Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Ryana @ 2016 08 14, 17:47)
ar iš Kissamos plaukėt į Balos? jei toks didelės vėjas, turbūt net neverta ir plaukt...

Mes ir neketinome plaukti, bet maciau kai is viesbucio issiveze ruses mama su maza mergyte i Kissamos uosta plaukimui i Balos ir Gramavousa, man taip ju pagailo.... Joms tik pasake, kad bus vaistu nuo pykinimo laive ir didelis laivas o ne mazas, kaip buvo planave, bet man vis tiek atrodo ekstremalu. Jos is anksto nusipirke matyt ekskursija, todel ir isvaziavo. As spjauciau i pinigus, sveikata brangiau. Dabar isejau i balkona ir specialiai paziurejau, matau, kad stovi vienas didelis baltas laivas uoste, ir kiti mazi. Bet net nezinau ar isplauke, nepastebejau, jie isplaukia apie 11 val ryte. Matyt, kad isplauke, nes lupa didelius pinigus is turistu, negi dabar ims ir grazins zmonems.....

Anksciau skaiciau "tripadvisor" atsiliepimus apie si plaukima, tai kazkoks turistas pasakojo, kai jie plauke per dideles bangas ir visi veme....Tai kas cia per kelione...
As jokiu budu neplaukciau, bet yra kas megsta ekstrymus, tai... nezinau.
Papildyta:
Jo, dabar jau matau atplaukia i kranta, vadinasi, eskursija ivyko.
Papildyta:
Per musu balkona matosi Kissamos- Kasteli uostas, klauskit kol as dar cia, pasakysiu kas dedasi smile30x30.png Jis uz kokiu 2-3 km nuo viesbucio palei jura, bet matosi labai gerai. Beto, saule sviecia, tik jau vejas, vejas....
Atsakyti
ATSAKAU JOKER:

Oho, kokia arogancija, ir kokia jus turtuole , tik keista, kad sedit forumuose su "ekonominem turistem" ir dar bandot is ju uzdirbti cool30x30.png
Ir kuo jau taip linksmina klaidinga informacija? Idomus poziuris i klientus.

clap_1.png Pritariu atsakymui i Joker postus.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2016 08 14, 18:16)
Mes ir neketinome plaukti, bet maciau kai is viesbucio issiveze ruses mama su maza mergyte i Kissamos uosta plaukimui i Balos ir Gramavousa, man taip ju pagailo.... Joms tik pasake, kad bus vaistu nuo pykinimo laive ir didelis laivas o ne mazas, kaip buvo planave, bet man vis tiek atrodo ekstremalu. Jos is anksto nusipirke matyt ekskursija, todel ir isvaziavo. As spjauciau i pinigus, sveikata brangiau. Dabar isejau i balkona ir specialiai paziurejau, matau, kad stovi vienas didelis baltas laivas uoste, ir kiti mazi. Bet net nezinau ar isplauke, nepastebejau, jie isplaukia apie 11 val ryte.  Matyt, kad isplauke, nes lupa didelius pinigus is turistu, negi dabar ims ir grazins zmonems.....

Anksciau skaiciau "tripadvisor" atsiliepimus apie si plaukima, tai kazkoks turistas pasakojo, kai jie plauke per dideles bangas ir visi veme....Tai kas cia per kelione...
As jokiu budu neplaukciau, bet yra kas megsta ekstrymus, tai... nezinau.
Papildyta:
Jo, dabar jau matau atplaukia i kranta, vadinasi, eskursija ivyko.
Papildyta:
Per musu balkona  matosi  Kissamos- Kasteli uostas, klauskit kol as dar cia, pasakysiu kas dedasi smile30x30.png Jis uz kokiu 2-3 km nuo viesbucio palei jura, bet matosi labai gerai. Beto, saule sviecia, tik jau vejas, vejas....

