Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(ataka26 @ 2018 10 21, 12:59)
<p>Mes norim išbandyti pigų variantą,ne viešbutyje leidžiant laiką o judant aplink pasižvalgyti smile.gif šiose atostogose prabangos neieškom.</p>

Sveiki,
Ar nupirkote kelionę? 4u.gif
Aš tai irgi neplanuoju čia jokios prabangos ieškoti, na sorry, už tokią kainą kokia čia prabanga smile.gif Bet mūsų ateinantys metai žada būti vaisingi kelionėmis, tai tikiu bus visai smagu ir Bulgarijoj vietoj Palangos kaip tarpiniam variantui smile.gif Nežinau, bet man rodos aš Palangoje daugiau išleisčiau, be orų garantijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 23 lapkričio 2018 - 23:33
QUOTE(-Braskeele @ 2018 07 18, 10:32)
Ant kranto ar ne vistiek moketumet uz gultus mirksiukas.gif Bulgarijoj visi pliazai valstybiniai, ten nerasit viesbucio su jam priklausanciu pliazu ir nemokamais gultais. O gultai brangus...man atrodo kokie 10 levu (apie 5 eurai) gultas ir tiek pat sketis, tai man pvz kosmosas yra kasdien (kad ir imant 2 gultus ir sketi) moket po 15 euru, juolab kad nebuni visa diena tam pliaze, ateini porai valandu ir iseini, prie baseino eini, i kambari, gi karsta, ne Palanga biggrin.gif Siaip mes kiek esam buve Bulgarijoj, tai visad gyvendavom pirmoj linijoj, tai nueini is viesbucio iki tos juros plikas basas, pasimaudai ir einu gulet vel ant gultu prie baseino mirksiukas.gif Aisku, jei reik vyniot kad ir kokius 200-300 metru, tai taip neprivaksciosi

Jus rimtai, 200-300 neprivaiksčiosi? bigsmile.gif Aš tai mielai privaiksčiosiu ir dar labai norėčiau papildomai bigsmile.gif
O už gultą tiek mokėti brangoka. Keistoliai. Padarytų po kokius 2-3 eu (kas jų valstybėje ir turėtų būti), tai patys tik išloštų.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 11 24, 00:05)
Sveikos, keliautojos  4u.gif
Bulgarijos temoje esu visiškas "bambukas", nes gan skeptiškai į ją visad žiūrėjau. Bet šiandien spontaniškai nupirkau sau ir dukrai savaitelę, skirisime su drauge ir jos dukra smile.gif
Višbutukas kuklus, kažkaip tiesiog pagalvoju kad paatostogavus birželį, norėsis dar bent trumpam į Palaingą, o tada pamačiau Bulgarijos, kad ir kuklaus viešbučio, kaina, ir Palangai pasakiau "Ate" biggrin.gif
Kadangi niekad nesidomėjau kainomis, apšvieskite, ar toji black friday šviečianti kaina, man ir 10 metų dukrai, į Hrizantemą, 7 naktim rugpjūčio 8d., yra tikrai tokia stulbinančiai maža kaip man atrodo? 650 eu smile.gif
Ką įmanoma pamatyti aplink Saulėtojo kranto?
Faktas, kad animacija bus nekokia, eisime į centrą vakarais, gal kas galite ką rekomenduoti?

Ačiū 4u.gif

sakyciau normali kaina, mes skridome pries 3 berods metus, tai uz musu trijule seimos sumokejom 1030 su viskas iskaiciuota biggrin.gif gana padoriam viezbuty. Gerai mastot, vietoj Palangos pats tas biggrin.gif ten budami jautemis tikru tikriausiai Palangoj, kurorte tokiam mazuciam buvom, kur viena didele gatve ir viena pereja. Visi vakarai kaip ir Palangoj i ta pacia gatve biggrin.gif bet, viskas gerai, jei nesitikit kazko wau ar nezadat lyginti su kuo nesulyginama tai atostogos bus smagios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 11 24, 10:02)
sakyciau normali kaina, mes skridome pries 3 berods metus, tai uz musu trijule seimos sumokejom 1030 su viskas iskaiciuota  biggrin.gif  gana padoriam viezbuty. Gerai mastot, vietoj Palangos pats tas  biggrin.gif  ten budami jautemis tikru tikriausiai Palangoj, kurorte tokiam mazuciam buvom, kur viena didele gatve ir viena pereja. Visi vakarai kaip ir Palangoj i ta pacia gatve  biggrin.gif  bet, viskas gerai, jei nesitikit kazko wau ar nezadat lyginti su kuo nesulyginama tai atostogos bus smagios  4u.gif

