Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(maryte47 @ 2018 09 20, 16:28)
<p>Šiaip tai mes nenorim nei gerti nei gulėti.....Labai norėtume beveik visas dienas kazkur veiksme-važiuoti pamatyti.Vat ir domina mane kaip ten su viešuoju transportu. Taip pat domina ar jie ekskursijas organizuoja.Gal juokingai paklausiu,bet man įdomu.-...Ar ten kalnai tik kažkur toli į kažkurią  Bulgarijos pusę,ar matosi kalnų masyvai pavyzdžiui ir iš šio kurorto?</p>

Nesimato kalnų . Šiaip labai pritariu nuomonei , kad netinkamai pasirinkot , jei norit keliauti:ax:
Vietinių organizarorių yra , tik reikia iš anksto pinigų nemokėti , nes sako būna , kad apgauna. Nuvykti galima į Stambulą , Sozopolą . Į Nesebarą nuvažiuosit patys autobusu.
Laiko turit dar daug , informacijos internete irgi nemažai .
pvz.
https://kurdabar.lt/...rijos-pajuryje/
Atsakyti

Labai ačiū už nuorodą. Taip jau po truputį rinksiuos informaciją. Suprantu kad gal ir blogas pasirinkimas,bet.......daug negalime sau leisti,todėl ir ėmėme pigesnį varijantą.

Atsakyti

Nesigąsdinkit 🙂 iš saulėto kranto visai patogu keliauti 🙂 tiek viesuoju transportu (reguliariais marsrutais) tiek per vietines agenturas, ekskursijos ir anglu ir rusu kalba. Paradykit man AZ savo el.pasta - permesiu, ka buvau susirinkus.

Taip pat parasykit kas jusu kelioniu organizatorius(novaturas, tezturas), per isankstinius juk turite galimybe keisti viesbuti. Gal yra variantu netoli Ravdos kaimelio? Jis netoli

Iki artimiausiu kalnu reiktu vaziuoti min. 4 val., tikrai manau bus vietiniu organizatoriu sarase Rilos vienuolynas ir Rilos ezerai, bet cia jau su nakvyne reiketu planuot 🙂
Atsakyti
QUOTE(Nena @ 2018 09 20, 22:51)
Nesigąsdinkit 🙂 iš saulėto kranto visai patogu keliauti 🙂 tiek viesuoju transportu (reguliariais marsrutais) tiek per  vietines agenturas, ekskursijos ir anglu ir rusu kalba. Paradykit man AZ savo el.pasta - permesiu, ka buvau susirinkus.

Taip pat parasykit kas jusu kelioniu organizatorius(novaturas, tezturas), per isankstinius juk turite galimybe keisti viesbuti. Gal yra variantu netoli Ravdos kaimelio? Jis netoli

Iki artimiausiu kalnu reiktu  vaziuoti min.  4 val., tikrai manau bus vietiniu organizatoriu sarase Rilos vienuolynas ir Rilos ezerai, bet cia jau su nakvyne reiketu planuot 🙂

Mane irgi labai domintu smile.gif . Gal galetumet ir su manim pasidalinti informacija ax.gif

Atsakyti

Mane irgi labai domintu smile.gif. Gal galetumet ir su manim pasidalinti informacija ax.gif

Mapašykit į AŽ savo el.pašto adresą, bet atsakysiu tik po savaitgalio :)

Atsakyti
Na o kokie kalnai aukstumo jau tiktu?
Ir dar Tokiu metu laiku gali but dar karsta ir tas veiksmas bus stabdomas, ypac kalnuose.
O nuvaziuot ir pamatyt tai labai daug ko yra. Tik deja ,orientacija i pigu isgertuviu turizma tuose kurortuose.
Atsakyti

Kas nori,tegul geria į sveikatą.Mes ne gerti važiuojam,o kažką pamatyti įdomaus. Kalnų aukščio nenusistatau.....bet norėčiau pamatyti ir palyginti su matytais.

Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2018 09 24, 23:23)
<p>Kas nori,tegul geria į sveikatą.Mes ne gerti važiuojam,o kažką pamatyti įdomaus. Kalnų aukščio nenusistatau.....bet norėčiau pamatyti ir palyginti su matytais.</p>

Jei nevairuojat gal šiek tiek sunkiau, bet ne neįmanoma, tikrai Jūsų vietoj iki Shipkos su ekskursija nuvažiuočiau, monumentas kalnuose, užkilus į viršų beveik tūkstantį laiptelių atsiveria wow vaizdas.
Nuotrauka ne itin kokybiška, bet gyvai tai visai kas kita.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elera: 25 rugsėjo 2018 - 09:16
QUOTE(maryte47 @ 2018 09 20, 22:43)
<p>Labai ačiū už nuorodą. Taip jau po truputį rinksiuos informaciją. Suprantu kad gal ir blogas pasirinkimas,bet.......daug negalime sau leisti,todėl ir ėmėme pigesnį varijantą.</p>

O kiek mokejote jei ne paslaptis? Nes perkant is anksto tikrai apsimoka labiau pirkti tik skrydi, o ten uzsisakyti gyvenama vieta.
Jus vaziuojate i Sauleta kranta smile.gif
Deja Balatonas beveik centre. Veiksmas aplink ji vyksta. Ir tai tikrai labai tragiskas viesbutis.
Merginos lektuve karta pasakojo, kad tikrai baisu, tarakonynas.
Karta teko gyventi Continentalyje. Baisu. O jis netgi truputi geresnis uz Balatona.
Ir net ne apie prabanga cia kalbu, o apie elementaria higiena ir svara.

O del ekskursiju is vietiniu, tai viskas gerai. Kiek keliavom, nei karto nei apgavo, nei pavede.
O pigiau tai zenkliai nei is musu operatoriu pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 27 rugsėjo 2018 - 11:16
Sveiki 4u.gif Ar teko kam apsistoti viesbutyje 4* LION Bulgarija ax.gif? Kokie atsiliepimai, kokie pliusai, minusai? Aciu
Atsakyti
QUOTE(draugai @ 2018 10 01, 23:38)
<p>Biški įdomybių apie Bulgariją radau smile.gif Čia rimtai pas juos linksėjimas galva reiškia "ne"? biggrin.gif</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://apiesali.lt/bulgarija/'>https://apiesali.lt/bulgarija/</a></p>

Senas kaip pasaulis bajeris biggrin.gif Taip ,butent ta ir reiskia, tik kurortuose dauguma ju jau prisiderine prie musu "ne" ir "taip" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2018 09 27, 12:14)
O kiek mokejote jei ne paslaptis? Nes perkant is anksto tikrai apsimoka labiau pirkti tik skrydi, o ten uzsisakyti gyvenama vieta.
Jus vaziuojate i Sauleta kranta smile.gif
Deja Balatonas beveik centre. Veiksmas aplink ji vyksta. Ir tai tikrai labai tragiskas viesbutis.
Merginos lektuve karta pasakojo, kad tikrai baisu, tarakonynas.
Karta teko gyventi Continentalyje. Baisu. O jis netgi truputi geresnis uz Balatona.
Ir net ne apie prabanga cia kalbu, o apie elementaria higiena ir svara.
O del ekskursiju is vietiniu, tai viskas gerai. Kiek keliavom, nei karto nei apgavo, nei pavede.
O pigiau tai zenkliai nei is musu operatoriu pirkti smile.gif

Balaton viešbutis yra visiškai pakraštyje, net neprivažiavus Nesebaro, o tos linksmybės vyksta daug toliau 5 -6 km nuo Balaton.
Maryte, vienas iš lankytinų objektų jums be auto Nesebaras, į kurį patekti su viešuoju transportu labai paprasta. Kiekvieno viešbučio administratorius nupasakos kaip. Burgasas ir Varna nevertas lankyti. Nieko ten gražaus. Nebent prie Varnos esantis akmenų miškas (į jį tikrai organizuoja vietinės agentūros) ir vienuolynas olose už Varnos. Iš saulėto kranto autobusų stoties mačiau yra maršrutas į Sozopolį, irgi labai gražus miestelis iškyšulyje. O kalnai Bulgarijoje yra giliai žemyne, kaip jau kažkas minėjo 4 val kelio nuo Saulėto kranto
Atsakyti