Atsiprasau galbut kvailas klausimas - be sakykit ar cia normali kaina 7-9 dienoms 2500-2800euru? i sita krasta niekada nekeliave niekada net neziurejau kainu - kokios jos skaitosi normalios kokios ne Keliausime su dviems paauglem ( vienai 17m kitai 13m)
Niekaip neissirenkam viesbucio. Metomes tarp Hersonisos ir Mediterraneo. Gal patartumete kur geriau?
Atsiprasau galbut kvailas klausimas - be sakykit ar cia normali kaina 7-9 dienoms 2500-2800euru? i sita krasta niekada nekeliave niekada net neziurejau kainu - kokios jos skaitosi normalios kokios ne Keliausime su dviems paauglem ( vienai 17m kitai 13m)
Niekaip neissirenkam viesbucio. Metomes tarp Hersonisos ir Mediterraneo. Gal patartumete kur geriau?
Mes esame buvę 5iese(2 suaugę, 2 paaugliai, 1 vaikas) 11 dienų už 2000 eurų birželio pabaigoje, bet gyvenome 3 žvaigždučių viešbutyje, kurio vienintelis trūkumas-toli jūra, tad ir kaina tokia. O šiaip kaina, manau, pagal visus pabrangimus-labai normali
Kolegė birželio mėn 7 parom nusipirko hersonissos village viešbutyje, 2 suaugę+2 vaikai (14 ir 18 m) už 1485 eur. Pirko per išankstinius novaturą.
Tai va kad ir man atrodo nemazai
Bet is tikruju net nezinau kokia yra normali kaina i Kreta i Turkija tai zinau uz kiek galima isvaziuoti - bet Kreta... miskas kazkoks
Bandziau ziureti dabar kainas, nepasikeite man jos visai. Dar viena viltis sulaukti penktadienio gal ismes kazkokiu geresniu kainu
Mes buvome rugpjūčio pabaigoje-rugsėjo pradžioje. Tai man oras labai tiko. Aš karščio Lietuvoje "nepakeliu",man jau +28 tai trgedija. O ten labai gerai jaučiausi ir prie +32. FB yra puslapis kur aprašyta ir apie orus ir apie viežbučius. Nes kažką patarti tai sunku,nes kiekvieno poreikiai yra skirtingi. Kas vienam tinka,kitam gal nepriimtina.
Mes Kretoje buvom pries 1,5 metus. keliavom savarankiskai ir apvaziavom visa sala, gyvendami skirtinguose viesbuciuose max 2 naktis. Nemazai jau esu apkeliavus, bet dar niekas neprilygo atostogoms Kretoje. Joks baltas smelis ir zydros lagunos (zinoma ju yra ir Kretoj) nepranoks tu siauru gatveliu, serpsntinu, nuostabiu kaimuku ir nuosirdziu zmoniu.
I Kreta dar tikrai tikrai grisiu
Gyvensime Apollo Apartments - dar niekada nebuvome Kretoje - tikiuosi, nenusivilsim
Kur FB rasti??
Sveikos merginos (ir vaikinai, jei tokiu cia yra ), planuojam ir mes kelione i Kreta. Ieskau dabar lektuvo bilietu ir noreciau pasiteirauti ar dabar nebeliko nemokamu vietu kudikiams? Visi vaikai skaiciuojami kaip uz pilna kaina? Beje, gal i Roda pigiau? Aciu
P.S. gal dar kas nors pats gaminosi? Idomu kiek isleidot maistui. Esam 2 suauge,9metis ir kudikis.