Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 14, 18:20)
Sveikos  4u.gif  siandien jau esu apsisprendusi i kuri regiona keliauti,  Rethymno miesteli  wub.gif  panasu, kad is jo patogu visur nuvykti, o ir pats miestelis didokas ir labai grazus  wub.gif  Esu paieskose viesbucio, agente sake lyg kita savaite Tezai pateiks savo pasiulymus

jei leisites heraklione, tai iki retimno apie 80km, turėkite tai omeny... nežinau kodėl, bet tas regionas man visai nepaliko jokio įspūdžio ax.gif
Atsakyti
Taip, Heraklione smile.gif
Kuom nepatiko? Man dilema - viesbucius randu geresnius Chersonise,+ maziau vaziuoti nuo oro uosto ( nors tie 80km ne tiek ir daug, pernai Bulgarijoj vaziavom apie 3 val nuo oro uosto iki viesbucio biggrin.gif ) bet pats miestas grazesnis ir idomesnis atrodo Retimnas... ir lokacija kiek patogesne lankytinoms vietoms, nors gal klystu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 14 spalio 2016 - 18:34
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 14, 18:32)
Kuom nepatiko? Man dilema - viesbucius randu geresnius Chersonise,+ maziau vaziuoti nuo oro uosto ( nors tie 80km ne tiek ir daug, pernai Bulgarijoj vaziavom apie 3 val nuo oro uosto iki viesbucio biggrin.gif ) bet pats miestas grazesnis ir idomesnis atrodo Retimnas... ir lokacija kiek patogesne lankytinoms vietoms, nors gal klystu

Pats Chersonisos vasarą primeną Palangos Basanavičiaus gatvę, labai pamėgtas Rusų ir Anglų jaunimo. Buvom prieš savaitę, tai jau tokio triukšmo nėra, nors žmonių dar daug. Kaip pasakojo mūsų agentė, vietiniai stengiasi vasarą iš ten pabėgti. Ten porą gatvių didesnių su tavernom ir parduotuvėlėm, graži krantinė. Bet labai gera vieta, jei skrendate į Heraklioną, nes važiuoti 80 km., o ten greitai nepalakstysi, tai tik laiko gaišimas, nebent būsit pora savaičių.
Atsakyti
mes rugsėjį buvom chersonise, tai man nei vakarais to triukšmo buvo, nei dienom.
nežinau kodėl nesužavėjo retimnas, gal jau kažkur kažką panašaus buvom matę ax.gif
jei dar kartą tektų skristi į kretą(neskaitant santorinio), tai rinkčiausi lasiti regiona, ten man buvo kažkokia lb romantiška atmosfera, vyravo ramuma iratsiskleide toks gal mažiausiai sukomercintas kampelis...
Atsakyti
As dziaugiuosi pasirinkusi Agios Nikolaos, grazus miestukas, geri papludimiai. Kiek pakeliui pravaziuojant maciau Hersonisos, Stalida, Malia, tai nei vienas nepasirode patrauklus atostogoms. Bet daug keliaujantiems automobiliu turbut nera didelio skirtumo kuriame miestelyje apsistoti.
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2016 10 14, 22:23)
As dziaugiuosi pasirinkusi Agios Nikolaos, grazus miestukas, geri papludimiai. Kiek pakeliui pravaziuojant maciau Hersonisos, Stalida, Malia, tai nei vienas nepasirode patrauklus atostogoms. Bet daug keliaujantiems automobiliu turbut nera didelio skirtumo kuriame miestelyje apsistoti.

Agios Nikolaos turbut pats graziusias Kretos miestukas man wub.gif O jus daug keliavot? savarankiskai?
Na visgi svarstau tarp Retimno ir Hersonisos, nezadam visas dienas keliauti, noresim ir tiesog per miesteli pavaikscioti, ir pleze pagulet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 15, 09:21)
Agios Nikolaos turbut pats graziusias Kretos miestukas man  wub.gif

Visa Kreta ismaisiau, o sis miestelis man taipogi pats paciausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 14, 20:32)

