Kokiai narei? Tai kuri nėjo Samaria? Keista, kad peikia tą Samarią, tos kurios juo net nėjo.
Tikrai ir man labai keista, kai sakote, kad yra ir kitų gražių/gražesnių vietų už Samariją kai ten net nebuvote
Gal patikslintumėt, kuri gi čia peikė ar pasakė, kad gražesnis? . Buvo pakomentuota, kad Kretoj yra pilna nuostabių tarpeklių ir nereikia apsistoti vien ties Samarija (juo labiau, kad ne visi turi galimybę praeiti tokį kelią, taupo lėšas ar mėgaujasi savarankišku kopimu be tunto žmonių). SM forumas skirtas diskusijoms, o ne pareiškimams, kad "mano nuomonė pati objektyviausia ir nesvarstytina" (lygiai taip pat galėčiau paklausti, kodėl būtent jis gražiausias, jei kituose net nebuvot?). O kad Samarijos tarpeklis pervertintas, tai galima pasidomėti ir tarptautiniuose forumuose, tad jau nepykit, jog ne visi su Jūsų nuomone sutinka .
Apie kokia čia Jūs nuomone? Aš jos net neišreišiau
Ir jei eisit, pasirūpinkit gerais batais arba būkit atsargūs. Mes ėjom paprastais kedais, bet saugojomės, nes viršuj buvo šiek tiek slidu.
Tripadvisor forume ši vieta sulaukė 4,5 žvaigždutės iš 5.
agam 4,5 žv. tiek pat kiek ir Balos ir Elafonisi , o atsiliepimų keli tūkst
O štai Aradenos tarpeklis 5 žv, nors atsiliepimų ne tiek ir daug, bet kažkodėl, manau, dar įtakoja įspūdingas serpantinas link Aradenos, ne kiek pats tarpeklis.
Gal patikslintumėt, kuri gi čia peikė ar pasakė, kad gražesnis? . Buvo pakomentuota, kad Kretoj yra pilna nuostabių tarpeklių ir nereikia apsistoti vien ties Samarija (juo labiau, kad ne visi turi galimybę praeiti tokį kelią, taupo lėšas ar mėgaujasi savarankišku kopimu be tunto žmonių). SM forumas skirtas diskusijoms, o ne pareiškimams, kad "mano nuomonė pati objektyviausia ir nesvarstytina" (lygiai taip pat galėčiau paklausti, kodėl būtent jis gražiausias, jei kituose net nebuvot?). O kad Samarijos tarpeklis pervertintas, tai galima pasidomėti ir tarptautiniuose forumuose, tad jau nepykit, jog ne visi su Jūsų nuomone sutinka .
Tai faktas, kad pilna tų gražių vietų, dėl to niekas nesiginčija, bet negali peikti vietos joje nebuvęs, juk taip? Aš kitų vietų irgi nepeikiu ir nesakiau, kad Smarijos tarpeklis gražiausias iš visų o ir nesakiau, kad mano nuomonė teisingiausia, tik pasakiau, kad keista kai vieta peikiama joje nebuvus ;)
o visose turistinėse vietose tų žmonių daug - tiek Balos, tiek Samarijoj, tiesa kai mes ėjom Samarija žmonių nebuvo itin daug, kad reikėtų grūstis
Niekas nepyksta dėl kitokios nuomonės, dar kartą pasikartosiu, man tiesiog keista kai kalbama apie vietą joje nebuvus, tik tiek. O kad ne visų vienodi įspūdžiai apie tam tikras vietas, tai faktas
O dievuliau, kurioj vietoj aš PEIKIAU tą Samariją??? Pasikartosiu: perskaičiusi kai kurių nuogąstavimus dėl to, jog neturės galimybių pereiti šio tarpeklio, patariau pasiieškoti kitų alternatyvų - ir jų TIKRAI yra - ir ne už ~50 eu žmogui (tą ir turėjau galvoje apie pasipinigavimą-pervertinimą), bet nemokamai - su 100procentine garantija dėl gamtos grožio .
Vaje, na nesusireiksminkit juk, nes ne apie jus konkreciai juk kalbu, nesakiau, kad konkreciai JUS peikiat, apie zmones kalba eina, apskritai, suprantat?
Šiaip praėjus samariją dar 3 km iki miestelio, veža ir autobusiukas, bet mes iš principo neėmėm tiek nuėje ir savom kojom pabaigėme.
Vienas patarimas, pasiimti i papludimį tapkes ar maudymosi batus, nes taip norisi atsigaivinti, o žvyriukas tam paplūdymį toooks karštas, pavargusias pėdas po kelionės atrodo degina
Aš sakiau man basom kojom praeiti po ta papludimį kelis metrus buvo baisiau nei per visą Samarija
Gal galite plačiau apie šį viešbutį. Kaip maitinimas, vyksta pramoginiai renginiai? Žiūriu jis populiarus tarp lietuvių
O papludimyje galima pasitiesti savo rankšluostį, ar būtinai pirktis gultus?