QUOTE(pukepuke @ 2018 11 24, 00:05)
Sveikos, keliautojos
Bulgarijos temoje esu visiškas "bambukas", nes gan skeptiškai į ją visad žiūrėjau. Bet šiandien spontaniškai nupirkau sau ir dukrai savaitelę, skirisime su drauge ir jos dukra
Višbutukas kuklus, kažkaip tiesiog pagalvoju kad paatostogavus birželį, norėsis dar bent trumpam į Palaingą, o tada pamačiau Bulgarijos, kad ir kuklaus viešbučio, kaina, ir Palangai pasakiau "Ate"
Kadangi niekad nesidomėjau kainomis, apšvieskite, ar toji black friday šviečianti kaina, man ir 10 metų dukrai, į Hrizantemą, 7 naktim rugpjūčio 8d., yra tikrai tokia stulbinančiai maža kaip man atrodo? 650 eu
Ką įmanoma pamatyti aplink Saulėtojo kranto?
Faktas, kad animacija bus nekokia, eisime į centrą vakarais, gal kas galite ką rekomenduoti?
Ačiū
Sveika
! O mes jau nebe pirmą kartą ir nebe pirmus metus įsitikiname, kad geriausia pirkti poilsines keliones per išankstinius pardavimus. Visi tie black friday ir Adventur parodos yra marketingo gudrybes, kai žaidžiama su kainomis, t.y. užkelia kainas, po to ale daro dideles nuolaidas. Taip buvo praeitais metais su mūsų išsirinktu viešbučiu, taip pat ir šiemet
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2018 07 18, 09:32)
Ant kranto ar ne vistiek moketumet uz gultus
Bulgarijoj visi pliazai valstybiniai, ten nerasit viesbucio su jam priklausanciu pliazu ir nemokamais gultais. O gultai brangus...man atrodo kokie 10 levu (apie 5 eurai) gultas ir tiek pat sketis, tai man pvz kosmosas yra kasdien (kad ir imant 2 gultus ir sketi) moket po 15 euru, juolab kad nebuni visa diena tam pliaze, ateini porai valandu ir iseini, prie baseino eini, i kambari, gi karsta, ne Palanga
Siaip mes kiek esam buve Bulgarijoj, tai visad gyvendavom pirmoj linijoj, tai nueini is viesbucio iki tos juros plikas basas, pasimaudai ir einu gulet vel ant gultu prie baseino
Aisku, jei reik vyniot kad ir kokius 200-300 metru, tai taip neprivaksciosi
Kodėl taip sakote, kad visur reikia mokėti už gultus pliaže? Mūsų viešbutyje pvz., tiek prie baseino, tiek prie jūros nemokamai
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2018 11 24, 01:13)
Jus rimtai, 200-300 neprivaiksčiosi?
Aš tai mielai privaiksčiosiu ir dar labai norėčiau papildomai
O už gultą tiek mokėti brangoka. Keistoliai. Padarytų po kokius 2-3 eu (kas jų valstybėje ir turėtų būti), tai patys tik išloštų.
Tikrai yra viešbučių, kur gultai ir skėčiai nemokami tiek prie baseino, tiek pliaže.
Mums irgi patinka pasivaikščioti