Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Man dar klausimas, o Dikti ( Dicteon) ir Dzeuso urvas čia vienas ir tas pats?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 19 balandžio 2017 - 22:00
drugeli,
realiai tai ne tas pats, nezinau kodel, bet ta dikteono urva visi vadina dzeuso urvu, bet realiai kretoj yra kitas urvas visai kitur, bet taip pat vadina dzeuso, kaip mums aiskino tai dikteono urvas dar psychro cave, o tas dzeuso dar vadinas - ideon andron cave. idedu abieju nuorodas:

http://www.meetcrete...ssithi-plateau/

http://www.meetcrete...d-her-son-zeus/
Atsakyti

rootha - ačiū, susipainioti galima  :hmm:  Turbūt pasirinksim artimesnį - Dikteon urvą.

Atsakyti
[quote=rootha,2017 04 20, 14:35]
drugeli,
realiai tai ne tas pats, nezinau kodel, bet ta dikteono urva visi vadina dzeuso urvu, bet realiai kretoj yra kitas urvas visai kitur, bet taip pat vadina dzeuso, kaip mums aiskino tai dikteono urvas dar psychro cave, o tas dzeuso dar vadinas - ideon andron cave. idedu abieju nuorodas:

http://www.meetcrete...ssithi-plateau/

http://www.meetcrete...d-her-son-zeus/
[/quot
Mes taip pat buvome Ideon andron urve. Antra nuoroda, nes patogu mums buvo į jį važiuoti, tai pats urvas įdomu,bet atvažiavimas iki jo vau! Pasijutom kaip marse:) rekomenduoju tikrai, mums labai.patiko.
Atsakyti
Sveikos. Gal patarsite.
Gal galite pasiūlyti viešbutį/regioną/salos dalį, kuri būtų palanki ramiam poilsiui su vaiku (1 metų), kad nebūtų labai vėjuota, kad paplūdimy smėliukas būtų, kad nebūtų labai toli oro uosto?
Spontaniškai nusprendėm pirkt kelionę, žvalgausi tripadvisor, bet kad ten daugybė tų viešbučių, norėtųsi kažkiek susiaurint paiešką, nes sala milžiniška biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, senokai bebuvau temoje, kiek daug visko priplanavot 4u.gif Drugeli kuria data skrendat? Mane siek tiek gasdina karsciai liepos gale - rugpjucio pradzioj, gal kuri buvot tokiu metu? ax.gif
Atsakyti
EnBlanc, o kodėl pasirinkote Kretą? nežinau kodėl, bet jei ramesniam poilsiui tai labiau rekomenduočiau Kos salą, ten tikrai daug gražių smėlio paplūdimių, krantai lb gražūs, ko kretoj pasigedom ir čia smėlio paplūdimys, tai man labiau į smulkų žvirgždo ir smėlio mišinį panašūs buvo....
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 04 21, 12:54)
EnBlanc, o kodėl pasirinkote Kretą? nežinau kodėl, bet jei ramesniam poilsiui tai labiau rekomenduočiau Kos salą, ten tikrai daug gražių smėlio paplūdimių, krantai lb gražūs, ko kretoj pasigedom ir čia smėlio paplūdimys, tai man labiau į smulkų žvirgždo ir smėlio mišinį panašūs buvo....

Kose buvom jau.
O Kretą rinkomės, nes bilietai nebrangūs biggrin.gif Dar į Maljorką variantas, bet ten AI kosminės kainos. Su vaiku nelabai kur nuvažiuosi, nes Turkijos, Egiptai ir kt. nesaugios šalys atkrenta, tai ir lieka Graikija (buvom Rode, Kose, Korfu) ar Ispanija, Italija, kurios gerokai brangesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2017 04 21, 15:09)
Kose buvom jau.
O Kretą rinkomės, nes bilietai nebrangūs biggrin.gif Dar į Maljorką variantas, bet ten AI kosminės kainos. Su vaiku nelabai kur nuvažiuosi, nes Turkijos, Egiptai ir kt. nesaugios šalys atkrenta, tai ir lieka Graikija (buvom Rode, Kose, Korfu) ar Ispanija, Italija, kurios gerokai brangesnės  ax.gif

Ar jums taip jau butinas tas AI? Tuomet i nesaugia Turkija biggrin.gif i Costa dorada uz visai padoria kaina galima nuskrist- per wizzaira bilietu yra po 100-130€ zmogui,viesbuciu uz 600-700€ su pilnu maitinimu gan geru yra, prie juros. Tik ten kiek teko ziurinet viesbucius, gan mazi kambariai, kokiu family isvis sunkiai, tai su dviem vaikais 16 kv kamurkej nekas,du reik imt pereinamus. Mes kitamet ko gero ten trauksim!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 21 balandžio 2017 - 15:24
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 15:22)
Ar jums taip jau butinas tas AI? Tuomet i nesaugia Turkija biggrin.gif  i Costa dorada uz visai padoria kaina galima nuskrist- per wizzaira bilietu yra po 100-130€ zmogui,viesbuciu uz 600-700€ su pilnu maitinimu gan geru yra, prie juros. Tik ten kiek teko ziurinet viesbucius, gan mazi kambariai, kokiu family isvis sunkiai, tai su dviem vaikais 16 kv kamurkej nekas,du reik imt pereinamus. Mes kitamet ko gero ten trauksim!

Vyras į Turkiją griežtai ne. Man irgi baisoka kažkaip unsure.gif
Su vaiku norėtųsi arba jau AI, bet normalaus viešbučio, kad ir metinukei būtų ką valgyt, arba tada jau imt tik pusryčius ir patiems gamintis.
Ačiū, pažiūrėsim ir į Costa dorada kokios kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2017 04 21, 16:28)
Vyras į Turkiją griežtai ne. Man irgi baisoka kažkaip  unsure.gif
Su vaiku norėtųsi arba jau AI, bet normalaus viešbučio, kad ir metinukei būtų ką valgyt, arba tada jau imt tik pusryčius ir patiems gamintis.
Ačiū, pažiūrėsim ir į Costa dorada kokios kainos  smile.gif

Na,mano nuomone kitokia,metinukui tikrai nereik AI biggrin.gif jam dar reik ledu,pyragu,picu,blynuku,colu...
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 04 21, 12:54)
nežinau kodėl, bet jei ramesniam poilsiui tai labiau rekomenduočiau Kos salą,

nebeskrenda jau iš LT į Kos.
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 15:22)
i Costa dorada uz visai padoria kaina galima nuskrist- per wizzaira bilietu yra po 100-130€ zmogui

turite omenyje,kad skristi su Wizzair į Barseloną ir važiuoti traukiniu iki Costa dorada?
Atsakyti