Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Jungiames i keliaujanciu i Kreta buri. smile.gif Planuojames kelione liepai rugpjuciui.
Atsiprasau galbut kvailas klausimas - be sakykit ar cia normali kaina 7-9 dienoms 2500-2800euru? i sita krasta niekada nekeliave niekada net neziurejau kainu - kokios jos skaitosi normalios kokios ne biggrin.gif Keliausime su dviems paauglem ( vienai 17m kitai 13m)
Niekaip neissirenkam viesbucio. Metomes tarp Hersonisos ir Mediterraneo. Gal patartumete kur geriau?
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 16, 17:24)
Jungiames i keliaujanciu i Kreta buri. smile.gif Planuojames kelione liepai rugpjuciui.
Atsiprasau galbut kvailas klausimas - be sakykit ar cia normali kaina 7-9 dienoms 2500-2800euru? i sita krasta niekada nekeliave niekada net neziurejau kainu - kokios jos skaitosi normalios kokios ne biggrin.gif Keliausime su dviems paauglem ( vienai 17m kitai 13m)
Niekaip neissirenkam viesbucio. Metomes tarp Hersonisos ir Mediterraneo. Gal patartumete kur geriau?

Mes esame buvę 5iese(2 suaugę, 2 paaugliai, 1 vaikas) 11 dienų už 2000 eurų birželio pabaigoje, bet gyvenome 3 žvaigždučių viešbutyje, kurio vienintelis trūkumas-toli jūra, tad ir kaina tokia. O šiaip kaina, manau, pagal visus pabrangimus-labai normali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 16, 16:24)

Kolegė birželio mėn 7 parom nusipirko hersonissos village viešbutyje, 2 suaugę+2 vaikai (14 ir 18 m) už 1485 eur. Pirko per išankstinius novaturą.
Atsakyti
armeda man tai kaina atrodo didoka smile.gif ko gero zinot kad Novature jau prasidejo Adventur savaite ir kainos bent i kita sali, tikrai geros paleistos, paziurekit gal ir i Kreta ka siulo, o viesbutis Hersonisos labai pamegtas lietuviu, mes irgi i ji vyksime, ir kelioniu guru Makalius gyre si viesbuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 01 17, 10:49)
armeda man tai kaina atrodo didoka smile.gif ko gero zinot kad Novature jau prasidejo Adventur savaite ir kainos bent i kita sali, tikrai geros paleistos, paziurekit gal ir i Kreta ka siulo, o viesbutis Hersonisos labai pamegtas lietuviu, mes irgi i ji vyksime, ir kelioniu guru Makalius gyre si viesbuti  4u.gif

Tai va kad ir man atrodo nemazai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Bet is tikruju net nezinau kokia yra normali kaina i Kreta verysad.gif i Turkija tai zinau uz kiek galima isvaziuoti - bet Kreta... miskas kazkoks
Bandziau ziureti dabar kainas, nepasikeite man jos visai. Dar viena viltis sulaukti penktadienio biggrin.gif gal ismes kazkokiu geresniu kainu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos! ;) galvojame apie atostogas rugpjucio men arba spalio pradzioje i Kreta. Mes su vyru ir vaikas 1 metu. Kelione butu tokia labiau poilsine, pasidziaugti graziu vaizdu, siluma, zodziu pacilinti smile.gif tik noretusi gero viesbucio ir papludimio netoliese ir zinoma, butu geriau smeleto. Gal galite kazka rekomenduoti, patarti?kaip spali su oru? smile.gif p.s koki menesi apskritai ten fainiausia??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indraja190: 18 sausio 2017 - 22:50
QUOTE(indraja190 @ 2017 01 18, 22:49)
Sveikos! ;) galvojame apie atostogas rugpjucio men arba spalio pradzioje i Kreta. Mes su vyru ir vaikas 1 metu. Kelione butu tokia labiau poilsine, pasidziaugti graziu vaizdu, siluma, zodziu pacilinti smile.gif tik noretusi gero viesbucio ir papludimio netoliese ir zinoma, butu geriau smeleto. Gal galite kazka rekomenduoti, patarti?kaip spali su oru? smile.gif p.s koki menesi apskritai ten fainiausia??

Mes buvome rugpjūčio pabaigoje-rugsėjo pradžioje. Tai man oras labai tiko. Aš karščio Lietuvoje "nepakeliu",man jau +28 tai trgedija. O ten labai gerai jaučiausi ir prie +32. FB yra puslapis kur aprašyta ir apie orus ir apie viežbučius. Nes kažką patarti tai sunku,nes kiekvieno poreikiai yra skirtingi. Kas vienam tinka,kitam gal nepriimtina.
Atsakyti

Mes Kretoje buvom pries 1,5 metus. keliavom savarankiskai ir apvaziavom visa sala, gyvendami skirtinguose viesbuciuose max 2 naktis. Nemazai jau esu apkeliavus, bet dar niekas neprilygo atostogoms Kretoje. Joks baltas smelis ir zydros lagunos (zinoma ju yra ir Kretoj) nepranoks tu siauru gatveliu, serpsntinu, nuostabiu kaimuku ir nuosirdziu zmoniu.

I Kreta dar tikrai tikrai grisiu

Atsakyti
Mes nusipirkome kelionę į Kretą.
Gyvensime Apollo Apartments - dar niekada nebuvome Kretoje - tikiuosi, nenusivilsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2017 01 20, 17:44)
Mes buvome rugpjūčio pabaigoje-rugsėjo pradžioje. Tai man oras labai tiko. Aš karščio Lietuvoje "nepakeliu",man jau +28 tai trgedija. O ten labai gerai jaučiausi ir prie +32. FB yra puslapis kur aprašyta ir apie orus ir apie viežbučius. Nes kažką patarti tai sunku,nes kiekvieno poreikiai yra skirtingi. Kas vienam tinka,kitam gal nepriimtina.

Kur FB rasti?? smile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos (ir vaikinai, jei tokiu cia yra :)), planuojam ir mes kelione i Kreta. Ieskau dabar lektuvo bilietu ir noreciau pasiteirauti ar dabar nebeliko nemokamu vietu kudikiams? Visi vaikai skaiciuojami kaip uz pilna kaina? Beje, gal i Roda pigiau? Aciu :)

P.S. gal dar kas nors pats gaminosi? Idomu kiek isleidot maistui. Esam 2 suauge,9metis ir kudikis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutia: 21 sausio 2017 - 14:54
Turbut eina kalba apie Fb puslapi Mano Kreta smile.gif
Atsakyti