Dėkui
Bet aš turbūt kažko nesuprantu, žiūriu bookinge, bet su agentūra gaunasi tas pats ar pigiau net. Jei su skrydžiu...
Laba diena visiems čia diskutuojantiems.Daug temų apie Bulgariją priskaičiau,atsiliepimų ir patirčių, kaip visur ir visada -įvairių.
Mes užsisakėme kelionę 2019-08-30 d.Kadangi gavome labai gerą pasiūlymą,kaina tiko,tai ir nusprendėme nuvykti į šią šalį. Pasitarėme su dukra kad vistik bus įdomiau negu Palangoje už tą sumą.Mums prabangos nereikia,pajūrio sąlygos nesvarbios,gultai neaktualu. Kur atostogaujame,mažai laiko praleidžiame prie baseino ar prie jūros.Mums norisi kuo daugiau aplankyti vietovių,pamatyti.
Bet susidariau nuomonę kad didelė dauguma keliaujate savarankiškai,nuomuojatės auto. O va mums taip nebus. Aš nevairuoju,o dukra nori atostogų,o ne važinėti nežinomais keliais.Tai labai norėčiau JŪSŲ suflerių,patarimų ir informacijos.Neįsivaizduoju atstumų tarp miestų ir vietovių.Mes atostogausime kurorte Auksinis krantas Balaton viešbutyje. Labai domina koks susisiekimas viešuoju transportu.Kokius miestus (iš kur kursuoja autobusai ar traukiniai) galima būtų aplankyti savarankiškai? Kokie atstumai tarp miestų? O kaip ten su turizmo agentūromis vietinėmis-ar yra tokių? Organizuoja jie poilsiautojams ekskursijas?Kaži kokios tai ekskursijos ir kainos. Gal kas žinote kokį tinklapį kur būtų parašyta. O gal kas naudojotės ar galite ką parekomenduoti. Mes atostogavę Turkijoje,Kretoje,Tunise,tai ten labai daug vietinių agentūrų ir problemų nebuvo.
Mes labai mylim kalnus ir skaičiau kad labai yra gražių vietų Bulgarijos kalnuose. Bet kogero šitas noras mums neišsipildys.O gal yra kas organizuoja ir į kalnus kokią ekskursiją.Labai prašau JŪSŲ visų,kas ką galite ir žinote-rašykite.
Šiaip tai mes nenorim nei gerti nei gulėti.....Labai norėtume beveik visas dienas kazkur veiksme-važiuoti pamatyti.Vat ir domina mane kaip ten su viešuoju transportu. Taip pat domina ar jie ekskursijas organizuoja.Gal juokingai paklausiu,bet man įdomu.-...Ar ten kalnai tik kažkur toli į kažkurią Bulgarijos pusę,ar matosi kalnų masyvai pavyzdžiui ir iš šio kurorto?