Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(pukepuke @ 2018 12 26, 17:40)
Na kodėl gi nelyginami dalykai. Žiūrint ką norite lyginti. Mes keliajame nemažai, ir vieną kelionę į metus turime tokią, kad sėdime viešbutyje, tada  ir lyginu, ką ir kur gausiu už tam tikrą pinigų sumą. Tuo  palyginimą reiktų ir užbaigti. Yra daug šalių, kur nebūtina važiuoti kažkur toliau, kad kažką pamatyti (pvz, keliauk kokia Italijos pakrante, ir bus uau visur) Todėl manau, kad bulgarija nėra nei tobula šalis nei keliauti, nei ilsėtis, tačiau gan ekonominis varintas, kuris lemia jos pasitrinkimą.

O kas apie tobulumą apskritai čia kalba? Komentaras išvis be prasmės ir esmės.
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2018 12 27, 11:03)
O kas apie tobulumą apskritai čia kalba? Komentaras išvis be prasmės ir esmės.

Šiaip tiesiog norėjau paskayti, kad kiekvienas galime lyginti pagal asmeninius lūkesčius ir poreikius. Jei jums tai atrodo beprasmiška, neturiu ką pridurti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 27 gruodžio 2018 - 21:31
Man Bulgarija buvo tobula šalis tinginio atostogoms, palyginti trumpas skrydis, oras ir jūra garantuotai šilta (sezono metu), pajūryje visur smėliukas, nereikia jokios spec. avalynės ir lyginant su kitomis Europos šalimis nebrangu. Mes nekeliavom į gilumą, bet karts nuo karto pasižiūriu šią temą, žmonės keliauja ir atranda tikrai gražių vietų. Bulgarija yra ta šalis, į kurią norėčiau sugrįžti ir pakeliauti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2018 12 28, 12:01)
Man Bulgarija buvo tobula šalis tinginio atostogoms, palyginti trumpas skrydis, oras ir jūra garantuotai šilta (sezono metu), pajūryje visur smėliukas, nereikia jokios spec. avalynės ir lyginant su kitomis Europos šalimis nebrangu. Mes nekeliavom į gilumą, bet karts nuo karto pasižiūriu šią temą, žmonės keliauja ir atranda tikrai gražių vietų. Bulgarija yra ta šalis, į kurią norėčiau sugrįžti  ir pakeliauti daugiau.

O kuriuse viešbučiuse jus apsistodavote? 4u.gif
Atsakyti

Užmigo Bulgarijos forumas giliu žiemos miegu. Tikiu kad link pavasario atbusime.Laukiu diskusijų ir nuomonių,komentarų ir patirtų įspūdžių.

Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 12 26, 17:40)
Na kodėl gi nelyginami dalykai. Žiūrint ką norite lyginti. Mes keliajame nemažai, ir vieną kelionę į metus turime tokią, kad sėdime viešbutyje, tada  ir lyginu, ką ir kur gausiu už tam tikrą pinigų sumą. Tuo  palyginimą reiktų ir užbaigti. Yra daug šalių, kur nebūtina važiuoti kažkur toliau, kad kažką pamatyti (pvz, keliauk kokia Italijos pakrante, ir bus uau visur) Todėl manau, kad bulgarija nėra nei tobula šalis nei keliauti, nei ilsėtis, tačiau gan ekonominis varintas, kuris lemia jos pasitrinkimą.

Nėra tobulos šalies smile.gif Nes, kas vienam bus tobula, kitam gali būti košmaras. Tobula kelionė ar atostogos - tai visiškai individualus pojūtis, ir, aš galiu tik konstatuoti, kad mums keliavimas po BG buvo tobulas, tačiau tuo pačiu pripažinti, kad kažkam tai - galbūt košmaras.

Mes pvz., šiai vasarai planuojamės kelionę į šalį, kurioje buvę labai nedaug lietuvių, o jei ir buvę, tai 90 procentų - tiesiog pravažiuoja, greitkeliu, pakeliui į kitą, popliaresnę. Bet mums ta šalis kol kas - pati tobuliausia būsimos kelionės kryptis ir dieviškas grožis !
Atsakyti

FLIGHT,kur keliausite šiemet?

labai pritariu Flight mintims,kas vienam atrodo

tobula,kitam priesingai!vat mums Bulgarija nepatiko,o į Kroatiją jau keliavome keletą kartų ir keliausime dar ne kartą :)

Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2019 01 19, 20:04)
Nėra tobulos šalies smile.gif Nes, kas vienam bus tobula, kitam  gali būti  košmaras. Tobula kelionė ar atostogos - tai visiškai individualus pojūtis, ir, aš galiu tik konstatuoti, kad mums keliavimas po BG buvo tobulas, tačiau tuo pačiu pripažinti, kad kažkam tai - galbūt košmaras.
Mes pvz., šiai vasarai planuojamės kelionę į šalį, kurioje buvę labai nedaug lietuvių, o jei ir buvę, tai 90 procentų - tiesiog pravažiuoja, greitkeliu, pakeliui į kitą, popliaresnę. Bet mums ta šalis kol kas - pati tobuliausia būsimos kelionės kryptis ir dieviškas grožis !

