Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

ai, tai pagaliau prisėdau ir papasakosiu, kur mes gyvenome, jei kas norės ne ten kokiame viešbutyje, tai labai neblogi šitie apartamentai:
Apartamentai Almiridoje

mes keturiese sumokėjome 350 už savaitę, du kambariai, svetainė su virtuvės kampu ir dvi sofos, ir miegamasis su kūdikio lovele ir didelis balkonas su vaizdu į jūrą, ir dar viena terasa prie įėjimo su lauko baldais
realiai apartamentai beveik ant jūros kranto, priešais juos tik maža gatvelė ir taverna, o tavernos baldai jau smėlyje... nakčia po langais ošdavo jūra... kelis kartus darėme taip, kad eidavome vakare į taverną maisto, išsinešdavome jį "namo" ir valgydavome balkone, tai tas pats kas tavernoj, tik vaizdas geresnis biggrin.gif

nu svarbiausia šeimininkai, nerealaus svetingumo, buvo paruoštas krepšys su lauktuvėmis, kai atvykom: vynas, raki, persikų džemas, aliejus, šokoladinis keksas, arbata, kava, druska, cukrus, kavos filtrai, ak...
kai pasakiau šeimininkui, kad pyragas buvo dieviškas, o vyną parvešiu dukrai atminimui, tau atnešė kitą dieną dar vieną pyragą ir dar vieną vyno butelį ir gėlių pamerkė
vaikus kai pamatė, tai jiems davė dar ratus plaukiojimui, kelis žaislus suorganizavo...
nu žodžiu, slėpkitės Palangos bobutės su savo svetingumu biggrin.gif ir visi kolūkiniai viešbučiai...

Almiridos kurortėlis mažas, viena gatvėlė, krūva tavernų, du marketukai. žmonės mėgsta labiau į kalną gyventi, nes įlankos ir saulėlydžio vaizdai super, bet aš nenorėjau į kalną vežimo stumdyti, pliažas mažas, bet labai geras, pilių statymo smėlis, labai lygus gražus nuėjimas ir skaidrut skaidrutėlis vanduo....
žodžiu, nors ir labai tingios atostogos, bet mano vyresnėlis dabar ištisai kartoja "Krrrrreta", mažu bus nuo manęs užsikrėtęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 22 spalio 2016 - 21:02
QUOTE(Supronti @ 2016 10 18, 14:27)
Buvot šiam viešbutyje ALDEMAR CRETAN VILLAGE 4+*

mes buvom su vaikais biggrin.gif gegužės mėn. šiaip priekaištų neturiu, viskas patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 10 21, 16:04)
Mielos mamaos,
o ar yra Kretoje koks aqua parkas? nes maniškės vis vasarodavo Turkijoje, tai joms viešbutis be kalnelių nelabai, o tokių Kretoje žiūriu mažai...........
Ačiū  4u.gif

Pas mus situacija ta pati, Turkijoj buvo kalneliai, tik 2, nieko ypatingo, bet mano astuonmetei taip patiko, kad dabar dar tebesneka apie ta kelione ir kaip noretu vel, todel i viesbuti be kalneliu nenoreciau vykti, pagal aprasyma man patiktu sitas https://m.novaturas..../...[dep_date]=
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 21, 17:27)
O jus vel zadat i Kreta?  wub.gif

oj ne, į Kretą greitu laiku nnetrauksim, tiesiog kai pirkau kelionę šiems metams, tai daug kas sakė, oj ko nepirkai per išankstinius ar per parodą, dabar tipo permoki daug, (pirkom gegužę, o skridom rugsėjį) tai kai šįmet išmetė išankstinius išnaršiau viską nu ir jokio pigumo nemačiau, net į Kretą jei pirkčiau maždaug tas kas man įtiktų, tai tikrai viskas žymiai brangiau ax.gif
o kas liečia akva parkus, tai mes buvom šitame viešbutyje http://www.tez-tour.....html?id=239708 iš viso yra 4baseinai, vienas grynai tik vaikams ir poto kalneliai jau rimtesni, tai vaikai jau tik didesni galejo leistis kas tikrai moka plaukti.
Atsakyti
man pagrinde siūlo šiuos viešbučius.Hersonissos
2 suaugę+ 2 vaikai birželio 11 d kaina 1,517.88 €
Meropi 1,602.18 €
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 15, 08:21)
Agios Nikolaos turbut pats graziusias Kretos miestukas man  wub.gif O jus daug keliavot? savarankiskai?
Na visgi svarstau tarp Retimno ir Hersonisos, nezadam visas dienas keliauti, noresim ir tiesog per miesteli pavaikscioti, ir pleze pagulet biggrin.gif

