SU NAUJAIS METAIS.
Tegul šie metai atneš tik džiaugsmą, skaidrią nuotaiką, laimingas minutes ir paprastą žmogišką laimę.
O dabar prie reikalo Ką patartumėte parsivežti lauktuvių iš Kretos?
QUOTE(Supronti @ 2017 01 02, 11:48)
SU NAUJAIS METAIS.
Tegul šie metai atneš tik džiaugsmą, skaidrią nuotaiką, laimingas minutes ir paprastą žmogišką laimę.
Su Naujais Metais visus,su nauja Laime.
Man tai patiko Kretoje pirktas muilas ir aliejus. Ir sau ir lauktuvėms. Kam padovanojau-visi liko patenkinti.
Aš visada iš kelionių parvežu magnetukų,raktams pakabukų ir taurelių su tos šalies vaizdais ir simboliais.
Sveikos ;)
Siemet sumastem aplankyti Kreta rugpjucio menesiui. Su dviem.vaikais 3.5 metu ir 8 metu. Noretusi ramios vieteles ir aisku auto pakeliavimui ir kazkaip pasvajoju apie Santorini... sakykit geriau ziuret per ryanaira ar ieskotis iskart su viesbuciu per agentura? Kuria vieta ramiam poilsiui su vaikais rekomenduotumet? Ir ka aplankyti be tarpeklio, kurio vaikai nepraeis dar
Siemet sumastem aplankyti Kreta rugpjucio menesiui. Su dviem.vaikais 3.5 metu ir 8 metu. Noretusi ramios vieteles ir aisku auto pakeliavimui ir kazkaip pasvajoju apie Santorini... sakykit geriau ziuret per ryanaira ar ieskotis iskart su viesbuciu per agentura? Kuria vieta ramiam poilsiui su vaikais rekomenduotumet? Ir ka aplankyti be tarpeklio, kurio vaikai nepraeis dar
Sveikos keliautojos,
Gegužės mėn. viduryje ketiname vykti į Kretą.
Gal kas gali parekomenduoti transferio kompaniją nuo Chania oro uosto iki viešbučio?
Kaip dėl bilietų, dabar gegužės 17 d. 7 dienoms 3 žmonėms meta bilietus už 600 EUR pirmyn atgal. Pirkti ar dar tikėtis, kad papigs, kažkur skaičiau, kad geriausia kaina būna likusi 5 savaitėms iki skrydžio.
Papildyta:
Sveika,
Mes greičiausiai rezervuosim Louis Creta Princes 4* viešbutį, kiek skaitinėjau, tai labai tinka poilsiui su vaikais. Iki sausio 31 d. rezervuojant per jų puslapį geras kainas meta.
http://louiscretapri...m/en/rooms.html
Gegužės mėn. viduryje ketiname vykti į Kretą.
Gal kas gali parekomenduoti transferio kompaniją nuo Chania oro uosto iki viešbučio?
Kaip dėl bilietų, dabar gegužės 17 d. 7 dienoms 3 žmonėms meta bilietus už 600 EUR pirmyn atgal. Pirkti ar dar tikėtis, kad papigs, kažkur skaičiau, kad geriausia kaina būna likusi 5 savaitėms iki skrydžio.
Papildyta:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2017 01 04, 16:07)
Sveikos ;)
Sveika,
Mes greičiausiai rezervuosim Louis Creta Princes 4* viešbutį, kiek skaitinėjau, tai labai tinka poilsiui su vaikais. Iki sausio 31 d. rezervuojant per jų puslapį geras kainas meta.
http://louiscretapri...m/en/rooms.html
QUOTE(maryte47 @ 2017 01 02, 20:59)
Su Naujais Metais visus,su nauja Laime.
Man tai patiko Kretoje pirktas muilas ir aliejus. Ir sau ir lauktuvėms. Kam padovanojau-visi liko patenkinti.
Aš visada iš kelionių parvežu magnetukų,raktams pakabukų ir taurelių su tos šalies vaizdais ir simboliais.
Muilas, aliejus- gal turite foto kokį pirkote? O kaip jų prieskoniai?
magnetukai, pakabukai, taurelės- man neaktualu
QUOTE(kamelita258 @ 2017 01 06, 15:05)
Galėčiau nufotografuoti,bet čia nemoku įkelti. Lauro lapeliai superiniai.Dukra prieskonių įvairių pirko-jai patiko.Aš prieskonių labai mažai naudoju ir tai tik savus tradicinius.
Mano daug nuotraukų FB yra,ten įkelčiau. Arba parašykit man į el paštą
;
maryte479@gmail.com.
Visas su Naujais metais Metai nauji ir laukti liko visom iki kelioniu trumpiau
QUOTE(kamelita258 @ 2017 01 06, 17:05)
Prieskonus ismeciau, nepatiko ir niekur netiko. Muilas patiko, nes aplamai alyvuog. al. muila megstu, dar nepamenu ar Kretoj buvo, bet Kos pilna spongiu-juros kempiniu, fainos tikrai ir naturalus pedu gremztukai. Dar nesamone ju degtine su skoniais. Medu viesbuti paragaukit, jei patiks (mum patiko) uzsipirkit i namus, lauktuvem.
QUOTE(Magic* @ 2017 01 08, 10:50)
<p>Na, ar jau suorganizuotos keliones?kas geguze vykstat?</p>
na mes planuojam geguzes 17 d. skristi
tik va del bilietu neapsisprendziu ar jau dabar pirkti zmogui 220 i abi puses dabar ar dar palaukti, pries kelias dienas buvo 200 i abi puses.
Papildyta:
QUOTE(Magic* @ 2017 01 08, 10:50)
<p>Na, ar jau suorganizuotos keliones?kas geguze vykstat?</p>
na mes planuojam geguzes 17 d. skristi
tik va del bilietu neapsisprendziu ar jau dabar pirkti zmogui 220 i abi puses dabar ar dar palaukti, pries kelias dienas buvo 200 i abi puses.