Gal kas nors galetu placiau papasakoti apie vienos dienos ekskursija i Santorini? Skaiciau, kad rugpjuti neverta vaziuoti, nes beprotiskai daug turistu ir kelione tampa kancia, o ne teikia dziaugsmo.
Taip, 10% nuo sumos, tai man gavos 16 eur su centais. Bet nereik jokios kreditinės,tiko mano paprasta banko kortelė,labai patogu
Na, aš perskaičiau nemažai Kretos temų ir išsisaugojau tokią informaciją:
Jei perkat ekskursiją iš kelionių agentūrų, tai į kainą įeina keltas+vežiojimas po salą autobusu (į 2 miestus, atstumas nuo uosto didelis, kalnai, pėsčiom nenueisi), šioks toks pasakojimas. Duoda laisvo laiko pasivaikščioti po miestelius. Beveik visi kelto keleiviai susodinami i autobusus pagal kalbas (anglų, rusų, vokieciu ir t.t.) ir vežiojami.
Jei nuplauksit patys savarankiškai, tai sugaišit laiką auto nuomos agentūroj, ieškodami, kur ir kaip nuvažiuoti, ir t.t. būtų neišmintinga turint tiek nedaug laiko Jei būsit Santorinyje 2-3 dienas, tada kitas reikalas, nes yra ką pamatyti.
O dėl turistų gausos ir karščio - tai taip, ne tik rugpjūtį, bet ir kitais vasaros mėnesiais ir karšta, ir daug turistų.
Jei norie smulkesnio aprašymo, čia straipsnis
Na, aš perskaičiau nemažai Kretos temų ir išsisaugojau tokią informaciją:
Jei perkat ekskursiją iš kelionių agentūrų, tai į kainą įeina keltas+vežiojimas po salą autobusu (į 2 miestus, atstumas nuo uosto didelis, kalnai, pėsčiom nenueisi), šioks toks pasakojimas. Duoda laisvo laiko pasivaikščioti po miestelius. Beveik visi kelto keleiviai susodinami i autobusus pagal kalbas (anglų, rusų, vokieciu ir t.t.) ir vežiojami.
Jei nuplauksit patys savarankiškai, tai sugaišit laiką auto nuomos agentūroj, ieškodami, kur ir kaip nuvažiuoti, ir t.t. būtų neišmintinga turint tiek nedaug laiko Jei būsit Santorinyje 2-3 dienas, tada kitas reikalas, nes yra ką pamatyti.
O dėl turistų gausos ir karščio - tai taip, ne tik rugpjūtį, bet ir kitais vasaros mėnesiais ir karšta, ir daug turistų.
Jei norie smulkesnio aprašymo, čia straipsnis
Aciu, Onele. Kaip tik po sio straipsniu ir kylo klausimai Beje, dar paskaiciau apie didelius bangavimus, nors galvojau, kad rugpjuti net didelio vejo nebuna . Ekskursija per agentura radau uz 120 eur, iskaiciuota ka jus ir apraset.
Apie laivo supimą - taip pat įvairūs atsiliepimai. Vienų neužsupa, nors ir labai banguoja, o kitiems vaistų reikia ir ramioje jūroje . čia jau turbūt nuo paties žmogaus priklauso. Skaičiau vieną atsiliepimą, kuriame rašoma, kad kelionėje į Santorinį pavargo netgi labiau, nei Samarijos tarpeklyje (čia vasarą keliavo). Tai mes per liepos karščius, ko gero, nesiryšime nei ten, nei ten. Nebent į Richti arba Imbros tarpeklį.
Na, nezinau. Mes su vyru liepos menesi per Samarija ejome kai buvo 40 laipsniu, bet kazkaip visai gerai. Pavargom, bet labiau nuo to, kad keltis labai anksti teko. Kol laukem kelto uzmigau ant gulto
As irgi buvau prisiklausiusi pasakojimu apie baisu supima, bet viskas buvo gerai, pora valandu didziuliu komfortisku Highspeed 7 neprailgo, supimo nejutau Ten net rugsejo pabaigoje buvo karsta ir daug zmoniu, tad galiu tik isivaizduoti kas darosi sezono metu Ir laiko tikrai labai mazai Bet vis tiek nevykciau ten bent vienai dienai tik tuomet, jei zinociau, kad kada nors ten atskrisiu ilgesniam laikui
Pati esu ir Karakumų dykuma keliavusi, ir dar visą kelią su 20 kg kuprine ant nugaros. buvo taip pat karšta. Dugiausia abejonių man dėl mažosios, kuriai dar nė 9-erių nėra. Neįveiks ji net ir trumposios Samarijos tarpeklio trasos per karštį.
