Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(garbanele.as @ 2018 11 04, 13:20)
Aciu jums labai! Butent tokios informacijos mums ir truko! Nerealiai padejote yahoo.gif
Papildyta:
Net neitariau,kad Bulgarijoje yra tokiu graziu vietu ax.gif bigsmile.gif . Cia tikrai savaites neuzteks mastau.gif
Papildyta:
Noriu paklausti dar tu,kurie vaziavo is Burgaso i Stambula. Pasas juk butinas,ane ax.gif ?

Į Turkiją išvykti iš visur būtinas pasas.
Atsakyti
O kaip keliai Bulgarijoje? Į ką reiktų atkreipti dėmesį renkantis mašiną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2018 11 05, 10:21)
O kaip keliai Bulgarijoje? Į ką reiktų atkreipti dėmesį renkantis mašiną? ax.gif

Kelių kokybė prastoka, nors dabar lyg ir remontuojasi po truputį, gerėja - tai kaip kur. Greitkelių beveik neturi, o kas likę - siauri, nelygūs. VIetomis - duobėti. Mes važinėjom su paprastom lengvosiomis, viskas gerai, kažkokio spec transporto nereikia. Tik, turėkit omeny, kad keliuose sugaišite nemažai laiko. Ir, neviršykite greičio - krūmuose mėgsta slėptis policija ;)
Atsakyti
Gal kas galit papasakot apie viešbutį Sol Nessebar Palace? Ar patiko? Kaip maistas? Ar internetas nemokamas ir pan. Domina viskas. Ačiū pasisakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2018 11 05, 16:22)
Kelių kokybė prastoka,  nors dabar lyg ir remontuojasi po truputį, gerėja - tai kaip kur. Greitkelių beveik neturi, o kas likę - siauri, nelygūs. VIetomis - duobėti. Mes važinėjom su paprastom lengvosiomis, viskas gerai, kažkokio spec transporto nereikia. Tik, turėkit omeny, kad keliuose sugaišite nemažai laiko. Ir, neviršykite greičio - krūmuose mėgsta slėptis policija ;)

Tai vat kodel taip ilgai trunka kelione i Stambula🤔
O kuro kainos?
Atsakyti
Kuro kainos panašios į Lt.
Atsakyti
I stambula kelias puikus.
Ten gi isorine es siena. Todel ilgai. Turekit pora monetu turkisku tulikui pasienyje. Arba naglumo nemoket biggrin.gif
Atsakyti

Buvau pas draugę (ji daug labai keliauja ir daug kur atostogavusi) ir pasižiurėjau jos atostogų foto Bulgarijoje  kurorte Saulėtas krantas.Tai nusiteikiau kad vaizdai neblogi. Bus kur nuvykti ir kažką pamatytti.

Buvau kažkur radus kad organizuojama ekskursija su nakvyne (2 dienų) į kalnus,kur ten tie ežerai. Bet dabar niekur nerandu. Aš taip norėčiau.Gal kas žinote ,nes mūsų lietuviškos agentūros tokių ekskursijų neorganizuoja.

Atsakyti
Pagooglinkite "Sunny beach - 7 Rila lakes", išmes įvairių ekskursijų pasiūlymų, pvz:

http://www.daytripsb...even-Rila-Lakes
Atsakyti
 O kaip JUMS FLight Ačiū už nuorodą. Va kažką panašaus ir buvau  užmačius,tik neradau..
Atsakyti
https://www.youtube....FLbOF3oQbg&t=2s

Pirmas iš berods 6 filmukų apie dviejų lietuvaičių kelionę po Bulgariją. Čia tiems, kas mano, kad Bulgarija yra šūdas ir nėra ką joje pamatyti. Atleiskit už išsireiškimą, bet taip girdėjau ne vieną kartą. Beje, vaikinai pusę pasaulio apkeliavę ir liko sužavėti Bulgarijos gamta, kalnais ir pan. Dabar lauksiu su nekantrumu kitų video smile.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos 4u.gif
Bulgarijos temoje esu visiškas "bambukas", nes gan skeptiškai į ją visad žiūrėjau. Bet šiandien spontaniškai nupirkau sau ir dukrai savaitelę, skirisime su drauge ir jos dukra smile.gif
Višbutukas kuklus, kažkaip tiesiog pagalvoju kad paatostogavus birželį, norėsis dar bent trumpam į Palaingą, o tada pamačiau Bulgarijos, kad ir kuklaus viešbučio, kaina, ir Palangai pasakiau "Ate" biggrin.gif
Kadangi niekad nesidomėjau kainomis, apšvieskite, ar toji black friday šviečianti kaina, man ir 10 metų dukrai, į Hrizantemą, 7 naktim rugpjūčio 8d., yra tikrai tokia stulbinančiai maža kaip man atrodo? 650 eu smile.gif
Ką įmanoma pamatyti aplink Saulėtojo kranto?
Faktas, kad animacija bus nekokia, eisime į centrą vakarais, gal kas galite ką rekomenduoti?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 23 lapkričio 2018 - 23:24