Rootha, turiu jums klausimą (paskaičiau šioje temoje, kad buvote Star beach viešbučio paplūdimyje): ar šio viešbučio akvaparkas vis dar nemokamas? Ir kas tas putų šou jame? Suprantu, kad prileidžia putų... o kas toliau?
Star beach akvaparke nebuvom tai net nezinau. o putu sou, tai taip leidzia putas, groja muzika, ir visi norintys tose putose soka, vaikai voliojasi, kiti tik ziuri...
del santorini, tai labai daug skirtingu nuomoniu, kol buvom lietuvoj, buvau kaip ir uzsigeidusi nuvaziuot, bet poto pasnekejau su vietiniais, poto agenturoj, ten labiausiai patare nevaziuoti 1dienai, (keista man buvo, nes juk jie suinteresuoti turetu but parduot kuo daugiau ekskursiju, bet matyt nuosirdumas ten nugalejo).
del santorini, tai labai daug skirtingu nuomoniu, kol buvom lietuvoj, buvau kaip ir uzsigeidusi nuvaziuot, bet poto pasnekejau su vietiniais, poto agenturoj, ten labiausiai patare nevaziuoti 1dienai, (keista man buvo, nes juk jie suinteresuoti turetu but parduot kuo daugiau ekskursiju, bet matyt nuosirdumas ten nugalejo).
O kada tas putas Star beach paplūdimyje leidžia (ne nuo ryto turbūt pradeda)? Šėlioti jose galima ne tik viešbučio gyventojams?
net nezinau nuo kada prasideda, bet mes buvom po pietu ir buvom gan ilgokai, nes poto ejom nusipraust i vandeni, tai jau nebuvo nei vieno begulincio papludimy... selioja ten visi, niekas netikrina ar viesbucio gyventojas, ar ne
Norejau paklausti Chersonise bus tikrai vietiniu agenturu kurios siulys ekskursija i Balos, taip ? Gal pamenate panasiai kokios kainos ? Ir i ten plukdo ar kaip ?
QUOTE(ASN @ 2017 03 12, 23:23)
Norejau paklausti Chersonise bus tikrai vietiniu agenturu kurios siulys ekskursija i Balos, taip ? Gal pamenate panasiai kokios kainos ? Ir i ten plukdo ar kaip ?
Man irgi įdomu, kur galima iš šio miestelio nebrangiai nuvažiuoti - pirmą kartą Kretoje būsim
QUOTE(ASN @ 2017 03 12, 22:23)
Agentūrų, kaip ir automobilių nuomos punktų, pilnos gatvės šiame miestelyje.
QUOTE(MAMAXX @ 2017 03 13, 11:33)
Agentūrų, kaip ir automobilių nuomos punktų, pilnos gatvės šiame miestelyje.
O kokios panasiai kainos gal atsimenat i Balos ? Kaip i ten veza, plukdina ?
na, saulėlydis kaip saulėlydis, gražus, bet nėra kažkas tokio, dėl ko būtų galima mirti ten nuvažiavus
Man tai kaip tik Kretoje ar dar kitur saulėlydis kaip saulėlydis, o Santorini Oia miestelis apšviestas besileidžiančios saulės - kažkas ypatingo. Būtinai dar sugrįšime
pernai rugsejo menesi chersonisos miestelyje SERAPIS Travel agentura Balos-Gramvousa siule uz 26eur (bus+guide) + 16 eur boat, taip pat kas norejo uz 7eur galima buvo is anksto uzsisakyti pietus laive.
tezai siule gramvousa-balos uz 46 busas + 18boat.
tad vietoje tikrai pigiau
Papildyta:
su ta kretos tema, kazkokia mistika, parasai ismeta is psl, poto parodo n kartu tavo zinute, poto vel neileidzia i tema
Papildyta:
su ta kretos tema, kazkokia mistika, parasai ismeta is psl, poto parodo n kartu tavo zinute, poto vel neileidzia i tema
pernai rugsejo menesi chersonisos miestelyje SERAPIS Travel agentura Balos-Gramvousa siule uz 26eur (bus+guide) + 16 eur boat, taip pat kas norejo uz 7eur galima buvo is anksto uzsisakyti pietus laive.
Bet tai rugsejis... Serapis travel sezono kainos tikrai aukstesnes. Va, paziurejau 39 + 16