Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(Acqua Alta @ 2019 01 26, 10:27)
Ir yra problema ,kad info nera niekur. Ir i saitus nenukreipiama . Kai ieskojau NT reikalai pagerejo tik tada ,kai pazistami bulgarai nukreipe i bulgariskus saitus . Bulgaru kalba.
Taip kad puke puke , cia atitinkamam mentalitetui poilsis. Nors trumpam gali ir patikti. biggrin.gif
Kodel info nera as paaiskint negaliu . Salia vidurines pakrantes (apie burgasa)yra karstosios versmes,terminio purvo gydyklos,ten ir kalnai yra . Koks 20 km nuo burgo.
Rast info internete - linkiu sekmes. biggrin.gif

Matot man noras išvažiuoti į poilsinę kelionę mentaliteto nenusako kažkaip. Pažįstu daug žmonių, kurie ir keliauja daug, bet ir į poilsines keliones kokį kartą į metus nuvažiuoja. Mums tas variantas tinka ir patinka, ir kažkaip visai negėda biggrin.gif
Aš pasidomėsu jau būnant ten, kur vis tik galima nuvažiuoti, bet kaip suprantų variantų ne kažką, nebent keliauti, kaip ir čia daug kas rašo, toliau į gilumą, ko tikrai neplanuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 26 sausio 2019 - 19:30
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 01 21, 09:55)
Nu kodel dabar , tegu tik vaziuoja , gal jau vaiks uzaugo , paziures komunizmo griuvesiu. No offense , pati as cia gyvenu biggrin.gif

Vaiks dar neužaugo biggrin.gif Neverta, jei vaiks mažas, ane? biggrin.gif A jum kaip gyvenasi, tarp tų komunizmo griuvėsių, kaip vaiks laikosi, įprato, nebereaguoja? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 26 sausio 2019 - 23:19
Planuojame vasarą į Bulgariją. Obzor miestelį. Gal kas buvote, kur buvote apsistoję, kokie atsiliepimai? Ačiū
Atsakyti
Gal kas turi atsilipimu apie TOPOLA SKIES 4 viesbuty?
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2019 01 27, 18:06)
Gal kas turi atsilipimu apie TOPOLA SKIES 4 viesbuty?

Aš visad atsiliepimų ieškau internete, daug atsiliepimų būna pas rusus tophotels, bet pažiūriu ir angliškus saitus. Jūsų viešbutis turi 4 iš 5 balus tophotels, rekomendavo tik 63 proc. poilsiautojų. Nepasakyčiau, kad labai geri reitingai, paskaitykite, jei gerai mokate rusų arba anglų kalbas.
Bet gal jus ten laiko neleisite, o planuojate tik nakvoti, daug keliausite po šalį, ir gausite labai gerą kainą šiam viešbučiui, tada vėl yra kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 27 sausio 2019 - 19:10
QUOTE(pukepuke @ 2019 01 26, 00:50)
Galėtume planuoti Bulgariją plačiau, bet nerandame info, skirtingai, nei pvz. apie Gruziją

Yra labai neblogas puslapis apie Bulgariją, ten VISA info - lankytini objektai nuo-iki jų darbo laikas, interaktyvus žemėlapis, foto..Trimis kalbomis - bulgarų, anglų ir rusų. Aš būtent iš jo planavausi mūsų keliones :

http://bulgariatravel.org/en

Aš argumentų iš jūsų pusės irgi nematau, matau tik visiškai subjektyvią išankstinę nuomonę nė karto nebuvus šalyje, ir nenorą gilintis bei domėtis.

QUOTE(vaida78 @ 2019 01 27, 11:40)
Planuojame vasarą į Bulgariją. Obzor miestelį. Gal kas buvote, kur buvote apsistoję, kokie atsiliepimai? Ačiū

Teko ilsėtis viešbutyje Miramar, jis ne pačiame Obzor, bet labai netoli. Pats Obzor miestukas - tai labiau kaimukas, su nedideliu turgeliu, jame nėra visiškai nieko ypatingo. Pajūris, kaip ir beveik visur Bulgarijoje - geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 30 sausio 2019 - 16:47
QUOTE(pukepuke @ 2019 01 26, 19:28)
Matot man noras išvažiuoti į poilsinę kelionę mentaliteto nenusako kažkaip. Pažįstu daug žmonių, kurie ir keliauja daug, bet ir į poilsines keliones kokį kartą į metus nuvažiuoja. Mums tas variantas tinka ir patinka, ir kažkaip visai negėda biggrin.gif
Aš pasidomėsu jau būnant ten, kur vis tik galima nuvažiuoti, bet kaip suprantų variantų ne kažką, nebent keliauti, kaip ir čia daug kas rašo, toliau į gilumą, ko tikrai neplanuoju.

