Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Buvot šiam viešbutyje ALDEMAR CRETAN VILLAGE 4+*
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 15, 19:39)
Lieku prie Rethimno  wub.gif  ir stengiuosi daugiau nesimetyti, planuose -aplankyti Santorini, Knosso rūmus, ir zinoma Balos  wub.gif

Ritineli, išsirinkai jau viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2016 10 20, 09:04)
Ritineli, išsirinkai jau viešbutį?

Laukiu tezu tongue.gif musu agente si sestadieni gryzta is Kretos, kur apziurinejo tezu 2017 sezonui siulomus viesbucius, laukiam jos, jei tezai nieko gero nesiulys, liksiu prie Hersoniso miestelio ir viebucio Hersonise village, nes Retimnas siulo zymiai brangesnius viesbucius gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 20, 17:02)
Laukiu tezu  tongue.gif  musu agente si sestadieni gryzta is Kretos, kur apziurinejo tezu 2017 sezonui siulomus viesbucius, laukiam jos, jei tezai nieko gero nesiulys, liksiu prie Hersoniso miestelio ir viebucio Hersonise village, nes Retimnas siulo zymiai brangesnius viesbucius  gun_bandana.gif

jau yr Tezu kainos, tik kažkaip neužmačiau nieko patrauklaus ax.gif
Atsakyti
] 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 21 spalio 2016 - 08:26
per kokią agentūrą perki? Manoji agentė grįš tik 10-24 d. laukiu ir aš jos pasiūlymų.
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 20, 16:02)
Laukiu tezu  tongue.gif  musu agente si sestadieni gryzta is Kretos, kur apziurinejo tezu 2017 sezonui siulomus viesbucius, laukiam jos, jei tezai nieko gero nesiulys, liksiu prie Hersoniso miestelio ir viebucio Hersonise village, nes Retimnas siulo zymiai brangesnius viesbucius  gun_bandana.gif

Bet jums jūra tolokai.... ar tai neaktualu? nes mes labiau jūros mėgėjai, nei baseino. Aišku ir keliauti mėginsime
Atsakyti
Mielos mamaos,
o ar yra Kretoje koks aqua parkas? nes maniškės vis vasarodavo Turkijoje, tai joms viešbutis be kalnelių nelabai, o tokių Kretoje žiūriu mažai...........
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2016 10 21, 09:31)
per kokią agentūrą perki? Manoji agentė grįš tik 10-24 d. laukiu ir aš jos pasiūlymų.

Bet jums jūra tolokai.... ar tai neaktualu? nes mes labiau jūros mėgėjai, nei baseino. Aišku ir keliauti mėginsime

Ir mano agente grys 24 biggrin.gif
Jura mum aktualu, ir net labai.
Nesupratau, nuo kur tolokai jura? hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2016 10 21, 16:04)
Mielos mamaos,
o ar yra Kretoje koks aqua parkas? nes maniškės vis vasarodavo Turkijoje, tai joms viešbutis be kalnelių nelabai, o tokių Kretoje žiūriu mažai...........
Ačiū  4u.gif

Yra ir viesbuciu su akvaparkais, kai ieskojau tikrai maciau ir net kelis, pasiziurekite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2016 10 20, 19:19)
jau yr Tezu kainos, tik kažkaip neužmačiau nieko patrauklaus  ax.gif

Tezu paieska man tokia durna kad negaliu, taip viskas ten painu gun_bandana.gif na ka lendu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 21, 15:37)
Ir  mano agente grys 24 biggrin.gif
Jura mum aktualu, ir net labai.
Nesupratau, nuo kur tolokai jura?  hmm.gif

nuo jusu pasirinkti viesbucio iki juros 400 m, bet paziurejus zemelapi man atrodo daugiau.... gal klystu.....
Hersonissos
mes žiūrim,kad daugiausiai būtų kokie 200-250 m.....
Atsakyti
Oj 400m man visai neatrodo daug smile.gif Viena nare rase, kad nuo sio viesbucio netoli jura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 10 20, 19:19)
jau yr Tezu kainos, tik kažkaip neužmačiau nieko patrauklaus  ax.gif

O jus vel zadat i Kreta? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 21, 15:56)
Oj 400m man visai neatrodo daug smile.gif Viena nare rase, kad nuo sio viesbucio netoli jura smile.gif

jūra tikrai netoli, tik gal statoka užlipti iki viešbučio per karštį su mažais vaikais, bet tikrai nereikia bijoti.
Atsakyti