Lygiai taip pat mums buvo...bet po to nusprendeme keliauti po sala ir pasirinkome Retimno.Nesigailejome,labai gražus,didelis senamiestis yra kur pasivaiscioti.Nenusibosta viena ir ta pati gatve... smile.gif
Atsakyti
Esu visiskai pasimetusi, noreciau rinktis Retimna, nes miestas didesnis ir idomesnis atrodo. Keliavimui mes zadam skirti 3-4 dienas, o likusias kelias pasyviam laikui - poilsiui papludimy ar tiesiog vaiksciojant po miesta, bijau Hersonise nelabai bus ka veikti, taciau siek tiek gasdina tie kilometrai, jei tikrai kaip Maggam rase 23 km vyko valanda laiko, kiek mes dardesim tuos 80 kilometru.
Kaip sunku issirinkti, o gal as per daug sureiksminu regiono svarba? smile.gif
Papildyta:
sindiokas aciu jums, tikrai nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 15, 09:55)
Esu visiskai pasimetusi, noreciau rinktis Retimna, nes miestas didesnis ir idomesnis atrodo. Keliavimui mes zadam skirti 3-4 dienas, o likusias kelias pasyviam laikui  - poilsiui papludimy ar tiesiog vaiksciojant po miesta, bijau Hersonise nelabai bus ka veikti, taciau siek tiek gasdina tie kilometrai, jei tikrai kaip Maggam rase 23 km vyko valanda laiko, kiek mes dardesim tuos 80 kilometru.
Kaip sunku issirinkti, o gal as per daug sureiksminu regiono svarba?  smile.gif
Papildyta:
sindiokas aciu jums, tikrai nuraminot  4u.gif

Kretoj atstumai matuojami ne kilometrais, bet laiku kiek užtrunkama nuvažiuoti biggrin.gif Jei važiuos autostrada ir visas autobusas į vieną viešbutį, tai greit nulėksit, jei turi išmėtyti turistus po kelis, kad ir viename mieste, tai užtrunka-gatvės siauros, autobusas sunkiai prasilenkia, kai kur net atbulom į kalną važiavom, nes apsisukti nėra kur, o jei dar kitą autobusą priešais sutinka .. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meggem: 15 spalio 2016 - 10:45
QUOTE(meggem @ 2016 10 15, 11:44)
Kretoj atstumai matuojami ne kilometrais, bet laiku kiek užtrunkama nuvažiuoti  biggrin.gif Jei važiuos autostrada ir visas autobusas į vieną viešbutį, tai greit nulėksit, jei turi išmėtyti turistus po kelis, kad ir viename mieste, tai užtrunka-gatvės siauros, autobusas sunkiai prasilenkia, kai kur net atbulom į kalną važiavom, nes apsisukti nėra kur, o jei dar kitą autobusą priešais sutinka ..   biggrin.gif

mes taip pat siemet Bulgarijoj kalnais kalneliais keliais keliukais vinguriavom ir taip 3 valandas rolleyes.gif bet greiciu dideliu lekem, keleta kartu net is kedziu vos neiskritom, vienas vaikas gera guza uzsistate ciuozdamis i priekine sedyne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 15 spalio 2016 - 10:48
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 15, 09:55)
Esu visiskai pasimetusi, noreciau rinktis Retimna, nes miestas didesnis ir idomesnis atrodo. Keliavimui mes zadam skirti 3-4 dienas, o likusias kelias pasyviam laikui  - poilsiui papludimy ar tiesiog vaiksciojant po miesta, bijau Hersonise nelabai bus ka veikti, taciau siek tiek gasdina tie kilometrai, jei tikrai kaip Maggam rase 23 km vyko valanda laiko, kiek mes dardesim tuos 80 kilometru.
Kaip sunku issirinkti, o gal as per daug sureiksminu regiono svarba?  smile.gif
Papildyta:
sindiokas aciu jums, tikrai nuraminot  4u.gif

Kiek žmonių, tiek nuomonių. Jei širdelė nori į Retimną, tai ir važiuokit. Tuos 80 km ir važiuosit truputį daugiau nei valandą, jei automobiliu, o jei išvežios autobusas, tai kokį miestelį bepasirinktumėte - jau laimės dalykas su tuo laiku tongue.gif . Juo labiau, kad iš tiesų Retimno lokacija patogesnė įv. ekskursijoms smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 15 spalio 2016 - 10:54