QUOTE(garbanele.as @ 2018 10 29, 23:26)
As tai cia uzmaciau
https://kelioniuakad...jos_bulgarijoje
Papildyta:
Tai vat ir mes svarstome galimybe nuvykti dviem dienom. Daugiau pamatytume ir man labai patinka pasivaikscioti kai sutemsta ir miestas nusvinta kitomis spalvomis
O kiek jums papildomai, na nors mazdaug, kainavo objektu lankymas?
Čia eina kalba apie tur operatoriaus organizuojamą kelionę, apskritai į kitą šalį, o tuo labiau į tokį milijoninį miestą kaip Stambulas su gatviniais nerizikuočiau važiuot. O kainos kiek mačiau gal 10 eurų skyrėsi. Neverta taupyt ant to.
Deja nepamenu kiek kainavo, nes visus lankomus objektus buvau jau mačius ir važiavau, nes buvau pasiilgusi Stambulo. Reikia turėti omeny, kad kai eini į muziejus reikia atstovėti nemenkas eiles, su ekskursijom grupes praleidžia greičiau.
Papildyta:
QUOTE(garbanele.as @ 2018 10 30, 14:20)
Gal kas daugiau papasakotu apie ekskursijas Stambule? Kur verta vaziuoti, kur nelabai. Kiek papildomai kainavo tos ekskursijos
Topkapi rūmai, Sofijos soboras, pasiplaukiojimas Bosforu, turgūs-tai verta pamatyti. Man asmeniškai Grand bazaras nelabai, jis toks komercinis labiau, o va Spice (prieskonių) turgus tai super. Ten patys vietiniai eina apsipirkti. Beje visi lankomi pagrindiniai objektai nelabai toli vienas nuo kito. Ekskursijų kainos svyruoja nuo 25 iki 50 eurų, bet bet kokiu atveju renkiesi pagal savo norus.