Aš jau Bulgarijoj, man toks oras super, nes karščių nemėgstu. Vakar stipriai palyjo, po to vėl gerai. Dabar rytas labai saulėtas. Tik nesuprantu, naktį vėmiau nejaugi apsinuodijau. Laabai skanus maistas buvo
Gerti tai vandens pirkom, tik kad prausiausi, nejaugi galėjau pasigaut virusą...
Gal praeis ir tikekites, kad ne virusas musu atostogos jau i pavaiga, tai siandien man salciausia diena
Gal kas žinot kuris vietinis autobusas važiuoja iš auksinių kopų į Varną? )
Gal kas žinot kuris vietinis autobusas važiuoja iš auksinių kopų į Varną? )
409
O mes vemiam
Jau ir vyrui 38,5 temp.
Nu ir kaip taip
Šitaip saugojausi to vandens, pirkaus dantim valyt ir vistiek! Dar jei vaikai išgrius, tai iš vis...
O oras tai lb geras man. Nėra jokių žaibų, vakar palijo, po to vėl šilta. Vakarais vėsu. Man super
Jau ir vyrui 38,5 temp.
Nu ir kaip taip
Šitaip saugojausi to vandens, pirkaus dantim valyt ir vistiek! Dar jei vaikai išgrius, tai iš vis...
O oras tai lb geras man. Nėra jokių žaibų, vakar palijo, po to vėl šilta. Vakarais vėsu. Man super
QUOTE(Naira @ 2018 07 26, 21:47)
O mes vemiam
Jau ir vyrui 38,5 temp.
Nu ir kaip taip
Jau ir vyrui 38,5 temp.
Nu ir kaip taip
Vajei - galbūt virusą lėktuve pasigavot, o gal kokių ne visai gerai termiškai apdorotų jūros gėrybių suvalgėt... nes logiškai mąstant nuo viruso ar vandens purmi vaikai turėjo iškrist...
Sveikatos! Jei ryt ryte tęsis - kreipkitės į gydytojus, vaistų tinkamų išrašys, o po to draudimas viską kompensuos.
QUOTE(Naira @ 2018 07 26, 21:47)
O mes vemiam
Jau ir vyrui 38,5 temp.
Nu ir kaip taip
Jau ir vyrui 38,5 temp.
Nu ir kaip taip
Siaubas. Nueikit iki vaistines. Duos vaistu savu tinkamu. Nesikankinkit taip.
Bet sakes, per 4 metus nei karto nebuvo jokio apsinuodijimo 😔
Aš ir dantis ploviausi su jų vandeniu, bet tfu tfu viskas gerai praėjo..
Paprašykite vaistineje kokių vaistų..
Virusą matyr prieš tai kažkur pagavot.. Kolos daug gerkit..
QUOTE(BiZė @ 2018 07 26, 22:49)
<p>Aš ir dantis ploviausi su jų vandeniu, bet tfu tfu viskas gerai praėjo.. </p><p>Paprašykite vaistineje kokių vaistų..</p><p>Virusą matyr prieš tai kažkur pagavot.. Kolos daug gerkit.. </p>
Iš kur jūs traukiat tokią info apie vandenį niekaip nepagaunu, su kokiais Egiptais čia maišot??? Praustis, valytis dantis ir net gert galima iš krano, tik nerekomenduotina dėl didelio kiekio chloro. Užaugau kaime su chloruotu vandeniu ir nenumiriau. Virusas būna jūroj arba baseine, nors pati kiek laiko gyvenu laimei pasigavus nebuvau. Tiesiai pas gydytojus, kam dar kankintis, išrašo vaistų ir per porą dienų praeina.
Jau ryte nieko, jau mankštą darom
Aš šitą virusą nuo vaikų visad pasigaudavau. Galvojau, kad jau užsigrūdinau, bet nei velnio.
Keisčiausia, kad vaikai dar laikosi
O dėl vandens ir gidė perspėjo ,kad negert . Mes ir dantis valom su pirktu vandeniu, bet nepavyko apsisaugot
Vaistų savo visą maišą turėjau, tai pravertė
Papildyta:
Tai vat ir mes Turkijoj buvom prieš keletą metų. Mergaitė nei metų neturėjo. Nieki nesisaugojom, nes nežinojom, ir nesusirgom. O čia kuo daugiau rūpinaus, taip ir atsitiko.
Aš šitą virusą nuo vaikų visad pasigaudavau. Galvojau, kad jau užsigrūdinau, bet nei velnio.
Keisčiausia, kad vaikai dar laikosi
O dėl vandens ir gidė perspėjo ,kad negert . Mes ir dantis valom su pirktu vandeniu, bet nepavyko apsisaugot
Vaistų savo visą maišą turėjau, tai pravertė
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2018 07 26, 23:39)
Siaubas. Nueikit iki vaistines. Duos vaistu savu tinkamu. Nesikankinkit taip.
Tai vat ir mes Turkijoj buvom prieš keletą metų. Mergaitė nei metų neturėjo. Nieki nesisaugojom, nes nežinojom, ir nesusirgom. O čia kuo daugiau rūpinaus, taip ir atsitiko.
QUOTE(Naira @ 2018 07 27, 10:31)
Jau ryte nieko, jau mankštą darom O čia kuo daugiau rūpinaus, taip ir atsitiko.
Na smagu, kad jau geriau!
Įvyko natūralus organizmo valymas ☺
Atsigriebkit!
P.S. ar arbūzų dar yra?
QUOTE(Nena @ 2018 07 27, 13:24)
Na smagu, kad jau geriau!
Atsigriebkit!
P.S. ar arbūzų dar yra?
Atsigriebkit!
P.S. ar arbūzų dar yra?
Yra arbūzų, labai skanūs. Ir melionai labai
O klausykit kaip ta kosmetika su rožėm, kur pilna pirkt pigiai? Ten iš tikro rožių visokių aliejus deda ar meluoja?
Refan irgi radau, bet šampūnų ne. Vieną atrodo apžiūrėjau, tai ten sls yra, tai nelabai natūralūs kaip supratau