QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 15, 20:39)
Kokia istikruju grazi ta Kreta, ir kiek daug nuostabiu vietu joje, vienos keliones 7 dienu tikrai neuztenka viskam pamatyti
aš buvau tris kartus, iš jų vieną kartą net 14 dienų, ir tai nebuvau samarijos tarpeklyje (kažkaip žygis visą dieną nesugundė, labiau gundė maudynės jūroje), taipogi nemačiau nei Balos, nei Elafonisi, nes niekaip neprisiruošiau iki jų nuvažiuot, toliausiai iki Chanijos važiavau, nes ilsėdavausi visus kartus Malijoje. Taigi bus puiki galimybė kada nors šiems objektams aplankyti nuvažiuoti į Kretą ir ketvirtą kartą
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2016 10 16, 10:20)
ekskursijos pigesnes pas vietinius, žymiai pigiau ir dar derėtis galima, beto vietiniai vaikus kitaip vertina, musu draugu mergytei buvo 4,4metai, pagal ju taisykles nuo 4metu puse kainos, bet agenturoj užžymėjo, kad 4metai ir vežė nemokamai, tik sakė jei nebus vietos autobuse, reiks sodintis ant kelių, kai atvažiavo tez'ų atstovas, aiškino, kad už vaiką būtinai reik mokėt puse kainos, nes jis mat žino vaiko gimimo datą ir jai jau yr virš 4metų.
kas jau nuspresit važiuoti aplankyt knoso rūmus, nepagailėkite laiko ir aplankykite dzeuso urvą, tikrai vertas dėmėsio. nuotraukos to vaizdo neperteikia, bet maždaug vaizdui susidaryt:
man ši vieta labai patiko, tik nebuvo labai lengva lipti laiptais iki tos uolos
mums dar nors pasisekė, nes tuo metu buvo labai debesuota ir saulė nekaitino, o atgal, saulei šviečiant, ėjom lygiu taku
tik buvo labai gaila žiūrėti į tuos asiliukus tempiančius žmones sveriančius netoli 100 kg