QUOTE(FLight @ 2019 02 26, 00:04)
Bulgarijos kainų nežinot ;)
Oo, už 100 eur nakčiai Bulgarijoje dar ne tokį galima išsinuomoti ! Labai gerą viešbutį su "viskas įskaičiuota"
Šitas už 18 eur/naktis, t.y.
125 eur savaitei. Gegužės antra pusė, suaugusiam ir vaikui. (Kaip jau rašiau, buvau įmetusi Novaturo pasiūlymą visiškai identiškai datai, identiškam asm.skaičiui). Taip, liepą bus brangiau, bet ir Novaturo pasiūlymas bus atatinkamai brangiau ;) Aš žiūrėjau sau tinkamai datai.
"Kambario dydis 50 m²
Šiame numeryje su balkonu yra oro kondicionierius, kabelinius kanalus rodantis LCD televizorius, virtuvėlė, elektrinis virdulys ir skalbimo mašina. Iš antrame aukšte įrengtos studijos balkono išeisite į žaliąją zoną. Svetainės zonoje stovi miegamoji sofa. Viešnagės metu galėsite naudotis internetu.
Numeryje esanti miegamoji sofa skirta miegoti 1 suaugusiajam arba 2 vaikams."
https://www.booking....a...
Tingiu čia kelti, gi paprasto print screeno nepadarysiu, bet: gegužės mėn iš tų baseinų menka nauda matyt, sezonas juk dar neprasidėjęs.
Žodžiu aš lyginu datas, kada važiuoju su vaiku. T.y. savaitę nuo rugpjūčio 8
Tai šie apartamentai 612 eu su 10 m. vaiku. Musų chiraznetma su skrydžiu, pervežimu, all, 665. T.y. skirumas ldidžiūlis:kur tik apartamentai su pusrčiais, o kur praktiškai visa kelionės kaina.
Aišku, jei viešbutį randi pigiau (bookinge mačiau tikrai geresnių kainų mūsų datoms, nei šie apartamentai), plius skrydis normalia kaina, tai tik už. Bet jei skrydis 400 vien, tada situacija labai keičiasi.