Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Sveiki. Nuomojomes auto is cia. Nereikejo jokiu korteliu. Viskas ok. Visi draudimai ir antras vairuotojas nemokamai.  Auto gera buvo. http://www.autorenta...r/en/index.html

Atsakyti

Nuomojotes internetu, is anksto? Jei taip, viesvien juk reikia kazkokio rezervacijos mokescio?

Deja si firma kitai savaitei auto nuomai nebeturi..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis_klp: 09 liepos 2018 - 18:53
Nugi užsisakiau 7 kartą kelionę į Kretą biggrin.gif Bet šį kartą ne per agentūrą, o PATI! Nuėjau į agentūrą, pasakiau savo norimą datą, visus norus, žmonių skaičių, leistiną pinigų sumą ir...agentūra nerado nieko pasiūlyti blink.gif Nei Bulgarijoj, nei Ispanijoje, nei Kretoje, nei Graikijoje...
Tada atsidariau Teztur puslapį ir paspaudžiau mygtuką "pirkti internetu". Nurodžiau datas, žmonių skaičių, maitinimo tipą, paspaudžiau mygtuką "ieškoti". Ką sau galvojate-išmetė tų pasiūlymų devynias galybes, aš net pavargau skaityti atsiliepimus biggrin.gif
Išsirinkau viešbutį ant jūros kranto su AI(mano noras buvo smėlėtas paplūdimys arti viešbučio, nes važiuoju ne keliauti-viskas mano išmaišyta Kretoje per 6 kartus) su 700 eurų pigesniu pasiūlymu, nei siūlė man agentūroje. mirksiukas.gif Tada paspaudžiau mygtuką "pirkti"-atidarė man tarsi internetinės parduotuvės langelį, kur mano viešbutis buvo "pirkinių krepšelyje" biggrin.gif O toliau jau viską sekiau pagal nuorodas: užpildžiau keliautojų blankus su vardu, pavarde, paso duomenimis. Turėjau vieną problemą, kad vaiko paso duomenų užpildyti negalėjau, nes šiuo metu pasas jo užsakytas, neturiu po ranka. Pasiskambinau tezturo nurodytu tel.nr., maloniai mergina mane patikino, kad vaiko paso duomenis vėliau darbuotojai pakeis. Nusiraminau, tada paspaudžiau mygtuką "mokėti", leido pasirinkti avansą arba visą sumą, sumokėjau avansą-ir vualia, šiandien gavau pranešimą, kad mano užsakymą viešbutis patvirtino thumbup.gif

Bet esmė ne tame, o tai, kad aš PATI VISKĄ ĮVEIKIAU! bigsmile.gif Užsisakiau pati! Ir šeimai sutaupiau 700 eurų! bigsmile.gif

Tai mano pasiūlymas nieko nebijoti ir pabandyti užsisakyti patiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 07 12, 13:10)
Nugi užsisakiau 7 kartą kelionę į Kretą  biggrin.gif Bet šį kartą ne per agentūrą, o PATI! Nuėjau į agentūrą, pasakiau savo norimą datą, visus norus, žmonių skaičių, leistiną pinigų sumą ir...agentūra nerado nieko pasiūlyti  blink.gif Nei Bulgarijoj, nei Ispanijoje, nei Kretoje, nei Graikijoje...
Tada atsidariau Teztur puslapį ir paspaudžiau mygtuką "pirkti internetu". Nurodžiau datas, žmonių skaičių, maitinimo tipą, paspaudžiau mygtuką "ieškoti". Ką sau galvojate-išmetė tų pasiūlymų devynias galybes, aš net pavargau skaityti atsiliepimus biggrin.gif
Išsirinkau viešbutį ant jūros kranto su AI(mano noras buvo smėlėtas paplūdimys arti viešbučio, nes važiuoju ne keliauti-viskas mano išmaišyta Kretoje per 6 kartus) su 700 eurų pigesniu pasiūlymu, nei siūlė man agentūroje. mirksiukas.gif Tada paspaudžiau mygtuką "pirkti"-atidarė man tarsi internetinės parduotuvės langelį, kur mano viešbutis buvo "pirkinių krepšelyje" biggrin.gif O toliau jau viską sekiau pagal nuorodas: užpildžiau keliautojų blankus su vardu, pavarde, paso duomenimis. Turėjau vieną problemą, kad vaiko paso duomenų užpildyti negalėjau, nes šiuo metu pasas jo užsakytas, neturiu po ranka. Pasiskambinau tezturo nurodytu tel.nr., maloniai mergina mane patikino, kad vaiko paso duomenis vėliau darbuotojai pakeis. Nusiraminau, tada paspaudžiau mygtuką "mokėti", leido pasirinkti avansą arba visą sumą, sumokėjau avansą-ir vualia, šiandien gavau pranešimą, kad mano užsakymą viešbutis patvirtino thumbup.gif 