Tikrai kad labai puikus Agios Nicolajos miestas. Mes iš Malijos savarankiškai autobusu maršrutiniu važiavome-pasibuvome visą dieną. Kiek supratau plukdo į Spinalongos salą. Neplaukėme,nes laiko trūko.
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2016 10 15, 18:40)
Mes buvom ir ten ir ten. Pirmiau buvom Rode. Tai patiko. Bet tiesą sakant jei pirmiausia būtume buvę Kretoje, Rodos jau ne tiek patiktų. Tai jei ateityje ketinate aplankyti abi salas, pirmiausia rinkčiausi roda, jei tik viena iš Graikijos salų, tada vienareikšmiškai Kretą.

Tikrai pritariu. Faktiškai man taip buvo kai po Kretos į Tunisą nuvykau.Kreta buvo -WAU,o jau Tunisas šiaipsau. Rodo tik senamoestyje buvome iš Marmario atplaukę. Man Kreta tai super viskas.Jei kada dar leis galimybės-pakartosiu. Tik jau dabar į vakarinę pusę norėčiau. Samariją perėjome-labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2016 10 25, 17:14)
Tikrai kad labai puikus Agios Nicolajos miestas. Mes iš Malijos savarankiškai autobusu maršrutiniu važiavome-pasibuvome visą dieną. Kiek supratau plukdo į Spinalongos salą. Neplaukėme,nes laiko trūko.
Papildyta:
Tikrai pritariu. Faktiškai man taip buvo kai po Kretos į Tunisą nuvykau.Kreta buvo -WAU,o jau Tunisas šiaipsau. Rodo tik senamoestyje buvome iš Marmario atplaukę. Man Kreta tai super viskas.Jei kada dar leis galimybės-pakartosiu. Tik jau dabar į vakarinę pusę norėčiau. Samariją perėjome-labai patiko.

Kokiam viešbutyje Malijoje guvenot? Renkuosi tarp šio kurorto ir chersoniso. Ar malijoje yra kur pasivaikščioti, kažką pamatyti?
Atsakyti
O nuo birželio 8 d nebus per šalta Kretoje, maudytis galėsim? hmm.gif nes išsirinktas viešbutis labai patrauklia kaina, bet būtent šią datą... o nuo 15 d jau pabrangsta 200 eur...
Atsakyti
Ritinėli- nusipirkai kelionę ?
Aš ne, kol apsisprendėm, viešbučio kaina vėl pakilo....
Gal kas turite daugiau patirties ir žinote, ar vasario-kovo mėnesiais įmanoma pagauti viešbutį už gerą kainą, lyginant su dabartiniais išpardavimais ? Ar čia tie išpardavimai tik akių dūmimas ir nereikia per daug jaudintis....
Atsakyti
Sveikos, dar renkamės kelionę, vis žiūrinėju
Gal galite pasiūlytį gerą viešbutį, skrisime su 1.8 vaiku, tad norisi, kad ir vaikui būtų pramogųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2016 10 25, 17:25)
Kokiam viešbutyje Malijoje guvenot? Renkuosi tarp šio kurorto ir chersoniso. Ar malijoje yra kur pasivaikščioti, kažką pamatyti?

Malijoje gyvenome Carolina Mare viežbutyje,mums jis labai patiko. Šiap iki miestelio Malijos dar reikia paeiti. Mes per 15-25 min nueidavome.O prie viežbučio tai pasivaikštinėti nelabai buvo kur.Pajūriu mes daug eidavome link kalnų-patiko.Mes keliavome,tai nebuvo noro ir laiko eiti į pačią Maliją vaikštinėti.Ir buvo (prieš 2 metus buvome) ėjimas iki Malijos toks prastokas-be šaligatvių,kartu ir motoroleriai ir pėstieji......
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2016 10 28, 09:08)
Ar čia tie išpardavimai tik akių dūmimas ir nereikia per daug jaudintis....

lyginant dabartinius alia išankstinius pardavimus su pernai įsigyta kelione gegužės mėn, skridom rugsėjį, tai nematau aš jokių pigumų, net pabarangimus matau, bet jei reiktų man asmeniškai pirkti kitiems metams tai dar palaukčiau parodos ar kokių bimbadienių, nes tikrai išmeta gerų pasiūlymų...
Atsakyti