QUOTE(FLight @ 2019 02 26, 11:15)
Pensijoje svajoju papildyti senukų lietuvių gretas Bulgarijoje .Visai tikėtina, kad tada irgi kalbėčiau kitaip ;)
O šiaip, nebijantiems ilgai sėdėt mašinoj BG yra puiki alternatyva ieškantiems šiltos jūros ir saulės už nebrangiai. Kelionė mašina kainuoja apie 300 eur visiems ( priklauso ir nuo mašinos, jei labai daug ryja, kaina bus kita). Būstą liepos mėn galima rasti už 200 eur savaitė/ šeimai, ir tai bus kompleksas su baseinais, 2 kambariai su virtuve, netoli jūros. Ir tokių pasiūlymų ne vienas ir ne du, tik rinkis. Maistas nebrangus, jei protingai pasirinkt lokaciją.
Na, tik reikia turėti laiko: bent 2 dienas važiavimo pirmyn ir tiek pat atgal..ir noro vairuot
Na su kuru cia pamazinot
nebent su dviraciu vaziavot
mes pravaziavom viso 5200 km, cia iskaitant kelione pirmyn atgal ir kazkiek malimasi ten vietoj jau, nedaug, tai kurui isleidom 540 euru ir masina tikrai neryja 16 litru benzo
kokius 9 litrus dyzelio musiske valgo autostradoj, gal galetu ir maziau, bet mes ne is tu, kurie 130-140 greiciu drozia kur galima paspaust, plius 75 eurai uz kelius pirmyn atgal. Dar nakvynes i abi puse, valgymai, uzkandziavimai, kavos, lefai visokie. Tai mes 4 asmenu seima vien kelionei su 2 nakvynem viesbuciuos (Vengrijoj abu kartus), kuru, keliais, maistu,visokiais uzkandziavimais isleidom beveik 900 euru
ir tikrai niekur nieko mes neshykavojom
QUOTE(FLight @ 2019 02 26, 11:50)
Oo, tos mega porcijos! Atsimenu puikiai ! Kai dar nežinodama to užsakinėjau jūros gėrybių porciją sau, kiti kitką sau, ir atnešė...Tai tą vieną mano porciją visi keturi galėjom valgyti, ir dar būtų likę
Toėl "AI" Bulgarijoje- truputį nesusipratimas, dar turint omenyje, ,ką jie ten viešbučiuose duoda...Mes BG savęs neribodavom maisto klausimu, ir kelionė vis tiek gaudavosi biudžetinė.
Bet taip, gal kokiam Saulėtam krante ir kavinėse pasiūla nekažką- ten nebandėm valgyti.
O man maistas kavinese ten deja ne... ypac mesa, o mes mesedziai, be skonio mum ten viskas buvo
i atostogu pabaiga praktiskai metem kabakuose valgyt, pietum nusipirkdavom koki kepta visciuka, darzoviu, bulku visokiu, vakarienei vaikam kokiu lietiniu gatvej, sau koki kebaba ar kavinej salotu kokiu, na makaru dar...bulgariskais kabakais tikrai nesu suzaveta
nors toj Bulgarijoj esu buvus gal 7-8 kartus, ta kaip ir patirties turiu