Bet esmė ne tame, o tai, kad aš PATI VISKĄ ĮVEIKIAU!  bigsmile.gif Užsisakiau pati! Ir šeimai sutaupiau 700 eurų!  bigsmile.gif

Tai mano pasiūlymas nieko nebijoti ir pabandyti užsisakyti patiems 4u.gif

Taigi vistiek per agentura kelione pirkot, tik kad internetu biggrin.gif As irgi taip darau, nesuprantu ko ten vaikscioti kai internetu tas pats ir dar nuolaida duoda.
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2018 07 12, 17:14)
Taigi vistiek per agentura kelione pirkot, tik kad internetu  biggrin.gif  As irgi taip darau, nesuprantu ko ten vaikscioti kai internetu tas pats ir dar nuolaida duoda.

Ne per agentūrą, o per tiesioginį operatorių mirksiukas.gif Jų Lietuvoje tik du-Novaturas ir Tezturas(nu dar naujas Itaka, bet kol kas dar nepatikiu juo), o visi kiti-perpardavinėtojai biggrin.gif Čia kaip su nekilnojamu turtu: yra savininkai, yra nekilnojamo turto brokeriai, kurie perpardavinėja.
Pabandykit tiesiogiai per operatorių pirkti, pamatysite skirtumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 07 12, 20:25)
Ne per agentūrą, o per tiesioginį operatorių mirksiukas.gif Jų Lietuvoje tik du-Novaturas ir Tezturas(nu dar naujas Itaka, bet kol kas dar nepatikiu juo), o visi kiti-perpardavinėtojai  biggrin.gif Čia kaip su nekilnojamu turtu: yra savininkai, yra nekilnojamo turto brokeriai, kurie perpardavinėja.

Su Itaka viskas tvarkoj, skridau, grizau, patenkinta.
Atsakyti

Aš taip pat pati susiradau norima viešbutį Tezturo puslapyje ,bet pirkau nuėjusi į agentūra ,nes ten nuo Tezturo kainos pritaikė 5% nuolaidą :)

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 07 12, 21:28)
Su Itaka viskas tvarkoj, skridau, grizau, patenkinta.

drinks_cheers.gif Aš irgi prieš savaitė grįžau iš Kretos.
Keliavau su Itaka, viskas čiki
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 07 12, 20:25)
Ne per agentūrą, o per tiesioginį operatorių mirksiukas.gif Jų Lietuvoje tik du-Novaturas ir Tezturas(nu dar naujas Itaka, bet kol kas dar nepatikiu juo), o visi kiti-perpardavinėtojai  biggrin.gif Čia kaip su nekilnojamu turtu: yra savininkai, yra nekilnojamo turto brokeriai, kurie perpardavinėja.

Pabandykit pati be operatoriaus susirast viešbutį, pagaut pigius bilietus, dar pigiau bus smile.gif Tada tikrai būsit pati susiorganizavus kelionę ;)
Atsakyti

Į Kreta vyksime antra karta ,nes pernai ne viską spėjome apžiūrėti .Planuose yra aplankyti gražiausius paplūdimius ,labai noriu pietinę pusę,Balos lagūna ,nors dar neapsisprendę automobiliu ar laivu .Taip pat su žavėjo Seitan Limania Beach ,bet keliausime su 5 ir 13 metu vaikais ,truputi baugu su nusileidimu iki jo .Gal kas šiemet buvo ,kokie įspūdžiai galėtumėt pasidalinti .

Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2018 07 13, 10:01)
Pabandykit pati be operatoriaus susirast viešbutį, pagaut pigius bilietus, dar pigiau bus smile.gif Tada tikrai būsit pati susiorganizavus kelionę ;)

I Kreta is LT nebevyksta, o su persedimais yra rizika nespet
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2018 07 13, 10:01)

Nu jau nesu tokia mazochistė, kad trinčiausi oro uoste su persėdimais per savas atostogas, drebėčiau, kad nespėsiu į kitą lėktuvą, jei vienas vėluoja biggrin.gif Yra tiesioginiai reisai išpirkti-ir nereikia čia išradinėti dviračio drinks_cheers.gif Ką dar žadu pasidaryti, tai šįmet atostogaudama užsirašyti skelbiamų apartamentų internetinius psl, tel nr, nes pernai, vaikščiodama po miestelį, jų mačiau ant kiekvieno kampo, kaip mūsų Palangoje. Manau, kad kreiptis tiesiogiai į juos kainuotų pigiau. drinks_cheers.gif O skrydį pirkti per tezturą. Išsinagrinėjau, kad tezturas parduoda ir tik tiesioginius skrydžius, be tolimesnių nuvežimų į viešbučius.
Atsakyti