Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(abiga @ 2018 05 25, 14:00)
Cia 2 d? Kiek tokia ekskursija su vietiniais kainuoja, gal zinote?  4u.gif

Iš vietinių už 89eur nusipirkom tą pačią ekskursiją 1 dienos, tezturas siūlė už 136 tik vienas privalumas kad gidas lietuvis
Papildyta:
Tiesa, vakar vakarinė buvo su daug jūros gėrybių : midijų, krevečių, kalmarų dviejų rūšių ir žuvies kelių rūšių. Prieš tai dvi dienas tik žuvies buvo. Maistas superinis, vaikui tik picos trūksta
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 05 29, 13:12)
Iš vietinių už 89eur nusipirkom tą pačią ekskursiją 1 dienos, tezturas siūlė už 136 tik vienas privalumas kad gidas lietuvis
Papildyta:
Tiesa, vakar vakarinė buvo su daug jūros gėrybių : midijų, krevečių, kalmarų dviejų rūšių ir žuvies kelių rūšių. Prieš tai dvi dienas tik žuvies buvo. Maistas superinis, vaikui tik picos trūksta

Kokiam viesbutyje duoda vietinius patiekalus ar jus valget kitur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2018 05 29, 12:39)
Kokiam viesbutyje duoda vietinius patiekalus ar jus valget kitur?  smile.gif

Viešbutyje
Atsakyti
Dalinuosi info, jei kas skrendate su TezTour (Small Planet) ir ketinate imti vaikui 2 metų vežimą - taip pat pasiimkit 80 eur. Vežimai nuo 2 metų vaikams - mokami. Siurprizas iš Small Planet... Enjoy.

Atsakyti

Sveikos damos,del oro Kretoje-vejuota,esamu metu Lietuvoje tikrai silciau..Noretusi siltesnio oro,kad smagu butu pasiplaukiot juroj,vaikams pasiplaukiot. Siuo metu-gana vesu. Esame stella palace - kuo geriausi atsiliepimai 😊

Atsakyti
QUOTE(sandraiva84 @ 2018 05 29, 22:30)
<p>Sveikos damos,del oro Kretoje-vejuota,esamu metu Lietuvoje tikrai silciau..Noretusi siltesnio oro,kad smagu butu pasiplaukiot juroj,vaikams pasiplaukiot. Siuo metu-gana vesu. Esame stella palace - kuo geriausi atsiliepimai 😊</p>

Net keista, šiuo metu ( naktį) ten rodo +21... O kitas dienas 25-26, tai kaip ir pakankama. Nebent ta vieta yra labai vėjuota. Aišku, LT šią savaitę tikrai karščiau.
Atsakyti
QUOTE(Evelija @ 2018 05 29, 22:32)
Net keista,  šiuo metu ( naktį)  ten rodo +21... O kitas dienas 25-26, tai kaip ir pakankama. Nebent ta vieta yra labai vėjuota.  Aišku,  LT šią savaitę tikrai karščiau.

Džiaugtis reikia, kad nėra taip karšta kaip LT. Šilumos tikrai pakanka. Šiandien buvo net per karšta. Neįmanoma prie jūros būt, kepina kaip reikiant. Jūroj vanduo šiltas, tik labai didelės bangos. Iš tos žadėtos savaitės lietaus lijo kokią valandą. +23 man, mėgstančiai šilumą, buvo per daug. Neįsivaizduoju, ką reikėtų veikt, jei būtų +30.
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2018 05 30, 00:54)
Džiaugtis reikia, kad nėra taip karšta kaip LT. Šilumos tikrai pakanka. Šiandien buvo net per karšta. Neįmanoma prie jūros būt, kepina kaip reikiant. Jūroj vanduo šiltas, tik labai didelės bangos. Iš tos žadėtos savaitės lietaus lijo kokią valandą. +23 man, mėgstančiai šilumą, buvo per daug. Neįsivaizduoju, ką reikėtų veikt, jei būtų +30.

Ten pastovūs skersvėjai, nesijaučia karščio, jei pleže negulėti mirksiukas.gif Vienais metais buvo +34, o aš su megztuku vaikščiojau, nes tooooks nemalonus vėjas pūtė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 05 30, 08:33)
Ten pastovūs skersvėjai, nesijaučia karščio, jei pleže negulėti mirksiukas.gif Vienais metais buvo +34, o aš su megztuku vaikščiojau, nes tooooks nemalonus vėjas pūtė biggrin.gif

Saloje dažnai vėjas, bet nėra jis šaltas. Ir prie +34 su megztuku, nu nežinau, čia jūsų organizmas matyt kitaip reaguoja. Man ten +23 ir net su vėju karšta, saulė daug kaitresnė. Dar patinka tai, kad oras sausas, dėl to karštis +34 kaip sakot, gali jaustis kitaip.
Atsakyti
vakar grįžom, tikrai buvo vėsoka, tokia lietuviška vasara, ryte su megztukais, vakare - taip pat,
prie jūros, baseino - vėsu, debesys vis saulę dengdavo, nulijo keletą kartų..

Bet mes didžiąją dalį praleidome keliaudami po salą, todėl džiaugiausi, kad nebuvo varginančio karščio. Prie +30 jau vaikų neįmanoma iš mašinos ištraukti, iškart zirzimą įjungia biggrin.gif O dabar nebuvo jokio diskomforto smile.gif
Atsakyti

Saloje dažnai vėjas, bet nėra jis šaltas. Ir prie +34 su megztuku, nu nežinau, čia jūsų organizmas matyt kitaip reaguoja. Man ten +23 ir net su vėju karšta, saulė daug kaitresnė. Dar patinka tai, kad oras sausas, dėl to karštis +34 kaip sakot, gali jaustis kitaip.

Tiketinai silumos pasiskirstymas priklauso nuo vietos saloje,mano vyras tikrai nemegzta karscio,bet siu dienu vejas ir jo nedziugina.Gidas t.p. sake,kad oras siuo metu netipinis😉

Atsakyti
Salta salta. Pirma diena, kai pliazintis galima. Nors nelijo, bubo max 22 ir storas debesu sluoksnis + vejas. Baseinai lediniai, vaikai pamelynave turskiasi. Nusivylem lavau. Nuo ryt jau tik saileta, tai pasiseke kas savaite veliau atvaziavot.
Atsakyti