Aš supratau, kad jūs labai norite pabrėžtinai pasigirti, kad turite galimybę keliauti poilsiauti į užsienius po keletą kartų per metus. Su kuo ir sveikinu. (Aš, beje, irgi poilsiauju kelis kart per metus, jau po savaitės skrendam į vieną iš, bet prie ko čia Bulgarija?) Kad "turite su kuo palyginti" - kur jau čia mes, Bulgarijos mylėtojos, ją išnaršiusios skersai išilgai, galime prilygti jūsų įspūdingam kelionių sąrašiukui. Kad Bulgariją rinkotės, nes jums buvo "pigi kaina" - visiškai neatsižvelgdama, kad , jei teisingai supratau, greičiausiai poilsis joje neatitiks jūsų lūkesčių, kad jausite diskomfortą ir nusivylimą.

Todėl, dar kartą - nėra vienos visiems tinkančios šalies. Kažkam ji bus tobula, kažkam ji bus visiška nesąmonė. Tai, kad konkrečiai jūs nenorite pažinti šalies, dar nereiškia, kad šalis neverta pažinimo. Europos kontekste ji yra netgi labai labai įdomi, ir ne vien savo gamta, o ir istoriniu kontekstu. Tema nėra vien apie pliažinį poilsį Bulgarijoje, taip kad...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 30 sausio 2019 - 16:46
QUOTE(FLight @ 2019 01 30, 16:42)

Todėl, dar kartą - nėra vienos visiems tinkančios šalies. Kažkam ji bus tobula, kažkam ji bus visiška nesąmonė. Tai, kad konkrečiai jūs nenorite pažinti šalies, dar nereiškia, kad šalis neverta pažinimo. Europos kontekste ji yra netgi labai labai įdomi, ir ne vien savo gamta, o ir istoriniu kontekstu. Tema nėra vien apie pliažinį poilsį Bulgarijoje, taip kad...

Kaip aš Jums pritariu!
Ir nesu aš didelė Bulgarijos mylėtoja, man labai daug kas šioje šalyje nepatinka ir erzina. Bet kai pasidomi nors šiek tiek daugiau tai sužinai tokių įdomių dalykų kaip kad seniausias pasaulyje auksas rastas būtent Bulgarijoj, kad pirmą kompiuterį išrado bulgaras, kad bulgarų kalba visai ne rusų ir išmokt ją nėra taip paprasta, nes pakankamai sudėtinga gramatika, kad 500 metų šalis buvo turkų priespaudoje ir galima pamatyti nemažai islamo atributų kaip tarkim mečetės, kad čia žmonėms nerūpi švara ir estetika, nes jie yra išpindėję ir mano, kad viską turi daryti valdžia ir valstybinės įstaigos, kad savaitgaliais nepažįstami vieni kitiems žmonės miestų aikštėse šoka nacionalinius šokius, kad ant kiekvieno kampo galima rasti kavos aparatus, kad apie 70-85% rožių aliejaus pagaminama Bulgarijoje ir tarkim tokios kompanijos kaip Chanelis perka būtent iš šios šalies ir kad tarkim praeitais metais VIENO litro kaina buvo apie 14-15 tūkstančių eurų na ir taip toliau ir panašiai.
Taip, šalis biedna, daug ką reik daryt, tvarkyt, statyt, remontuot ir daug kur pasitempt. Korupcija nežmoniška, čia labai mėgstami gryni pinigai, tai daug ką pasako.
O jūra yra jūra, jūra visada ir visur yra gerai, na bent jau man smile.gif
Ir tarkim tiem, kas giria Turkiją aš taip pat turiu ką pasakyt. Man ši šalis labai patinka, ir Turkija nėra Bulgarija ar atvirkščiai, ir turistas ten išlepintas iki negaliu ir galiu kalbėt iš savo patirties,nes ten gyvenau. Gyvenau, vadinas mačiau ir to purvo, ir to skurdo, ir visokio kitokio blogio.
Visur visko yra, bet kaip galima kalbėti ir spęsti apie kažką net nebuvus aš niekada nesuprasiu.
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2019 01 30, 18:30)
Kaip aš Jums pritariu!
Ir nesu aš didelė Bulgarijos mylėtoja, man labai daug kas šioje šalyje nepatinka ir erzina. Bet kai pasidomi nors šiek tiek daugiau tai sužinai tokių įdomių dalykų kaip kad seniausias pasaulyje auksas rastas būtent Bulgarijoj, kad pirmą kompiuterį išrado bulgaras, kad bulgarų kalba visai ne rusų ir išmokt ją nėra taip paprasta, nes pakankamai sudėtinga gramatika, kad 500 metų šalis buvo turkų priespaudoje ir galima pamatyti nemažai islamo atributų kaip tarkim mečetės,