na va, o aš galvojau dar būtdama LT nusipirkt iš anksto bilietus laivu į Balos, tai dabar matau, kad neverta, tikrai negali žinoti, koks bus oras... prieš dieną būdama nuspręsiu plaukt ar ne, turbūt įmanoma gaut bilietų atvykus į uostą unsure30x30.png
Atsakyti
Mes irgi dabar esame Kretoje. Kalyves miestelyje. Vejuota, bangos dideles taciau vanduo siltas. Kolkas Kreta manes nesuzavejo nes visur daug siuksliu, bet tikiuosi pakeisiu savo nuomone kai pradesim keliauti. Planuojame 19d isvyka i balos, tikiuosi nebus taip vejuota ir nereikes vemti kaip kitos cia raso😆😆😆😆
Atsakyti
Sveikos. Rugsėjo mėnesį ir mes su šeima keliausime į Kretos salą. Perskaičiau beveik visus supermamos forumus apie šią salą ir tikrai radau daug naudingos informacijos, todėl apie lankytinus objektus neklausinėsiu, juos jau +/- susidėliojau pati.
Daugumą laiko saloje planuojame keliauti savarankiškai automobiliu, tačiau kelias ekskursijas norėtume nusipirkti iš agentūros ir dabar svarstau apie įvairius variantus: ar užsisakyti ir pirkti iš anksto, ar ieškoti jų tik nuvažiavus į vietą?
Kažkurioje temoje mačiau minint lietuvę gidę Kretoje, berods Rūta vardu. Būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėte patartimi - gal kuri nors pirkote iš šios agentūros ekskursijas? Ar likote patenkintos tiek kainomis, tiek ekskursijų kokybe? Gal turite kokių nors atsiliepimų iš savo patirties? O gal žinote kokią kitą patikimą agentūrą saloje, kurios paslaugomis buvote patenkinti? Lauksiu patarimų smile30x30.png
Atsakyti
As dabar esu Kretoj. Didelis vejas, dideles bangos, Kissamos miesto papludimy ilindau kiek i vandeni, bet neimanoma maudytis, nes toli eiti negali , o prie pat kranto nepaplauksi, ir atejus banga vis tiek vercia is koju.
Manau, kad greitai pasikeis situacija del maudyniu, aprims vejas.
As nepirkciau jokiu bilietu is anksto. Visko pilna vietoj, tikrai gausit bilietu i Balos kelta, avtyke pusvalandziu anksciau i uosta. Cia pilna agenturu, kurios siulo ivairias ekskursijas, kam idomu susirasit viska vietoj. As kalbejau su vienu graiku kuris pardavineja visokias keliones, fainas vyrukas, plepus, tai jis sako, kad agentura is Retimno nuveza ir parveza autobusu iki Kissamos,uz 5 EUR ir dar lydi plaukiant i Balos ir Elafonisi (bilietas plaukimui atskirai-27EUR). Kainos tos pacios mazdaug.
Yra keli lietuviai cia dirbantys. As pas lietuvi kreipiausi patarimo kur nuomuotis .pigiau masina, tai jis man pasiule savaitei uz 360 EUR, kada mes issinuomavom pas graikus be jokios pagalbos uz 200EUR/savaitei.
Spreskite patys. Faina, Kreta, faina smile30x30.png
Papildyta:
Beje, ekskursiju pardaveju daug rusu kalba , ne tik anglu, taip kad tikrai neturesite problemu del to Kretoje. Bet reikia pereiti per kelias agenturas, pasiklausineti, pasidereti. Man graikai faini zmones, sukalbami, paslaugus wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2016 08 15, 19:13)
As dabar esu Kretoj. Didelis vejas, dideles bangos, Kissamos miesto papludimy ilindau kiek i vandeni, bet neimanoma maudytis, nes toli eiti negali , o prie pat kranto nepaplauksi, ir atejus banga vis tiek vercia is koju.

Laiku grizom smile30x30.png.
Bet, manau ir jums dar bus puikiu dienu wink.png

Poryt trumpai aprasysiu kur buvom ir ka pamatem wink.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 15 rugpjūčio 2016 - 20:51
Kretoje oras jau puikus, karsta ir bangos nedideles, o vandenukas siltas. Mes is Kissamos leidziames i pietus, pasimaudysim Libijos juroje 4u.gif
Beje, jeigu busite Kissamos ir ieskosite kur pavalgyti, galiu rekomenduoti taverna The Cellar. Visai ant juros kranto, labai skanus maistas ir puikus aptarnavimas :)
Nepatarciau susideti su RENT A CAR KISSAMOS, man jie pasirode nesaziningi.
Siaip, nuomos agenturu cia pilna.
Sekmes :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 28 rugpjūčio 2016 - 08:04
sveiki, gal esate kas nors bendravę su tais lietuviais, kurie ant feisbukėlio (nenoriu čia dėti nuorodos), turi savo puslapį "mano Kreta", kaži, kaip pas juos ekskursijų kainos?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 08 17, 10:12)
sveiki, gal esate kas nors bendravę su tais lietuviais, kurie ant feisbukėlio (nenoriu čia dėti nuorodos), turi savo puslapį "mano Kreta", kaži, kaip pas juos ekskursijų kainos?

Ten yra du variantai - arba su turistu automobiliu (dienai nuo 88 Eur), arba su gido automobiliu (asmeniui nuo 75 Eur). Pati dar nekeliavau, bet domiuosi.
Atsakyti
šiaip kai buvau Kretoje 7 kartus, tai įdomu, ką jie man pasiūlytų wink.png
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 08 17, 10:51)
šiaip kai buvau Kretoje 7 kartus, tai įdomu, ką jie man pasiūlytų wink.png

Tuomet gal jau Jus galetumete imtis panasios veiklos smile30x30.png
Atsakyti