Aišku, tada taip, patogiau su organizatoriais. Kurį mėnesį skrendant?
Mačiau čia foto Aladžos vienuolynas:. Kur jis yra,toli nuo Saulėto kranto?
Šiek tiek virš 100 km man rodos
QUOTE(maryte47 @ 2018 10 25, 15:43)
<p>Mūsų skrydis bus rugpjūčio 30d. O Jūs <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/user/355769-FLight/' class="">FLight</a> buvote ? Ir kaip? Aš nei oro neįsivaizduoju Bulgarijoje,nei visos tvarkos. </p>
Buvom Bulgarijoje ne kartą, bet ne rugpjūtį. Šiaip su orais turėtų būti viskas labai tvarkoj, nebus šalta ;) O dėl tvarkos - na, žiūrint, ko tikitės. BG yra neturtinga valstybė, kurortai neiščiustyti, yra ir šiukšlių, ir nemažai valkataujančių šunų (pajūry jų gal ir nepamatysite, bet vos tik pasuksite gilyn, pakaks ir Akmenų miško - iš karto situacija keisis). Būkite apdairi, yra ten ir apgavikų, kišenvagių etc., nepasitikėkit kiekvienu sutiktu, ypač kurortinėse zonose (ne pop- turistiniuose kraštuose žmonės šilti ir nuoširdūs).
Papildyta:
QUOTE(maryte47 @ 2018 10 25, 15:47)
<p>Mačiau čia foto <span>Aladžos vienuolynas:. Kur jis yra,toli nuo Saulėto kranto?</span></p>
Taip, apie 100 km. Galite daryti jungtinę dienos ekskursiją, bus pakeliui: Akmenų Miškas - Aladža vienolynas- Balčik Botanikos sodas - Kaliakros iškyšulys. Bus apie 240 km į vieną pusę. Čia, jei planuojate nuomotis mašiną.
QUOTE(garbanele.as @ 2018 10 25, 21:46)
Ar kam teko bunant Bulgarijoje vaziuoti i ekskursija i Stambula
Reik nusiteikt ilgai kelionei autobusu.
QUOTE(Elera @ 2018 10 26, 11:01)
Reik nusiteikt ilgai kelionei autobusu.
Tai vat ir žiūriu, kad atstumas lig ir nedidelis, bet naktį reik išvažiuoti. O kiek maždaug laiko važiavote?
QUOTE(garbanele.as @ 2018 10 26, 13:12)
Tai vat ir žiūriu, kad atstumas lig ir nedidelis, bet naktį reik išvažiuoti. O kiek maždaug laiko važiavote?
O kur Jūs žiūrit, kur radot tokią informaciją? Mane irgi labai domina informacija dėl kelionės į Stambulą.
Parašykite, ką sužinosite.
Žiūrint iš kur važiuosit, jei iš Auksinių kopų gaunasi ilgiau, iš Saulėto kranto-trumpiau. Važiuoja tikrai per naktį, Stambule buvau berods apie 6 ryto, išvažiavom apie 19val. Bet reikia turėtu omeny sustojimus, sieną ir pan. Nėra taip kad sėdai ir nuvažiavai, taip aišku greičiau gautųsi, bet žmonės gi ne gyvuliai, ir į tualetą reikia, ir kavytės atsigert Jei nusiteiki ilgai kelionei tai tikrai verta, Stambulas turi kažką tokio. Esu skridus ir iš Lietuvos savarankiškai kelis kartus ir iškart galiu pasakyt, kad kainavo kokius tris kartus daugiau. Viešbutis, transportas mieste, skrydis, maistas ir lankomi objektai nemažai atsiėjo. Tik patarimas važiuot dviem dienom, nakvynė viešbutyje tikrai padeda atsigaut na ir žinoma turėti pasą.
QUOTE(Elera @ 2018 10 29, 21:18)
Žiūrint iš kur važiuosit, jei iš Auksinių kopų gaunasi ilgiau, iš Saulėto kranto-trumpiau. Važiuoja tikrai per naktį, Stambule buvau berods apie 6 ryto, išvažiavom apie 19val. Bet reikia turėtu omeny sustojimus, sieną ir pan. Nėra taip kad sėdai ir nuvažiavai, taip aišku greičiau gautųsi, bet žmonės gi ne gyvuliai, ir į tualetą reikia, ir kavytės atsigert Jei nusiteiki ilgai kelionei tai tikrai verta, Stambulas turi kažką tokio. Esu skridus ir iš Lietuvos savarankiškai kelis kartus ir iškart galiu pasakyt, kad kainavo kokius tris kartus daugiau. Viešbutis, transportas mieste, skrydis, maistas ir lankomi objektai nemažai atsiėjo. Tik patarimas važiuot dviem dienom, nakvynė viešbutyje tikrai padeda atsigaut na ir žinoma turėti pasą.
Ačiū. Bet man neaišku, ar tai savarankiška kelionė iš Bulgarijos, ar per kokią vietinę agentūrą? Ir kiek dienų galima būti? Gal yra kokia nuoroda?
QUOTE(Emvida @ 2018 10 29, 23:04)
Ačiū. Bet man neaišku, ar tai savarankiška kelionė iš Bulgarijos, ar per kokią vietinę agentūrą? Ir kiek dienų galima būti? Gal yra kokia nuoroda?
As tai cia uzmaciau
https://kelioniuakad...jos_bulgarijoje
Papildyta:
QUOTE(Elera @ 2018 10 29, 21:18)
Tai vat ir mes svarstome galimybe nuvykti dviem dienom. Daugiau pamatytume ir man labai patinka pasivaikscioti kai sutemsta ir miestas nusvinta kitomis spalvomis
O kiek jums papildomai, na nors mazdaug, kainavo objektu lankymas?