Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(-Braskeele @ 2018 08 26, 09:07)
Pilnas bookingas, pasidairykit mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif
Bet aš turbūt kažko nesuprantu, žiūriu bookinge, bet su agentūra gaunasi tas pats ar pigiau net. Jei su skrydžiu...
Atsakyti
Grįžome užvakar iš Saulėto kranto. Buvom antrą kartą, nes patiko į Stambulą iš ten nuvykt. Kam neproblema per naktį važiuoti autobusu, rekomenduoju pirkti vietinėje agentūroje dviejų parų kelionę, tą kur apie 22 val iš Saulėto kranto išvažiuojama. Nors atstumas yra berods yra apie 360 km, bet ilgokai pasienyje tenka praleist. Viešbutį netoli centrinės miesto dalies pasiekėm kažkur tarp 6-7 val. ryto.
Tokios kelionės kaina su viena nakvyne prekybiniame rajone "Laleli", vienais pietumis ir vienais pusryčiais bei pažvalgine ekskursija jų agentūrose svyruoja maždaug120-130 Lv. Jei norite patekti į vidų Sofijos sobore ir Topkapi rūmuose reikės mokėti 40 Eur, naktinis pasiplaukiojimas Bosforu su vakariene ir gėrimais - irgi 40 Eur, dieninis pasiplaukiojimas - 25 Eur. Perkant klausia, kokia kalba norite ekskurisijos, bet mūsų autobuse buvo ir anglakalbių, ir rusakalbių, tai abiem kalbom informaciją pateikinėjo.
Pats kurortas tvarka ir infrastruktūra tikrai neprilygsta mūsiškiams, bet papludimyje ir jūroje smėlis, tai tuo atžvilgiu man buvo geriau už Turkijos ar Graikijos mano lankytas vietas. Atostogauja daugiausiai Rusijos ir kitų buvusių rytų bloko šalių žmonės, kitų nelabai girdėjom, neskaitant autobuse vykstant į Stambulą sutiktų amerikiečių šeimos, kas labai nustebino mano vyrą.
Atostogomis likome patenkinti, nes jau žinojome, ko tikėtis. Vis tik geras oras ir šiltas vanduo daro savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 08 26, 12:48)
Dėkui  4u.gif
Bet aš turbūt kažko nesuprantu, žiūriu bookinge, bet su agentūra gaunasi tas pats ar pigiau net. Jei su skrydžiu...

Ziurint uz kiek pavyksta aviabilietus 'nukalt' biggrin.gif
O siaip paziurekit i per airbnb. Mes siemet gyvenom savaite labai tvarkinguose apartamentuose uz 174 eur per savaite ;)

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 08 08, 01:10)
O Havajuose tarp kitko nieko gero biggrin.gif drauge buvo, sake suds su bruknem, is filmu isivaizdavo kitaip rolleyes.gif apskritai mum toli grozio ieskot nereik, viska turim Europoj bigsmile.gif

Havajai turi daugiau salu bigsmile.gif. Pažįstami trečia karta skrenda atostogoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 rugsėjo 2018 - 09:01
QUOTE(Naira @ 2018 08 26, 12:48)
Dėkui  4u.gif

Ziurint ko norite smile.gif musu kelione buvo kiek kitokia, rinkomes agenturu nesiulomus apartamentus, ne tokiam populiariam kurorte. Apartamentai buvo naujuteliai, gal 60 kvadratu, 2 kambariu, su nuostabiu baseiniuku, puikiai priziurima teritorija...mokejom 70€ uz para 4 asmenu seimai, aisku Bulgarijos mastais nepigu, bet Palangoj brangiau biggrin.gif paskui kita dali atostogu gyvenom Sauletam krante, apartamentuose, kurie bookinge vertinami 8.7, bet o vaikyti unsure.gif uzdrozti iki negaliu...gi toks kiekis zmoniu praeina

QUOTE(Victorious @ 2018 09 01, 09:31)
Havajai turi daugiau salu bigsmile.gif. Pažįstami trečia karta skrenda atostogoms...

Nesiginciju,nebuvau biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena visiems čia diskutuojantiems.Daug temų apie Bulgariją priskaičiau,atsiliepimų ir patirčių, kaip visur ir visada -įvairių.

Mes užsisakėme kelionę 2019-08-30 d.Kadangi gavome labai gerą pasiūlymą,kaina tiko,tai ir nusprendėme nuvykti į šią šalį. Pasitarėme su dukra kad vistik bus įdomiau negu Palangoje už tą sumą.Mums prabangos nereikia,pajūrio sąlygos nesvarbios,gultai neaktualu. Kur atostogaujame,mažai laiko praleidžiame prie baseino ar prie jūros.Mums norisi kuo daugiau aplankyti vietovių,pamatyti.

