QUOTE(R&D @ 2016 08 13, 21:33)
Jus uzdirbate pinigus is tarpininkavimo kaip supratau, todel pastoviai sekate visus postus, ir jus erzina pasikartojimai. Man atrodo, kad jus netgi keliais vardais uzsiregistravusi ir visaip giriate bei reiklamuojate savo paslaugas is skirtingu paskytu. O mes esam tik poilsiautojos, turistes, turincios be galo daug kitu pareigu darbe, seimose, ir neturim laiko visko skaityti is pradziu, todel papasciau uzduoti klausima ir
laukti atsakymo. Taip butu daug greiciau.
Del kelto i Balos. Vieni tai sako ship, kiti boat o dar kiti ferry, net patys graikai,todel nera skirtumo didelio. Pernai man pasirode tas bent jau didysis, tai tikrai labiau panasus i kelta (ferry), nei laiva.
Siuo metu esu Kretoj. Lyja ir labai dideles bangos, nesimaudom. Bet cia porai dienu. Bus vel karsta.
Antra karta cia poilsiaujame su seima, man Rethymno papludymiai daug labiau patinka, nei anie kur uz Chanijos link Kissamos. Chanija man pasirode daug grazesne nei Rethymnas, bet Kissamos is vis nera kas veikti.Jeigu rinksites viesbuti prie Rethymno, tai patarciau ne paciam mieste, o miesto pakrasty, cia puikus pliazai geltono smeliuko, salia vien barai ir restoranai, kur galima pasirinktinai pavalgyti skaniai, o nakti palyginus ramu, nera triuksmo. Mes esam Meltemi hotel, jis brangokas, bet galima salia rasti geru ir nebrangiu.
Siandien pavazinejom po kalnus, ispudinga ta Kreta, tik man vis uzkliuva siukslynai. Kodel jie neapsitvarko....
Geru ispudziu
neatspejote, is postu as neuzdirbu, man pakanka to, ka uzdirbu is savo darbo. Skaitant postus, akivaizdu, kad cia labai jau ekoomines kalses keliautojos, tai net noradama nematau ka is ju uzdirbti
Postus seku vien del to, kad kartais buna originaliu ir idomiu minciu, kadangi Kretoje esu buvus ne viena karta, ieskau vis kakzko naujo. Rugseji vel vaziuoju i Kreta ir tikiuosi, kad kas nors pasidalins kokiu originaliu marsrutu ar mintimi. O siaip forumas nuobodus, tas pats per ta pati
Del to pasikartojimai erzina, nes neproduktyvu ir laiko gaisinimas. Del keliu vardu: tai jus sugebejote uzbaninti mano drauge ruta, kuri bande cia padalyvauti ir mano kolege Kristina, kuri atosogavo siemet Hersonise. Tiek apie vardus.Juokina, kai visi vaidina savarankiskus keliautojus, jau tipo cia mums agenturu nereikia, o elementarios info nesugeba susirasti ir laukia kazkokiu atsakymu. P.S Sitam forume labai daug klaidingos info, kas irgi labai linksmina. Visoms geru atostogu
Papildyta:
QUOTE(Ryana @ 2016 08 14, 08:23)
kas nori pasikartoja, kas nori nepasikartoja, nieks jumis su šautuvu prie sienos neprirėmė ir neliepė atsakyti į klausimą
juk suprantama, jei nerasiu atsakymo čia, tuomet jo ieškosiu kitur ir kitais būdais... o dabar dešimt postų apie tai pritariu ar nepritariu, juk kiekviena asmeniškai pasirenkame paieškos būdą, taip, kad ne jums spręsti kaip man ieškoti informacijos, be to, jokio draudimo šioje temoje nebuvo klausti antrą kartą
Papildyta:
pasirodo, kad ne visos tai supranta... bet kaip sakiau visokių yra, visokių ir reikia
o dabar apie Kretą... aš tai vienai nakčiai pasiėmiau Chanijos mieste viešbutuką, kad arti būtų po ekskursijos Balos iki jo grįžti, o kitą rytą pasivaikščioti po Chaniją, sustoti Retimne, na ir tuomet iki Malijos sugrįžt. Tik va, ieškant viešbutį Chanijoje susidūriau su tokia problemėle, kad mažai viešbučių turi savo nuosavą automobilių stovėjimo aikštelę, prie daugelių rašo, kad netoli yra vieša automobilių stovėjimo aikštelė, kaži kaip ten su tomis vietomis, ar nebūna pergrūsta? ar įmanoma gaut laisvą vietą?
Kretoje visada su parkigu sunku, su viesu taip pat. Bet gal todel graikai gana tolerantiskai ziuri i nelabai vietoje priparkuotas masinas. As parkuodavau kur rasdavau vieta ir kur niekam netrukdydavo, niekada bedu nebuvo. Manau, kad tikrai rasite vieta vienai nakciai