Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

jau tokių tingių atostogų kaip šį kartą dar nesu gyvenime turėjusi, net neprisimenu, ką veikiau, na, keli maži miesteliai aplink Chaniją, pačioje Chanijoje trys valandos, Falasarna ir VISKAS rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 10 16, 13:49)
jau tokių tingių atostogų kaip šį kartą dar nesu gyvenime turėjusi, net neprisimenu, ką veikiau, na, keli maži miesteliai aplink Chaniją, pačioje Chanijoje trys valandos, Falasarna ir VISKAS  rolleyes.gif

Tai ko taip? biggrin.gif o siaip man ir mano seimai irgi patinka tokios tingios atostogos ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ryana @ 2016 10 16, 12:41)
aš buvau tris kartus, iš jų vieną kartą net 14 dienų, ir tai nebuvau samarijos tarpeklyje (kažkaip žygis visą dieną nesugundė, labiau gundė maudynės jūroje), taipogi nemačiau nei Balos, nei Elafonisi, nes niekaip neprisiruošiau iki jų nuvažiuot, toliausiai iki Chanijos važiavau, nes ilsėdavausi visus kartus Malijoje. Taigi bus puiki galimybė kada nors šiems objektams aplankyti nuvažiuoti į Kretą ir ketvirtą kartą  smile.gif
Papildyta:

man ši vieta labai patiko, tik nebuvo labai lengva lipti laiptais iki tos uolos biggrin.gif mums dar  nors pasisekė, nes tuo metu buvo labai debesuota ir saulė nekaitino, o atgal, saulei šviečiant, ėjom lygiu taku  smile.gif  tik buvo labai gaila žiūrėti į tuos asiliukus tempiančius žmones sveriančius netoli 100 kg  unsure.gif

o ten zemyn reikia lipti? daug? kazin su vaikais ten imanoma? biggrin.gif
Atsakyti
na paprasčiausiai, kol atsikeldavome, kol visi papusryčiauja, tai mažiai reikalaudavo pliažo, ok, pora valandų kasimo ir maudynių, eidavom namo, gaminu pietus, tada vienam miegoti į lovą, kitam miegoti į vežimą... pamiega, jau 17 val. 19 temsta, tai nekažką... tai kelis kartus vežėmės juos per pietų miegą...
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 10 16, 15:47)
na paprasčiausiai, kol atsikeldavome, kol visi papusryčiauja, tai mažiai reikalaudavo pliažo, ok, pora valandų kasimo ir maudynių, eidavom namo, gaminu pietus, tada vienam miegoti į lovą, kitam miegoti į vežimą... pamiega, jau 17 val. 19 temsta, tai nekažką... tai kelis kartus vežėmės juos per pietų miegą...

Cia jau neatostogos unsure.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl Dzeuso urvo, tai mano nuomonė priešinga- neverta mirksiukas.gif Išreklamuota agentūrų vieta ir tiek. Lipti akmeniniu takeliu reikia tikrai aukštai, paskui nusileisti stačiais laiptais į urvą (ir atgal užkopti teks) 6 eur už tamsią, drėgną olą... kažkaip man mažai džiaugsmo biggrin.gif Didžiausia atrakcija buvo joti asiliuku iki olos (10 eur) Kur kas labiau verta nuvažiuoti į Sfendoni Cave- sako, tai vieni didžiausių ir gražiausių stalaktitų urvų visoj Graikijoj. Mums labai patiko. Ir tik 5 eur už apsilankymą su gidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meggem: 16 spalio 2016 - 16:37
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 16, 14:52)
Cia jau neatostogos  unsure.gif  biggrin.gif  4u.gif

o tai ką daryti? kažkaip finansai neneštų visai gaujai du kartus pietus pirkti tavernose, ką ten finansai, man neneštų nervai visus bandyti nulaikyti prie vieno stalo. o čia suvarei į apartamentų balkoną, uždarei duris ir tupi vietoje biggrin.gif
dar būdavo variantas, po apartamentais buvo labai gardi taverna, ateidavau, išsirinkdavau maistą, po 15 minučių pasiimdavau į dėžutes supakuotą karštą
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 16, 15:43)