Man atrodo akivaizdus pranašumai prieš palangą jau yra didelis baseinas priešais viešbutį, ir šiltesnė jūra, labaiu prognozuojami orai smile.gif
Kuriam viešbutuke jus buvote?
Oj ne, nieko wow nesitikiu tikrai 4u.gif
Buvome tikrai geruose all turkojoje, bet ir kaina yra beveik triguba už juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 24 lapkričio 2018 - 13:10
Bulgarijos temoje esu visiškas "bambukas", nes gan skeptiškai į ją visad žiūrėjau. Bet šiandien spontaniškai nupirkau sau ir dukrai savaitelę, skirisime su drauge ir jos dukra smile.gif
Višbutukas kuklus, kažkaip tiesiog pagalvoju kad paatostogavus birželį, norėsis dar bent trumpam į Palaingą, o tada pamačiau Bulgarijos, kad ir kuklaus viešbučio, kaina, ir Palangai pasakiau "Ate" biggrin.gif
Kadangi niekad nesidomėjau kainomis, apšvieskite, ar toji black friday šviečianti kaina, man ir 10 metų dukrai, į Hrizantemą, 7 naktim rugpjūčio 8d., yra tikrai tokia stulbinančiai maža kaip man atrodo? 650 eu smile.gif
Faktas, kad animacija bus nekokia, eisime į centrą vakarais, gal kas galite ką rekomenduoti?

Ačiū 4u.gif

Sveika 4u.gif ! O mes jau nebe pirmą kartą ir nebe pirmus metus įsitikiname, kad geriausia pirkti poilsines keliones per išankstinius pardavimus. Visi tie black friday ir Adventur parodos yra marketingo gudrybes, kai žaidžiama su kainomis, t.y. užkelia kainas, po to ale daro dideles nuolaidas. Taip buvo praeitais metais su mūsų išsirinktu viešbučiu, taip pat ir šiemet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2018 07 18, 09:32)
Ant kranto ar ne vistiek moketumet uz gultus mirksiukas.gif Bulgarijoj visi pliazai valstybiniai, ten nerasit viesbucio su jam priklausanciu pliazu ir nemokamais gultais. O gultai brangus...man atrodo kokie 10 levu (apie 5 eurai) gultas ir tiek pat sketis, tai man pvz kosmosas yra kasdien (kad ir imant 2 gultus ir sketi) moket po 15 euru, juolab kad nebuni visa diena tam pliaze, ateini porai valandu ir iseini, prie baseino eini, i kambari, gi karsta, ne Palanga biggrin.gif Siaip mes kiek esam buve Bulgarijoj, tai visad gyvendavom pirmoj linijoj, tai nueini is viesbucio iki tos juros plikas basas, pasimaudai ir einu gulet vel ant gultu prie baseino mirksiukas.gif Aisku, jei reik vyniot kad ir kokius 200-300 metru, tai taip neprivaksciosi

Kodėl taip sakote, kad visur reikia mokėti už gultus pliaže? Mūsų viešbutyje pvz., tiek prie baseino, tiek prie jūros nemokamai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2018 11 24, 01:13)
Jus rimtai, 200-300 neprivaiksčiosi?  bigsmile.gif Aš tai mielai privaiksčiosiu ir dar labai norėčiau papildomai  bigsmile.gif
O už gultą tiek mokėti brangoka. Keistoliai. Padarytų po kokius 2-3 eu (kas jų valstybėje ir turėtų būti), tai patys tik išloštų.