Papildyta:
Bet, pavyzdžiui, jeigu kažkas labai pavargo, tai gali iš autobuso nelipti, o jame palaukti, kol grįš visa grupė (čia kraštutiniu atveju, jeigu mažoji pervargtų)?
Pati esu ir Karakumų dykuma keliavusi, ir dar visą kelią su 20 kg kuprine ant nugaros. buvo taip pat karšta. Dugiausia abejonių man dėl mažosios, kuriai dar nė 9-erių nėra. Neįveiks ji net ir trumposios Samarijos tarpeklio trasos per karštį.
Papildyta:
Bet, pavyzdžiui, jeigu kažkas labai pavargo, tai gali iš autobuso nelipti, o jame palaukti, kol grįš visa grupė (čia kraštutiniu atveju, jeigu mažoji pervargtų)?
Su vaiku i Samarija neeciau.
Si karta keliaujam dvi seimos su keturiais vaikais (10 m,10 m, 3 m ir 1.4 m). Tai planuoju ne daugiau 3ju vietu per diena ir neilgus atstumus. Planas keliauti i Santorini palikus vaikus vyrams, o vyrams kita diena pailseti (dzipo ar laivo ekskursija). Manau, kad tai bus paskutine kelione i Kreta, todel labai labai noriu nuvykti i Santorini.
Dvi valandos kelte, paskui apie valanda autobusu, tada 1,5 val. pasivaikstai ir vel i autobusa, apie pusvalandi vaziuoji, kitame miestelyje vel 1-1,5 val. pasivaikstai ir vel i autobusa, nuveza i juodo smelio papludimi, ten iki 1 val. ir vel autobusu i kelta namo.
Taigi, esu isitikinusi, kad neimanoma pavargti tiek, kad nesinoretu islipti is autobuso, ten yra atvirksciai - norisi kuo greiciau is jo islipti, nes truksta laiko pasigrozejimui. Krastutiniu atveju galima tiesiog sedeti kavineje ir laukti
Cia gavau laiska apie ekskursija (gal kam pravers):
На Санторини мы проводим в общей сложности около 6 часов - корабль приплывает туда в районе 11 утра, уплывает обратно примерно в 17-00 вечера. Когда мы посещаем пляж с черным песком, то многие туристы, не желающие купаться, могут отдохнуть в одном из многочисленных уютных кафе, либо просто прогуляться вдоль довольно длинной набережной (деревушек в пешей доступности нет, но всегда есть, чем заменить купание!) Катамаран приходит в новый порт Афиньос, таким образом, до городов острова мы с Вами добираемся на автобусе (подниматься пешком не придется), также на автобусе группу привозят обратно в порт.
Taigi, esu isitikinusi, kad neimanoma pavargti tiek, kad nesinoretu islipti is autobuso, ten yra atvirksciai - norisi kuo greiciau is jo islipti, nes truksta laiko pasigrozejimui. Krastutiniu atveju galima tiesiog sedeti kavineje ir laukti
Supratau. Dabar jau vėl gundausi į Santorinį. Jei ką - gi tikrai, palauksime kavinėje. Ne Samarijos tarpeklis juk, kad kelio atgal kaip ir nėra, o pirmyn gali negali - turi eiti .
</p><p>На Санторини мы проводим в общей сложности около 6 часов - корабль приплывает туда в районе 11 утра, уплывает обратно примерно в 17-00 вечера. Когда мы посещаем пляж с черным песком, то многие туристы, не желающие купаться, могут отдохнуть в одном из многочисленных уютных кафе, либо просто прогуляться вдоль довольно длинной набережной (деревушек в пешей доступности нет, но всегда есть, чем заменить купание!) Катамаран приходит в новый порт Афиньос, таким образом, до городов острова мы с Вами добираемся на автобусе (подниматься пешком не придется), также на автобусе группу привозят обратно в порт.
</p>
Gal galite nuorodą įmesti, kur čia kreipėtės dėl ekskursijos? Kiek pas juos kainuoja?