...ir, pats seniausias Europos miestas (senesnis net už Konstantinopolį) yra būtent Bulgarijoje, ir jame yra išlikęs autentiškas romėnų amfiteatras, o aukščiausia Balkanų viršukalnė irgi kaip tyčia - Bulgarijoje... ir t.t. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2019 01 30, 18:13)
Yra labai neblogas puslapis apie Bulgariją, ten VISA info - lankytini objektai nuo-iki jų darbo laikas, interaktyvus žemėlapis, foto..Trimis kalbomis - bulgarų, anglų ir rusų. Aš būtent iš jo planavausi mūsų keliones :

http://bulgariatravel.org/en

Aš argumentų iš jūsų pusės irgi nematau, matau tik visiškai subjektyvią išankstinę  nuomonę nė karto nebuvus  šalyje, ir nenorą gilintis bei domėtis.
Teko ilsėtis viešbutyje Miramar, jis ne pačiame Obzor, bet labai netoli. Pats Obzor miestukas - tai labiau kaimukas, su nedideliu turgeliu, jame nėra visiškai nieko ypatingo. Pajūris, kaip ir beveik visur Bulgarijoje - geras.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida78: 01 vasario 2019 - 20:59
QUOTE(FLight @ 2019 01 30, 17:42)
Aš supratau, kad jūs labai norite pabrėžtinai pasigirti, kad  turite galimybę keliauti poilsiauti į užsienius po keletą kartų per metus. Su kuo ir sveikinu. (Aš, beje, irgi poilsiauju kelis kart per metus, jau po savaitės skrendam į vieną iš,  bet prie ko čia Bulgarija?)  Kad  "turite su kuo palyginti" - kur jau čia mes, Bulgarijos mylėtojos, ją išnaršiusios skersai išilgai, galime  prilygti  jūsų įspūdingam kelionių sąrašiukui. Kad Bulgariją rinkotės, nes jums buvo "pigi kaina" - visiškai neatsižvelgdama, kad , jei teisingai supratau, greičiausiai poilsis joje neatitiks jūsų lūkesčių, kad jausite diskomfortą ir nusivylimą.

Jus neteisi, pasigirti aš visai nenoriu, bet taip pat nenoriu, kad man klijuoų neišmanelės, kuri tik Turkiją (o tiksliau gal net ne Turkiją, bet turkijos all viešbučius) mačiusios, etiketę.
Toliau apie norą pažinti. Noro didelio neturiu, jus teisi. Ar dėl to turi būti gėda? Nemanau. Istorinis kontekstas yra visur, domina jo išlikimas, autentika, atstumai, susisiekimas (nesame megėjai nuomotis mašiną, prioritetas visuomeninis transportas), informacjos prienamumas, galų gale asmeninianiai prioritetai, ką būtent norima pažinti ir t.t. Man įdomu būtų, ką galima būtų pamatyti aplink Burgasą mano atveju, gulėti 7 dienas bus nuobodoka, tai kaip ir minėjau, pasidomėsiu vetoje. Čia kaip suprantu, tai klausimas ne į temą biggrin.gif
Taigi, prioritetai pažinimui kitur, čia jus visiškai teisi.
Toliau apie lūkesčius. Matot aš suvokiu kas yra kainos kokybės santykis, tai remiantis tuo ir vertinsiu. Ir tikrai neplanuoju lyginti nelyginamų dalykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 03 vasario 2019 - 00:03
QUOTE(FLight @ 2019 01 30, 17:42)
Aš supratau, kad jūs labai norite pabrėžtinai pasigirti, kad  turite galimybę keliauti poilsiauti į užsienius po keletą kartų per metus. Su kuo ir sveikinu. (Aš, beje, irgi poilsiauju kelis kart per metus, jau po savaitės skrendam į vieną iš,  bet prie ko čia Bulgarija?)

Beje, ne aš, o jus pradėjote vardinti, kur buvote ir ką matete, tik gavote atsakymą, kad aš taip pat ir būnu ir matau. Ojjj biggrin.gif biggrin.gif Kas čia norėjo kuo pasirgiti? biggrin.gif
Atsakyti