Tikrai yra viešbučių, kur gultai ir skėčiai nemokami tiek prie baseino, tiek pliaže.
Mums irgi patinka pasivaikščioti ax.gif
Atsakyti

Bent jau Miramar viešbutyje gultai pleže tikrai nemokami

Atsakyti
Zornitza Sands irgi nemokami 4u.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=5sE53CFAuHE

Tiems, kam ne tik pliažas ir maistas rūpi smile.gif Antra dalis.
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2018 11 26, 12:37)
Sveika 4u.gif ! O mes jau nebe pirmą kartą ir nebe pirmus  metus įsitikiname, kad geriausia pirkti poilsines keliones per išankstinius pardavimus. Visi tie black friday ir Adventur parodos yra marketingo gudrybes, kai žaidžiama su kainomis, t.y. užkelia kainas, po to ale daro dideles nuolaidas. Taip buvo praeitais metais su mūsų išsirinktu viešbučiu, taip pat ir šiemet ax.gif
Papildyta:
Kodėl taip sakote, kad visur reikia mokėti už gultus pliaže? Mūsų viešbutyje pvz., tiek prie baseino, tiek prie jūros nemokamai  ax.gif
Papildyta:
Tikrai yra viešbučių, kur gultai ir skėčiai nemokami tiek prie baseino, tiek pliaže.
Mums irgi patinka pasivaikščioti ax.gif

Rimtesnes keliones ir mes perkami per išankstinius smile.gif Nors, šiemet Egiptą pirkau per išankstinius, o spalio 31d. pastebėjau, kad jei pastumiu mūsų datą dviem dienom į priekį, sutaupome 240 eu bigsmile.gif Tai va ir pakeičiau ax.gif
O šią spontaniškai kažkaip, tiesiog...Bet tiesa ta, kad tikrai sekančią dieną pažiūrėjau, tikrai buvo virš 70 eu brangiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 26 lapkričio 2018 - 21:13

Man labai patinka pirkimas kelionių per išankstinius ypač kai suma didesnė. Galima dalimis mokėti kiek kada gali.Visada renkuosi tokį varijantą. Aišku praeitais metais teko atšaukti kelionę,tai praradau 50 eurų. Bet visaip atsitinka.

Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2018 11 27, 12:07)
<p>Man labai patinka pirkimas kelionių per išankstinius ypač kai suma didesnė. Galima dalimis mokėti kiek kada gali.Visada renkuosi tokį varijantą. Aišku praeitais metais teko atšaukti kelionę,tai praradau 50 eurų. Bet visaip atsitinka.</p>

Bet juk turbūt turėjote auksinę galimybę pasikeisti tiek kryptį, tiek datą, tiek viešbutį, berods ir perrašyti kitu vardu, jei neklystu unsure.gif
Gaila, kad ir 50 eurų, bet pinigai.

Papildyta:
QUOTE(Elera @ 2018 11 26, 19:13)
https://www.youtube....h?v=5sE53CFAuHE

Tiems, kam ne tik pliažas ir maistas rūpi smile.gif Antra dalis.

Jūsų reportažai tikrai gražūs ir viliojantys. Tik jie daugiau skirti tiems, kas keliauja savarankiškai. Tie, kurie perka poilsines per agentūras, daugiau bazuojasi arčiau jūros, o pats Bulgarijos gamtos grožis, kalnai, įspūdingi kraštovaizdžiai yra daug daug toliau nuo kurortinių vietų. Gaila, bet taip jau yra unsure.gif
Atsakyti

Ačiū 4u.gif

Prieš kelis metus buvome Hrizantemoje. Viešbutis tvarkingas, maisto daug ir įvairaus. prie baseinų kokteiliukai, ledai vaikams. Buvo le carte 2 restoranai.
Viskas musm patiko, tik vienas minusas- kambarių sienos labai plonos, girdisi kaimynai smile.gif
Iki jūros netoli, gultų nebūtinai pirkti, yra paliktos laisvos zonos, kur gali pasikloti savo paklotą ir degintis.
Netoli yra autobusų stotelė, galit savarankiškai nuvažiuoti į old nesebarą. Lyg 1 numeris veždavo smile.gif
Jei vaikas norėtų į vandens pramogų parką- tei mums rekomendavo Pamorje važiuoti, ten nbuvo eilių, nes saulėtam krante eilė rugpjūčio mėn begalinė.
Atsakyti