Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(pukepuke @ 2019 01 20, 22:12)
Ne, neteko būti, jokios asmeninės patirties, aš jos labai labai vengiau smile.gif Bet aš aiškiai žinau ko aš noriu, ir tuo domiuosi. Šiemet pirmą kartą ją pasirinkau kaip alternatyvą palangai. Nieko per daug nesitikiu, bet labai džiaugiuosi kaina bigsmile.gif Labai nusiminti neteks,nes be jos dar bus 3 metų kelionės, tai visiškai ramiai laukiu smile.gif
O gal jus galite papasakoti, su kuo lyginate? Jus, tap suprantu, turite suo kuo lyginti, tai man aktualu būtent tas palyginimas smile.gif Aš jokias būdais nenoru pasakytii, kad viską suprantu ir žinau smile.gif Mes tiesiog buvome all labai geruose viešbučiuse Turkijoje. Galvoju, gal Bulgariją duotų tą patį už pigiau?

Kaip aš norėčiau, kad tokie žmonės kaip Jūs, niekada nevažiuotų į Bulgariją. Ne asmeniškai sakau, o tokia kategorija žmonių, kaip Jūs.
Atsakyti
Nu kodel dabar , tegu tik vaziuoja , gal jau vaiks uzaugo , paziures komunizmo griuvesiu. No offense , pati as cia gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 01 21, 08:55)
Nu kodel dabar , tegu tik vaziuoja , gal jau vaiks uzaugo , paziures komunizmo griuvesiu. No offense , pati as cia gyvenu biggrin.gif

Prajuokinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2019 01 20, 22:12)
Ne, neteko būti, jokios asmeninės patirties, aš jos labai labai vengiau smile.gif Bet aš aiškiai žinau ko aš noriu, ir tuo domiuosi. Šiemet pirmą kartą ją pasirinkau kaip alternatyvą palangai. Nieko per daug nesitikiu, bet labai džiaugiuosi kaina bigsmile.gif Labai nusiminti neteks,nes be jos dar bus 3 metų kelionės, tai visiškai ramiai laukiu smile.gif
O gal jus galite papasakoti, su kuo lyginate? Jus, tap suprantu, turite suo kuo lyginti, tai man aktualu būtent tas palyginimas smile.gif Aš jokias būdais nenoru pasakytii, kad viską suprantu ir žinau smile.gif Mes tiesiog buvome all labai geruose viešbučiuse Turkijoje. Galvoju, gal Bulgariją duotų tą patį už pigiau?

Galiu palyginti su Italija, Kroatija, Juodkalnija, Maljorka, Kreta, Kosu, Krymu, Gran Kanarija, Tenerife, Egiptu , Kosta Rika... Čia iš šalių su paplūdimiais prie jūros/vandenyno. Kas konkrečiai domina palyginimuose?

Matote, jūs nebuvote, o nebuvus sudėtinga spręsti, verta šalis lankymo ar ne. Bet, iš to, ką rašote, panašu, kad nelabai ir norėsite pažinti šalį, greičiausiai pasirinkote viešbutį su "AI" kokiose ą Auksinėse Kopose, kas reiškia - tikros Bulgarijos jūs nepamatysite smile.gif Pamatysite išskirtintai turistams skirtą surogatą, ir tikrai - ne pačios geriausios kokybės.

O Turkijos "AI" poilsio fanams Bulgarijos oi nerekomenduoju... Mes patys - visai kitokio tipo poilsiautojai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 21 sausio 2019 - 13:47
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 01 21, 08:55)

Kur konkrečiau gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2019 01 20, 20:46)
Sol Nassebar palace labai patiko. Daug veiklos, baseinai, didelis vandens parkas.

Pritariu . Atostogavome Bulgarijoje sitame viesbutyje. Viskas buvo tikrai labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Angelina11 @ 2017 05 02, 09:48)
Birželio 7 d. i Obzor

Planuojam ir mes į Obzor. Kaip miestelis ar verta važiyoti. Kur gyvenote? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2019 01 21, 09:35)
Kaip aš norėčiau, kad tokie žmonės kaip Jūs, niekada nevažiuotų į Bulgariją.  Ne asmeniškai sakau, o tokia kategorija žmonių, kaip Jūs.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir kur musų kategorijai patartumėte? biggrin.gif
Net pykti neeina, na net nežinau kaip reaguoti į tokius pasisakymus biggrin.gif
Kaip čia dabar tą kategoriją nustatėte, kuriai aš priklausau? biggrin.gif
Ar čia kokia žemėsnė "nenusimanėlių kasta" ar kas dar tokio mistiško, kai nepažįstant žmogaus, nežinant jo asmeninės patirties, jus čia sau leidžaite kokias tai etiketes klijuoti?

