kurortiniuose miesteliuose apsipirkt gardumynu-aliejaus,medaus,suriu? Turistiniuose miesteliuose pardese kainos nelabai...aliejus 8-9 uz litra uzpernai ta pati alieju po 5-6 pirkom. Zodziu,kur shopoinates normaliom kainom?
QUOTE(-Braskeele @ 2017 06 07, 19:32)
Patarkit kur geresnem kainom nei kurortiniuose miesteliuose apsipirkt gardumynu-aliejaus,medaus,suriu? Turistiniuose miesteliuose pardese kainos nelabai...aliejus 8-9 uz litra uzpernai ta pati alieju po 5-6 pirkom. Zodziu,kur shopoinates normaliom kainom?
Mes pirkom viešbuty Kažkaip mano vyras pašnekėjo su barmenu ( viešbutis ne didelis buvo, šeimos verslas ) , tai barmenas pardavė tyliai mums alyvuogių aliejaus po 3e už pusę litro ir rakės su medum dar pardavė už juokingą kainą
Gal kas turite turistini Kretos zemelapi su pazymetomis lankytinomis vietomis?
QUOTE(FoxLady @ 2017 06 08, 14:27)
Gal kas turite turistini Kretos zemelapi su pazymetomis lankytinomis vietomis?
Ir man toks praverstų
Lankytinos vietos ir žemėlapis su jomis dešinėje:
http://www.touropia....tions-in-crete/
http://www.touropia....tions-in-crete/
QUOTE(Evelija @ 2017 06 06, 12:54)
Jau trečiąkart nuomosimės iš europeocars
Ajajai...jie neturi mūsų norimom datom A klasės mašiniuko Kail apmaudu. Gal kas gali pasiūlyti kitų firmų be visokių ten užstatų, kad būtų internetu užsakai, atvažiuoji, sumoki, pasiimi, grąžini.
QUOTE(Evelija @ 2017 06 10, 21:11)
Ajajai...jie neturi mūsų norimom datom A klasės mašiniuko Kail apmaudu. Gal kas gali pasiūlyti kitų firmų be visokių ten užstatų, kad būtų internetu užsakai, atvažiuoji, sumoki, pasiimi, grąžini.
Mes nuomavomės iš http://sunnyrentacar.gr/, viskas įskaičiuota (0 frančizė), išskyrus padangas, dugną, stiklus. Užsakėm internetu, vietoje buvo galima mokėti kortele arba grynais, grąžinom auto, įmesdami raktelius į dėžutę. Viskas ok, jokių priekaištų .
QUOTE(renrena @ 2017 06 10, 23:19)
Mes nuomavomės iš http://sunnyrentacar.gr/, viskas įskaičiuota (0 frančizė), išskyrus padangas, dugną, stiklus. Užsakėm internetu, vietoje buvo galima mokėti kortele arba grynais, grąžinom auto, įmesdami raktelius į dėžutę. Viskas ok, jokių priekaištų .
Ačiū, jau beveik visus įmanomus auto nuomos puslapius patikrinau
O jūs atskirai mokėjot už padangas, stiklus, dugną?
Nes man tuo ir patiko europeocar, nes ten nieko pridėti nebereikia...Ir įvertinus mano ieškojimus, jie net C grupės mašiniuką man pigiausiai siūlo nei kiti. Ko gero teks sutikti
Jei ne paslaptis, kiek mokėjote ir kokios grupės auto ėmėte? Ir kokiam laikui?
QUOTE(Evelija @ 2017 06 11, 08:42)
Ačiū, jau beveik visus įmanomus auto nuomos puslapius patikrinau
Nes man tuo ir patiko europeocar, nes ten nieko pridėti nebereikia...Ir įvertinus mano ieškojimus, jie net C grupės mašiniuką man pigiausiai siūlo nei kiti. Ko gero teks sutikti
Tuo metu turėjom metinį trečiosios šalies draudimą, į kurį įėjo ir visi dugno, padangų veidrodėlių ir t.t. draudimai, tad nebesukom galvos.
Ėmėm, berods, C klasės, gavom lygtai hyundai i40 - ne naują, bet patogų ir patvarų.
Keliavom balandžio gale, 7 d. - 110 eu, raktelius įmetėm į jų "kiosko" dėžutę, nieks nieko nebetikrino .
QUOTE(renrena @ 2017 06 11, 11:57)
Tuo metu turėjom metinį trečiosios šalies draudimą, į kurį įėjo ir visi dugno, padangų veidrodėlių ir t.t. draudimai, tad nebesukom galvos.
Ėmėm, berods, C klasės, gavom lygtai hyundai i40 - ne naują, bet patogų ir patvarų.
Keliavom balandžio gale, 7 d. - 110 eu, raktelius įmetėm į jų "kiosko" dėžutę, nieks nieko nebetikrino .
Parašiau jiems, greit atrašė. Nėra plėšikai kaip kiti. Gal vis tik pasiliksim prie savo europeocars, nes šiek tiek dar mums nuleidžia. (Mes jiems už savaitę gegužės mėn gale pernai 90 eu mokėjom). Šiemet imam daug ilgesniam laikotarpiui, bet dar įsipaišom į mažesnių kainų sezoną. Nes pas juos nuo liepos 19 jau didėja kainos.
Gal galėtumėte patarti: plaukiant iš Kissamos uosto į Balos, bilietus pirkti internetu ar be problemų prieš pat plaukimą nusipirksime vietoje? Perkant internetu, prisirišam prie dienos, o čia norėčiau turėti šiek tiek laisvės , bet jei atvažiavus į vietą visi bilietai bus išpirkti (veiksmas turėtų vykti kitą savaitę) ?