Kas mums labai pasiteisino ir patiko, kad gyvenant apartamentuose nesi priristas, gali keliauti laisvai, o uzsinorejus pavalgyti, kokioj vietiniu pamegtoj tavernoj ar nusipirkus maisto parduotuvej ir pasigaminti pačiam.
Prašom. Skaičiau "Kretos" temoje, kad stebėti po vandeniu žuvytes iš šio laivo patiko ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Papildyta:
Gal kas žinote, kokia nardymo įrangos nuoma Kretoje?
Sveikos,
Jungiuosi ir aš į keliautojų gretas. Keliausim su vyru ir dviem dukrom (12 ir 6m.) Apsistosim Hersonisos Village viešbutyje.
Šiaip keliausim pirmą kartą apskritai, aš net lėktuvu nesu skridus niekada
Tai mums čia didžiulis iššūkis, o kadangi iniciatorė kelionės buvau aš, tai dabar aš turiu ir sudėlioti visą planą. Nieko nesigaudau apskritai, turbūt klaidą jau padariau, užsakydama "viskas įskaičiuota", nes gulėti pliaže ir degintis mes nemėgstam, norim keliaut, pamatyt. Žadam nuomotis automobilį.
Dabar įnirtingai skaitau buvusias temas, tikiuosi, kad galėsit patart, jei iškils klausimų, o jų tikrai iškils, matau...
Iškart klausimas:
Gal kas galit pasidalinti patirtimi, kaip vyksta maitinimas šiame, ar kitame viešbutyje, pvz. pietų metas kiek trunka? Ar didelis laiko intervalas skirtas pietums, vakarienei? Gaila mokėti už tai, jei negrįšim pietaut, ar vakarieniaut, bet labai prisirišti irgi be ryšio...
Gal kas galit pasidalinti patirtimi, kaip vyksta maitinimas šiame, ar kitame viešbutyje, pvz. pietų metas kiek trunka? Ar didelis laiko intervalas skirtas pietums, vakarienei? Gaila mokėti už tai, jei negrįšim pietaut, ar vakarieniaut, bet labai prisirišti irgi be ryšio...
pasiskaitykite sitame psl, ten visi laikai maitinimo surasyti:
http://www.hersotels...onissos-village
viskas iskaiciuota sistema kartais lb pasiteisina, nes nereik sukt galvos uzsimanius ko atsigert ar ledu, beto jei vaziuosite i kelione, dazniausiai galite turint AI uzsisakyti picnic(lunch) bag (vietoj pietu), o jei nespejate i vakariene, dazniausia buna tokie alia naktipieciu uzkandziai, mini picos, fritkes, kokie pyrageliai, ir t.t.
O aš užsisakius viešbutį Rethimne Joan Palace. Skrendame dviese su vyru, pasirinkimą lėmė tai ,kad būtų miesto centre, kad būtų kur vakare pasivaikščioti ,kad kuo mažiau važinėtis, nes problemos su anglų kalba:) Atskrendame į Heraklioną. Čia kai kurios rašė, kad toli važiuoti iš oro uosto,bet ką jau dabar padarysi....Gal turite kokių atsiliepimų apie šį viešbutį?
Čia turbūt man? Mes liepos pabaigoje atostogausime. O jūs kada?
Pusę dienos skaitinėjau, galva susisuko. Labai norisi tarpekliais pavaikščioti, bet žymusis Samarijos atkrenta, dukra mažoji niekaip neįveiks.
O Patsos tarpeklis turbūt per daug pavojingas vaikams? Dukrai kelionės metu bus neseniai 6 metukai suėję.
Dar žiūrinėjau Richti tarpeklį, gražu turėtų būti.
Kokie dar įspūdingi tarpekliai aplink Hersonisą apie 100km spinduliu?
Lutute03 - o kaip žadat iki Balos lagūnos keliauti, su ekskursija? Mes nuomosim auto, bet kažkaip prisiskaičiau, kad ganėtinai pavojinga ten su automobiliu...
Imsiu ekskursiją. Ryte autobusas paima iš viešbučio.nuveža iki Kissamos, o iš ten laivu plaukiama aplink iškyšulį. Jei norėsime - kopsime į viršų, o nenorėsime-maudysimės, deginsimės. Liepos pabaigoje per karštį pusvalandį kopti aukštyn - žemyn mūsų 9-metei gali būti per didelis išbandymas, tad ji, manau, maudysis, o aš galėsiu užkopti. Supermamoje rašoma, kad atplaukę turistai "sugadina" visą grožį. Na, nežinau, žmonės man paplūdimyje netrukdo. O jūra juk didelė, tad užteks vaizdų ir be žmonių .
pasiskaitykite sitame psl, ten visi laikai maitinimo surasyti:
http://www.hersotels...onissos-village
viskas iskaiciuota sistema kartais lb pasiteisina, nes nereik sukt galvos uzsimanius ko atsigert ar ledu, beto jei vaziuosite i kelione, dazniausiai galite turint AI uzsisakyti picnic(lunch) bag (vietoj pietu), o jei nespejate i vakariene, dazniausia buna tokie alia naktipieciu uzkandziai, mini picos, fritkes, kokie pyrageliai, ir t.t.
Ačiū labai už patarimą, bandysim prašyti tų lunch bag'ų
Dar noriu paklausti tokio turbūt durno klausimo - lankytinų vietų prisirašiau du lapus, bet kaip žinoti, kur jos tiksliai yra, kokiam regione, nes informacijos ieškojimas, kur kas yra - nerealiai ilgai užtrunka. Per 7 dienas neapkeliausim visos Kretos, nesinori blaškytis, galvoju, kad reikia lankytis vietose maždaug 100 km spinduliu.