Papildyta:
QUOTE(FLight @ 2019 01 21, 14:29)
Galiu palyginti su Italija, Kroatija, Juodkalnija, Maljorka, Kreta, Kosu, Krymu, Gran Kanarija, Tenerife, Egiptu , Kosta Rika... Čia iš šalių su paplūdimiais prie jūros/vandenyno. Kas konkrečiai domina palyginimuose?

Matote, jūs nebuvote, o nebuvus sudėtinga spręsti, verta šalis lankymo ar ne. Bet, iš to, ką rašote, panašu, kad nelabai ir norėsite pažinti šalį, greičiausiai pasirinkote viešbutį su "AI" kokiose ą Auksinėse Kopose, kas reiškia - tikros Bulgarijos jūs nepamatysite smile.gif Pamatysite išskirtintai turistams skirtą surogatą, ir tikrai - ne pačios geriausios kokybės.

O Turkijos "AI" poilsio fanams Bulgarijos oi nerekomenduoju... Mes patys  - visai kitokio tipo poilsiautojai..

Na vat sakote nerekomenduojate Turkojos all fanams, Bulgarijos. Aš jums irgi sakau, kad turiu su kuo lyginti, nesame mes tik Turkiją matę, sąrašiukas patikėkite, nėra trumpesnis biggrin.gif Pažintinės kelionės mūsų 2 metinės kelionės iš trijų. Aš prieš tai išvardinau, kodėl, kaip man atrodo, ji nėra tokia gera jokiam pasirinkimui, laukiau argumentų, kodėl yra kitaip, bet kažkaip sulaukiau tik puolimo smile.gif O gal jus rimtai įsivaizduojate, kad aš čia bandau tik Turkiją mačiusi, diskusiją užvesti ir išavadas daryti? biggrin.gif Ir taip, pažintiės kelionės neplanuojame Bulgarijoje, kaip ir beje, 99 proc šios temos skaitytojų, arba tiesiog bulgarijos lankytojų, kurios tiesiog nebe bando išsižioti po šios intelektualiai pažintinės diskusijos biggrin.gif Galėtume planuoti Bulgariją plačiau, bet nerandame info, skirtingai, nei pvz. apie Gruziją (lyginu būtent su ją sąmoningai, jums, kaip keliaujančiam žmogui, neaiškinsiu, kodėl)
Kaip bebūtų, lyginami dalykai nesilygina bent šiuo momentu, šioje temoje, tad aš geriau patylėsiu biggrin.gif Aš pratusi šnekėti argumetų kalba, diskutuoti, bet čia, suprantu, ne ta vieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 26 sausio 2019 - 01:30
Ir yra problema ,kad info nera niekur. Ir i saitus nenukreipiama . Kai ieskojau NT reikalai pagerejo tik tada ,kai pazistami bulgarai nukreipe i bulgariskus saitus . Bulgaru kalba.
Taip kad puke puke , cia atitinkamam mentalitetui poilsis. Nors trumpam gali ir patikti. biggrin.gif
Kodel info nera as paaiskint negaliu . Salia vidurines pakrantes (apie burgasa)yra karstosios versmes,terminio purvo gydyklos,ten ir kalnai yra . Koks 20 km nuo burgo.
Rast info internete - linkiu sekmes. biggrin.gif
Atsakyti

Po poros savaičių skrendam į Bulgariją. Partneriai sako, kad galima atsiskaityti ir eurais. Ar tiesa? Nesinori išsivežus svetimus vaikus pridaryti sunkumų

Atsakyti

Po poros savaičių skrendam į Bulgariją. Partneriai sako, kad galima atsiskaityti ir eurais. Ar tiesa? Nesinori išsivežus svetimus vaikus pridaryti sunkumų

Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2019 01 26, 18:08)
<p>Po poros savaičių skrendam į Bulgariją. Partneriai sako, kad galima atsiskaityti ir eurais. Ar tiesa? Nesinori išsivežus svetimus vaikus pridaryti sunkumų</p>

Ne, reikia vietinės valiutos.
Atsakyti