Tai žinoma, aš tik kalbu apie lūkesčius ir investicijas.
Aš tiesiog dar Bulgarijos nematau kaip kripties pažinimui, atriodo, tarkim, Gruzija, pažinimui bus geriau. Tikiu, kad visur gali atrasti kas tiks ir patiks, be to, tai priklauso su kuo lyginama.
Poilsiui tiikiu, kad taip pat nugali Turkija, nes jau kas kas, bet turkai tiek ištobulino tingaus poilsio modelį, kad vargu ar kas jiems prilygsta biggrin.gif
Bet jei žmonės turi su kuo palyginti, renkasi šią kryptį samonongai, tai matyt, yra dėl ko.
Tiesiog, galimai, aš kol kas jos nesuprantu. Na ir nieko gero nesitikiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 19 sausio 2019 - 22:47
QUOTE(pukepuke @ 2019 01 19, 22:40)
Tai žinoma, aš tik kalbu apie lūkesčius ir investicijas.
Aš tiesiog dar Bulgarijos nematau kaip kripties pažinimui, atriodo, tarkim, Gruzija, pažinimui bus geriau. Tikiu, kad visur gali atrasti kas tiks ir patiks, be to, tai priklauso su kuo lyginama.
Poilsiui tiikiu, kad taip pat nugali Turkija, nes jau kas kas, bet turkai tiek ištobulino tingaus poilsio modelį, kad vargu ar kas jiems prilygsta biggrin.gif
Bet jei žmonės turi su kuo palyginti, renkasi šią kryptį samonongai, tai matyt, yra dėl ko.
Tiesiog, galimai, aš kol kas jos nesuprantu. Na ir nieko gero nesitikiu biggrin.gif

Ir tas tingaus poilsio supratimas gali labai skirtis ;)

Man tiesiog smalsu, ar jums teko būti Bulgarijoje, jei taip - kur? Ar tai tik nuomonė neturint asmeninės patirties?
Atsakyti
Planuojame šią vasarą į Bulgariją. Turkija atsibodo..
Gal kas esate buvę viešbutyje PLANETA HOTEL AND AQUAPARK? kokie atsiliepimai? o gal kas gali kokį kitą gerą rekomenduoti šeimai su vaikais, prie pat jūros, ramesnį.
Atsakyti
QUOTE(Naujokexxx @ 2019 01 20, 14:56)
Planuojame šią vasarą į Bulgariją. Turkija atsibodo..
Gal kas esate buvę viešbutyje PLANETA HOTEL AND AQUAPARK? kokie atsiliepimai? o gal kas gali kokį kitą gerą rekomenduoti šeimai su vaikais, prie pat jūros, ramesnį.

Sol Nassebar palace labai patiko. Daug veiklos, baseinai, didelis vandens parkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 20 sausio 2019 - 19:47
QUOTE(FLight @ 2019 01 20, 15:38)
Ir tas tingaus poilsio supratimas gali labai skirtis ;)

Man tiesiog smalsu, ar jums teko būti Bulgarijoje, jei taip - kur? Ar tai tik nuomonė neturint asmeninės patirties?

Ne, neteko būti, jokios asmeninės patirties, aš jos labai labai vengiau smile.gif Bet aš aiškiai žinau ko aš noriu, ir tuo domiuosi. Šiemet pirmą kartą ją pasirinkau kaip alternatyvą palangai. Nieko per daug nesitikiu, bet labai džiaugiuosi kaina bigsmile.gif Labai nusiminti neteks,nes be jos dar bus 3 metų kelionės, tai visiškai ramiai laukiu smile.gif
O gal jus galite papasakoti, su kuo lyginate? Jus, tap suprantu, turite suo kuo lyginti, tai man aktualu būtent tas palyginimas smile.gif Aš jokias būdais nenoru pasakytii, kad viską suprantu ir žinau smile.gif Mes tiesiog buvome all labai geruose viešbučiuse Turkijoje. Galvoju, gal Bulgariją duotų tą patį už pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 20 sausio 2019 - 22:51