Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(kutia @ 2017 03 06, 17:06)
As tai neapsisprendziu del akvariumo. Kas nors gali patarti ar verta?

Ar čia skaitėte? Gal padėtų apsispręsti.
Papildyta:
Pažiūrėjau ir Kretos terariumo vertinimus, tai jis net aukščiau vertinamas, nei akvariumas. Reiks būtinai nueiti, nes mes kaip tik prie Chersoniso gyvensime.
Atsakyti
QUOTE(kutia @ 2017 03 05, 22:20)
Jus gal liepos menesi buvote? Radau ju kainas uz ta laikotarpi, tai ta menesi taike nuplaida. Santorini vienos dienos ekskursija 89 eur petvezimas ir keltas + 9 eur gidas ir pervezimas pacioj saloj.

mes buvom rugsejo men, ir pas mus cia kaina buvo su viskuo, nieko papildomai nemoki, jei pasirenki pvz brangiausia varianta, sumoki 90eur, ir viskas daugiau nieko moket nereik, nebent uzsisakai papildomus pietus, todel manau vietoj ten kitaip biski, nei skelbiasi internete, beje toj agenturoj, kazkodel nenorejo priimti korteliu, tad geriau turekite grynu.

QUOTE(Onelė @ 2017 03 06, 07:08)
Rootha, ar Chersonise nematėte nardymo paslaugų? Įdomu, kiek kainuoja ši paslauga su jų nardymo įranga?

tikrai neatkreipem demesio, nebuvo aktualu.
Atsakyti

Serapis Travel nuoruoda kol kas neveikia ir elektronini negalima issiusti..

Onele, galite atsiusti info apie agentura kuri siula didesne ekskursiju pasiula? Aciu.

Atsakyti
gal serapis ne sezonu nedirba?
bet galite pabandyti i fivos travel parasyti, jie irgi chersonisos miestelyje buvo http://www.fivostravel.gr/contact-us/
Atsakyti
QUOTE(kutia @ 2017 03 07, 13:53)
Onele, galite atsiusti info apie agentura kuri siula didesne ekskursiju pasiula? Aciu.

Oi, nežinau ax.gif . Mes turbūt iš vietinių imsime ekskursijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 07 kovo 2017 - 17:24

gal serapis ne sezonu nedirba?
bet galite pabandyti i fivos travel parasyti, jie irgi chersonisos miestelyje buvo http://www.fivostravel.gr/contact-us/

Cia ju salygos individualiam uzsakymui?:

Payment method of tours can be made by bank transfer, with a deposit of 50% of your booking and the final payment 60 days prior to your departure.
Payment by credit card will incur a processing fee of 2.5% of the amount paid by credit card (except American express 6%).
Changes to Reservation: Once initial payment has been made for a tour reservation, all change requests must be received in writing. Fivos travel is subject to the rules and fees of third party suppliers and thus change requests are not guaranteed. If change is possible, all fees by the supplier, as well as an administrative fee will be added to the reservation cost.
Cancellation Fees:  Cancellations received 120 days prior to departure date will be refunded in full less a 10% handling fee. Thereafter, cancellation fees are as follows:
119 to 90 days prior to departure = 25% of tour cost
89 to 60 days prior to departure = 50% of tour cost
59 to 30 days prior to departure = 75% of tour cost
29 days prior to departure forfeits full tour price, including no shows

Ir kainu ten nerandu.

Palauksiu dar Serapis Travel. Praeita sezona ju kainos mazesnes buvo uz ivan Susanin. Pvz: Santorini rugpjuti 104 eur. Rugseji matyt dar mazesne kaina buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutia: 07 kovo 2017 - 18:26
QUOTE(kutia @ 2017 03 07, 18:25)

tai cia gal kai internetu perki, vietoj manau iskart galima atsiskaityti, realiai pabandykite per FB uzklaust pas juos, tik kad ju agentura ne pagrindinėje miestelio gatveleje.
Atsakyti

tai cia gal kai internetu perki, vietoj manau iskart galima atsiskaityti, realiai pabandykite per FB uzklaust pas juos, tik kad ju agentura ne pagrindinėje miestelio gatveleje.

Aciu. Man reikia tik 2ju ekskursiju. O taip kaip vazuojam rugpjucio pradzioje Santorini noriu pasirupinti is anksto.

Atsakyti
mes Santorini atidejom kitam kartui, kiek esam girdeje, ten patys graziausi saulelydziai, o su 1dienos ekskursija ten nieko nespeji pamatyt, todel nusprendem, kad i kreta grisim ir pasiimsim arba 2dienu ekskursija arba imsim toki varianta, kad kelias dienas kretoj gyvensim, o kitas santorini 4u.gif
Atsakyti
Galiu truputį pasidalinti savo įspūdžiais iš Kretos.čia forumietės klausia dėl SANTORINI,Mes buvome su ekskursija 1 d.Mano nuomonė-ekskursijos kaina brangoka,reikia paskubėti,pabėgioti jei nori pamatyti ir įsiamžinti.Aš tai džiaugiuosi kad plaukiau ir pabuvau,nes jau daugiau tikrai neteks apsilankyti.Dabar labai faina foto ir filmuką pasižiurėti prisiminti.Plaukėme tuo greitesniu keltu,bet atsilaikiau visai normaliai. nors man plaukimas-ne iš mėgstamų dalykų.
atsiprašau kad netaisiklingai rašau,nes dešinė ranka sugipsuota tai kaire rašau.
ĮSAMARIJOS tarpeklį važiavome,anksti keltis reikėjo,bet prieš visą įspūdį,tai nieko baisaus. Labai patiko ėjimas per samariją,dar norėčiau pakartoti. Man tada buvo 58 metai ir praėjau labai normaliai.
buvome Richti tarpeklyje ir Sarakina tarpeklyje.Richti labai gražu ir nesunkus ėjimas. SARAKINA-ten jau aš nėjau,tik dukra ėjo,o aš laukiau ir vaizdais gėrėjausi.
Ekskursijas iš vietinių agentūrų pirkome,gyvenome MALIJOJE-rytinėje Kretos dalyjje.
kažkuri forumietė rašė kaip pasirinkti ką aplankyti. Aš prieš vykdama į bet kokią šalį,jau visada žinau ką noriu pamatyti ir taip labai gerai.Vykdama į kretą žinojau kad vyksiu į SANTORINI,į SAMARIJĄ ir į RICHTI . Dar pačios maršrutiniu autobusu vieną dieną į AGIOS NICOLAJOS važiavome.KRETA man patiko labai labai.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 03 07, 22:14)
mes Santorini atidejom kitam kartui, kiek esam girdeje, ten patys graziausi saulelydziai, o su 1dienos ekskursija ten nieko nespeji pamatyt, todel nusprendem, kad i kreta grisim ir pasiimsim arba 2dienu ekskursija arba imsim toki varianta, kad kelias dienas kretoj gyvensim, o kitas santorini  4u.gif

na, saulėlydis kaip saulėlydis, gražus, bet nėra kažkas tokio, dėl ko būtų galima mirti ten nuvažiavus biggrin.gif
Atsakyti
Turint pinigų,laiko ir galimybes pabūti SANTORINI saloje dvi ar tis paras,o gal ir daugiau-pasirinkimas puikus.Tada ir saulėlydžiai ir saulėtekiai ir kiti vaizdai tik JŪSŲ.
Čia kaip kam. Man tai jau geriau kalnai ir tarpekliai,nei ten kelias dienas būti.Juk skonis visų skirtingas ir patarti ką kam aplankyti tikrai neįmanoma.
Atsakyti