yra du keliai iki uolos, arba laiptais, arba lygiu keliu... vienas ir kitas kelias yra statūs, nes reikia užlipti į kalną, na su vaikais gal bus dvigubai viskas lėčiau... aš kai buvau be vaikų, tai savo tempu variau ir nebuvo, kad labai jau paprastai, teko keletą kartų sustoti ir atsikvėpti biggrin.gif aišku mano atveju dar pasitaikė debesuotas oras, lipant į viršų saulė nekaitino, bet kai ėjau taku į apačią, saulė jau kepino ir prasilenkiant su į viršų einančiais turistais nelabai linksmi kai kurių veideliai buvo...
važiuojant su vaiku, ten gerai pasiimti asiliuką, būtų ir vaikui lengviau ir atrakcija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 16 spalio 2016 - 18:33
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 15, 20:39)

Lieku prie Rethimno  wub.gif  ir stengiuosi daugiau nesimetyti, planuose -aplankyti Santorini, Knosso rūmus, ir zinoma Balos  wub.gif

Ką paminėjot mes viską aplankėm iš Retimno. Kiek toliau tik Balos, bet anksčiau išvažiavus ir Chanijai laiko užteko. Patogu, kad į Santorinį plaukia keltai iš Retimno.
Atsakyti
Ačiū visos pasidalinusios patirtimi, nuomone.
Šeimyna prabalsavo už Kretą. Kelionės data po birželio 10 d (tiksliai dar nežinome) Gal galite pasiūlyti viešbutuką, norime, kad būtų AI ir nors 2 vandens kalneliai vaikams smile.gif Tik mūsų šeimos biudžetas šiai kelionei būtų skirtas +/-1500 eur. Nesam labai išrankūs smile.gif Ar įmanoma už tokią kainą rasti ką nors normalaus?

Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2016 10 16, 12:41)
man ši vieta labai patiko, tik nebuvo labai lengva lipti laiptais iki tos uolos biggrin.gif mums dar  nors pasisekė, nes tuo metu buvo labai debesuota ir saulė nekaitino, o atgal, saulei šviečiant, ėjom lygiu taku  smile.gif  tik buvo labai gaila žiūrėti į tuos asiliukus tempiančius žmones sveriančius netoli 100 kg  unsure.gif

na lengva iki uolos lipti nebuvo, bet tikrai įmanoma, mes ėjom po pietų apie 15val ir saulės buvo, bet kai kur užstodavo medžiai, išgyvenom ir tikrai nesigailėjom, o urve vėsu gera buvo.

QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 16, 15:43)

žemyn reik laiptukais palipti, su vaikais įmanoma, jei nebus gaila 10eur tai dar vaikui atrakcija galite padaryti ir iki urvo su asiliuku užkilti, vaikams tas potyris joti ant asiliuko turbūt net labiau patinka nei urvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 10 16, 13:49)
jau tokių tingių atostogų kaip šį kartą dar nesu gyvenime turėjusi, net neprisimenu, ką veikiau, na, keli maži miesteliai aplink Chaniją, pačioje Chanijoje trys valandos, Falasarna ir VISKAS  rolleyes.gif

nu va verysad.gif o mes atvirksciai:) Planas buvo ivykdytas: Gavdos sala, Kofounisi sala, Sfedoni uola, Skinakas observatorija, Stiranos vyndraystes ukis (kojom vynuoges spaudem, i backas, pylem, rakija varem), Kalamafka- Mirtes kaimukai, ir tt. Visko daug buvo. smile.gif Dabar jau planuojame kitamet vaziuot. Vel kompanija komplektuojasi smile.gif SIemet 14 veidu buvome. Smagus laikas, bet ispudziai ir nuotraukos dar deliojasi.
Atsakyti
ai ne, aš visiškai nesiskundžiu, yra laikas lakstyti vienai, yra laikas vaikščioti susikibus už rankų per medaus mėnesį ir yra laikas ganyti pliaže jauniklius biggrin.gif
juolab, kad Almyridos kurortėlis turi mažą, bet labai gerą plaižiuką, tikrai rekomenduoju visiems kasėjams ir plaukikams
Atsakyti