Bet susidariau nuomonę kad didelė dauguma keliaujate savarankiškai,nuomuojatės auto. O va mums taip nebus. Aš nevairuoju,o dukra nori atostogų,o ne važinėti nežinomais keliais.Tai labai norėčiau JŪSŲ  suflerių,patarimų ir informacijos.Neįsivaizduoju atstumų tarp miestų ir vietovių.Mes atostogausime kurorte Auksinis krantas Balaton viešbutyje. Labai domina koks susisiekimas viešuoju transportu.Kokius miestus (iš kur kursuoja autobusai ar traukiniai) galima būtų aplankyti savarankiškai? Kokie atstumai tarp miestų? O kaip ten su turizmo agentūromis vietinėmis-ar yra tokių? Organizuoja jie poilsiautojams ekskursijas?Kaži kokios tai ekskursijos ir kainos. Gal kas žinote kokį tinklapį kur būtų parašyta. O gal kas naudojotės ar galite ką parekomenduoti. Mes atostogavę Turkijoje,Kretoje,Tunise,tai ten labai daug vietinių agentūrų ir problemų nebuvo.

Mes labai mylim kalnus ir skaičiau kad labai yra gražių vietų Bulgarijos kalnuose. Bet kogero šitas noras mums neišsipildys.O gal yra kas organizuoja ir į kalnus kokią ekskursiją.Labai prašau JŪSŲ visų,kas ką galite ir žinote-rašykite.

Atsakyti

Kreipiuosi į forumietę BiZė,gal galite papasakoti kur buvote,ką aplankėte. Kaip keliavote? Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2018 09 20, 14:31)
<p>Kreipiuosi į forumietę <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/user/11429-BiZe/'  class="">BiZė</a>,gal galite papasakoti kur buvote,ką aplankėte. Kaip keliavote? Ačiū.</p>

Maryte, jau vien kurorto pasirinkimas yra labai didele klaida unsure.gif nes Sauletas krantas (ne Auksinis jis jokia prasme:))) yra siukslinas durnynas, kur didzioji dauguma poilsiautoju yra girtas britu, vokieciu jaunimelis. As save dar priskiriu prie jaunesnes kategorijos (35), bet daugiau i ta beprotnami kojos nekelciau. Jusu atveju rinkciaus Obzora, Albena...na, cia is mano lankytu vietu, del kitu negaliu pasisakyt smile.gif 2 zvaigzdutes Bulgarijoje irgi yra labai prastas pasirinkimas...ne apie prabangos poreiki cia kalba, o apie elementaria svara kambariuose, teritorijoje, maisto kokybe. Apie keliavima nepatarsiu, mes paskutini karta vykome savo automobiliu, tad pasivazinejome sen bei ten, neperdaugiausia. Mano akim ziurint neypatingai ten yra kur vaziuot, ka ziuret...bet cia tik mano subjektyvi nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 20 rugsėjo 2018 - 14:30
-Braskeele,aš galvoju rugpjūčio pabaiga,rugsėjo pradžia,tai gal jau to jaunimo  (ypač girto) bus mažiau..Nu visai nenorėčiau žiurėti į girtus poilsiautojus. Vat kažkaip aš nusiteikus kad bus viskas prasčiau nei kur esame buvę,bet kad tragiška......nenorėčiau.
Atsakyti

O kur viešbutis Balaton yra ten,gal ne centre?

Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2018 09 20, 15:57)
-Braskeele,aš galvoju rugpjūčio pabaiga,rugsėjo pradžia,tai gal jau to jaunimo  (ypač girto) bus mažiau..Nu visai nenorėčiau žiurėti į girtus poilsiautojus. Vat kažkaip aš nusiteikus kad bus viskas prasčiau nei kur esame buvę,bet kad tragiška......nenorėčiau.

Maryte, gal nebus tragiska! Viesbutis kuklus, bet kas kaip prates atostogaut smile.gif pats kurortas man labai nepatinka, jei vaziuoji atostogu ne gert iki paryciu. Nes ten veiksmas kiaura para. Pliaze rast lopineli be gultu sudetinga misija. Aisku, jusu atveju sezonas bus i pabaiga, gal ir tu zmoniu bus visur maziau, nes vasara tai durnynas, laukem kada namo vaziuosim unsure.gif pasivaiksciot nelabai yra kur, kad butu kokia pakrante ar pan, tik gariunai gariunai gariunai. I Nesebara butinai nuvaziuokit, ten jis salia, kokie 3 km, autobusai kursuoja labai daznai, stoteliu nemazai.
Atsakyti

Šiaip tai mes nenorim nei gerti nei gulėti.....Labai norėtume beveik visas dienas kazkur veiksme-važiuoti pamatyti.Vat ir domina mane kaip ten su viešuoju transportu. Taip pat domina ar jie ekskursijas organizuoja.Gal juokingai paklausiu,bet man įdomu.-...Ar ten kalnai tik kažkur toli į kažkurią  Bulgarijos pusę,ar matosi kalnų masyvai pavyzdžiui ir iš šio kurorto?

Atsakyti