Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

rezervavau per bookingą
įdomiai gavosi, ten sakė, kad apartamentai nereikalauja kortrelės, bet mano paskyroje buvo suvesta kortelė, tai netryniau, nemanau, kad apgaus ir paliks visus pinigus paėmę, atsiliepimai visur geri apie juos
tik vat galvoju, kiek vežtis, visą sumą ar tiek, kiek liko nerezervuota?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 09 04, 11:40)
rezervavau per bookingą
įdomiai gavosi, ten sakė, kad apartamentai nereikalauja kortrelės, bet mano paskyroje buvo suvesta kortelė, tai netryniau, nemanau, kad apgaus ir paliks visus pinigus paėmę, atsiliepimai visur geri apie juos
tik vat galvoju, kiek vežtis, visą sumą ar tiek, kiek liko nerezervuota?

O kas trukdo galutinai atsiskaityti kortele, kam taip apsunkinti save? Turėkite likutinę sumą kortelėje ir tiek žinių. Be to ir žymiai saugiau pinigus laikyti kortelėje nei vežtis grynuosius, nebent čia kažkokie principiniai dalykai, tada turėkite visą sumą, o vietoje išsiaiškinsite (tik nepamirškite po visko pasiimti mokėjimo sąskaitos, jei vėliau iškiltų problema, nors dar nėra tekę su Booking-u jų turėti) smile.gif .
Atsakyti
šiaip vežčiausi kortoje, ale tas vyrukas iš "mano kretos" kai papylė patarimus ant feisbuko, kad daugumoje vietoje kortą galima susikišti, daugiau nieko, tai ir susibalamutinau :D
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 09 04, 12:36)
šiaip vežčiausi kortoje, ale tas vyrukas iš "mano kretos" kai papylė patarimus ant feisbuko, kad daugumoje vietoje kortą galima susikišti, daugiau nieko, tai ir susibalamutinau :D

Šiemet buvome Kretoje - kortelės visur priimamos, išskyrus gal kokiose kaimo tavernose, turguose, parkinguose prie tarpeklių ar pliažų (kaip ir LT ar bet kokioje EU valstybėje). Jau nepamenu, vežėmės gal kokį 100 eu grynais, tai didžiąją dalį jų parsivežėm atgal cool.gif . Viešbučiuose, auto nuomose, kavinėse, baruose, kuro kolonėlėse ir t.t. - atsiskaitėme kortele - jokių problemų, tad nežinau, ką tas minėtas vyrukas turėjo galvoje g.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 09 04, 12:16)
Šiemet buvome Kretoje - kortelės visur priimamos, išskyrus gal kokiose kaimo tavernose, turguose, parkinguose prie tarpeklių ar pliažų (kaip ir LT ar bet kokioje EU valstybėje). Jau nepamenu, vežėmės gal kokį 100 eu grynais, tai didžiąją dalį jų parsivežėm atgal  cool.gif . Viešbučiuose, auto nuomose, kavinėse, baruose, kuro kolonėlėse ir t.t. - atsiskaitėme kortele - jokių problemų, tad nežinau, ką tas minėtas vyrukas turėjo galvoje  g.gif .

drinks_cheers.gif
mums taip pat.
tik poroje vietu korteles neeme, mazose parduotuvese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2016 09 02, 09:19)

Per savaite laiko beveik nematem nei karta nei keliu policijos nei jokiu kontroles punktu  g.gif 

drinks_cheers.gif, buvom du kartus, nei karto nematem policijos ekipazo. Kameru daug, vienos veikia (vietiniai pristoja), kitos - ne.
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2016 09 02, 12:50)
O kas buvote samarijos tarpeklyje? Labai durnas klausimas, šiaip džinsų neimčiau, bet galvoju su sijonu ten gal durnai atrodysiu?  biggrin.gif mūsų kelionė už pusantros savaitės bet jau negaliu sulaukti, mintyse lagaminą delioju  lotuliukas.gif

Samarijos tarpeklyje nebuvau, buvau kituose. Tai is patirties galiu pasakyti, kad patogiau bus su sortukais, nei su sijonu ;)
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 09 01, 12:58)
vėsu? hm... tai kaip suprantu šiltų rūbų reik daugiau įsimest? kurioj daly esat, gal ten kur mes būsim bus šilčiau, taip noriu saulės ir karščio  blush2.gif

As Hersonise. Bet mes daug makaluojames, su nakvynemis, tai kol kas tik 2 naktis ten nakvojome :D Vesoka jau visa savaite. Debesuota ir gana vejuota. Nors temperatura ir auksta. Beto, priklauso, kas kaip i karsti/salti reaguoja. As saltmire. Na gal dar ir todel, kad pries tai buvau Meksikoje ir Majamyje, o is ten tiesiai i Kreta. Del siltu drabuziu tai daug gal neimkite, bet kazka vakarams reiktu. Ypac jei ketinate vakarais kazkur lauke pasedeti. As turiu dzinsine striukyte, dzeperiuka ir odine striuke (cia daugiau grizimui i LT), lyg ir pakanka. Najei nepakaks, laukia shopingas :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joker98: 06 rugsėjo 2016 - 15:13
QUOTE(joker98 @ 2016 09 06, 16:07)
As Hersonise. Bet mes daug makaluojames, su nakvynemis, tai kol kas tik 2 naktis ten nakvojome biggrin.gif Vesoka jau visa savaite. Debesuota ir gana vejuota. Nors temperatura ir auksta. Beto, priklauso, kas kaip i karsti/salti reaguoja. As saltmire. Na gal dar ir todel, kad pries tai buvau Meksikoje ir Majamyje, o is ten tiesiai i Kreta. Del siltu drabuziu tai daug gal neimkite, bet kazka vakarams reiktu. Ypac jei ketinate vakarais kazkur lauke pasedeti. As turiu dzinsine striukyte, dzeperiuka ir odine striuke (cia daugiau grizimui i LT), lyg ir pakanka. Najei nepakaks, laukia shopingas biggrin.gif

tikiuosi greitu metu debesų ir vėjo sumažės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2016 09 07, 09:16)
tikiuosi greitu metu debesų ir vėjo sumažės  biggrin.gif

Aš irgi
Mes lygiai už savaitės kylam thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 08 rugsėjo 2016 - 07:16
QUOTE(Ryana @ 2016 09 07, 09:16)
tikiuosi greitu metu debesų ir vėjo sumažės  biggrin.gif

sumazejo jau. Antra diena dziaugiames siluma, be vejo ir debesu. Kaifas. Mes dabar Gavdose, grozis, ramybe - nepakartojama. Suikom kelis rusus, ten nuolatos gyvenancius tokiuose pusiau bunkeriuose, nes sake, kad civilizacija atsibodo. Tokie biski Robinzonai Kruzai, bet labai idomus zmones. Vyrai antra diena zvejoja, taip kad viskas cia labai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joker98: 08 rugsėjo 2016 - 14:02
QUOTE(joker98 @ 2016 09 08, 15:00)
sumazejo jau. Antra diena dziaugiames siluma, be vejo ir debesu. Kaifas. Mes dabar Gavdose, grozis, ramybe - nepakartojama. Suikom kelis rusus, ten nuolatos gyvenancius tokiuose pusiau bunkeriuose, nes sake, kad civilizacija atsibodo. Tokie biski Robinzonai Kruzai, bet labai idomus zmones. Vyrai antra diena zvejoja, taip kad viskas cia labai gerai smile.gif

puikios naujienos dėl oro! thumbup.gif tikėkimės tokie orai ir toliau išsilaikys smile.gif
Atsakyti