QUOTE(Elera @ 2019 01 21, 09:35)
Kaip aš norėčiau, kad tokie žmonės kaip Jūs, niekada nevažiuotų į Bulgariją. Ne asmeniškai sakau, o tokia kategorija žmonių, kaip Jūs.
Ir kur musų kategorijai patartumėte?
Net pykti neeina, na net nežinau kaip reaguoti į tokius pasisakymus
Kaip čia dabar tą kategoriją nustatėte, kuriai aš priklausau?
Ar čia kokia žemėsnė "nenusimanėlių kasta" ar kas dar tokio mistiško, kai nepažįstant žmogaus, nežinant jo asmeninės patirties, jus čia sau leidžaite kokias tai etiketes klijuoti?
Papildyta:
QUOTE(FLight @ 2019 01 21, 14:29)
Galiu palyginti su Italija, Kroatija, Juodkalnija, Maljorka, Kreta, Kosu, Krymu, Gran Kanarija, Tenerife, Egiptu , Kosta Rika... Čia iš šalių su paplūdimiais prie jūros/vandenyno. Kas konkrečiai domina palyginimuose?
Matote, jūs nebuvote, o nebuvus sudėtinga spręsti, verta šalis lankymo ar ne. Bet, iš to, ką rašote, panašu, kad nelabai ir norėsite pažinti šalį, greičiausiai pasirinkote viešbutį su "AI" kokiose ą Auksinėse Kopose, kas reiškia - tikros Bulgarijos jūs nepamatysite
Pamatysite išskirtintai turistams skirtą surogatą, ir tikrai - ne pačios geriausios kokybės.
O Turkijos "AI" poilsio fanams Bulgarijos oi nerekomenduoju... Mes patys - visai kitokio tipo poilsiautojai..
Na vat sakote nerekomenduojate Turkojos all fanams, Bulgarijos. Aš jums irgi sakau, kad turiu su kuo lyginti, nesame mes tik Turkiją matę, sąrašiukas patikėkite, nėra trumpesnis
Pažintinės kelionės mūsų 2 metinės kelionės iš trijų. Aš prieš tai išvardinau, kodėl, kaip man atrodo, ji nėra tokia gera jokiam pasirinkimui, laukiau argumentų, kodėl yra kitaip, bet kažkaip sulaukiau tik puolimo
O gal jus rimtai įsivaizduojate, kad aš čia bandau tik Turkiją mačiusi, diskusiją užvesti ir išavadas daryti?
Ir taip, pažintiės kelionės neplanuojame Bulgarijoje, kaip ir beje, 99 proc šios temos skaitytojų, arba tiesiog bulgarijos lankytojų, kurios tiesiog nebe bando išsižioti po šios intelektualiai pažintinės diskusijos
Galėtume planuoti Bulgariją plačiau, bet nerandame info, skirtingai, nei pvz. apie Gruziją (lyginu būtent su ją sąmoningai, jums, kaip keliaujančiam žmogui, neaiškinsiu, kodėl)
Kaip bebūtų, lyginami dalykai nesilygina bent šiuo momentu, šioje temoje, tad aš geriau patylėsiu
Aš pratusi šnekėti argumetų kalba, diskutuoti, bet čia, suprantu, ne ta vieta