QUOTE(Darsė @ 2018 06 16, 20:55)
Sveikos.
Na, mes jau antrą savaitę Kretoje.
Sužavėti. Pimą savaitę keliavom, dabar tinginiaujam.
Prieš kelionę didžiausias klausimas buvo, ar važiuoti savatankiškai į Balos. Dabar galiu atsakyti- tikrai taip. Man baisesnis kelias Latvijoj, į Papę, o čia- kultūringas žvyrkelis, paskutinis km kiek aštresnio kelio.
Išvažiavom iš Kissamos 7 ryto, Balos aikštelėje ant kalno buvom 7:35. Vienui vieni! Nusileidom į apačią ir lagūna buvo mūsų vienų. Pirmus žmones sutikom apie 9 val., jau kildami aukštyn.
O iš paplūdimių-pats pačiausias mums Falassarna, nepraleiskit jo.
Na, mes jau antrą savaitę Kretoje.
Sužavėti. Pimą savaitę keliavom, dabar tinginiaujam.
Prieš kelionę didžiausias klausimas buvo, ar važiuoti savatankiškai į Balos. Dabar galiu atsakyti- tikrai taip. Man baisesnis kelias Latvijoj, į Papę, o čia- kultūringas žvyrkelis, paskutinis km kiek aštresnio kelio.
Išvažiavom iš Kissamos 7 ryto, Balos aikštelėje ant kalno buvom 7:35. Vienui vieni! Nusileidom į apačią ir lagūna buvo mūsų vienų. Pirmus žmones sutikom apie 9 val., jau kildami aukštyn.
O iš paplūdimių-pats pačiausias mums Falassarna, nepraleiskit jo.
Va kaip skirtingai... Man Falasarna normalus ir tiek. Saulėlydis turėtų ten gražus būti, nes Vakarinė dalis.
Beja, ne į temą, bet kelią į Papę prisiminus net nupurto... Tačiau ten puikus paplūdimys, tik savo automobilio gaila