Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

Mes pirmąkart važiavom į Bulgariją, labai pergyvenau, kad nepatiks man ji ir dėl orų prognozių pergyvenau, bet mielai grįžčiau, patiko ir jūra, ir kainos, ir maistas, ir veiklos pakankamai. Truputį nugąsdino orai, lietaus visai nesitikėjom, bet gavom, pora dienų vėlai vakare ir naktį, vieną dieną po pietų valandėlę lijo, kitomis dienomis saulės ir šilumos buvo pakankamai.

Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2018 07 23, 09:24)
<p>Mes pirmąkart važiavom į Bulgariją, labai pergyvenau, kad nepatiks man ji ir dėl orų prognozių pergyvenau, bet mielai grįžčiau, patiko ir jūra, ir kainos, ir maistas, ir veiklos pakankamai. Truputį nugąsdino orai, lietaus visai nesitikėjom, bet gavom, pora dienų vėlai vakare ir naktį, vieną dieną po pietų valandėlę lijo, kitomis dienomis saulės ir šilumos buvo pakankamai.
</p>

Mums rodo kiekvieną dieną, kiek būsim ryte, vakare, dieną žaibus. Tai nežinau net jau ką ir galvot.

Ar striukes imat? Aš net nežinau ar imt ar ne, jei lietus, bet 28 šilumos...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 07 23, 10:02)
Mums rodo kiekvieną dieną, kiek būsim ryte, vakare, dieną žaibus. Tai nežinau net jau ką ir galvot.

Ar striukes imat? Aš net nežinau ar imt ar ne, jei lietus, bet 28 šilumos...

Oi, kokios striukės 😀Lietutis toks šiltas kaip LT. Nebijokit, jeigu atgaivins
Papildyta:
[quote=laputexxx,2018 07 22, 18:36]
https://m.accuweathe...er-forecast/253

Nesibaiminkit, o galvokit, kad su orais pasiseks 👍🏼, na jei palis-protarpiais ir šiltai 😉... orai tokie nepastovūs, kad net ir pačioj Bulgarijoj kas val. jų prognozės kinta, taigi -tik geros mintys ! 👋🏼Mums irgi rodė ištisai 5d. lietus ir žaibas. Na, palynojo, bet tomis dienomis keliavom, tai jeigu vienur lašnoja, kitur-kepina, o ties Sofija gali ir pliaupti ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La farfalla: 23 liepos 2018 - 13:31
[quote=La farfalla,2018 07 23, 14:28]
Oi, kokios striukės 😀Lietutis toks šiltas kaip LT. Nebijokit, jeigu atgaivins
Papildyta:
[quote=laputexxx,2018 07 22, 18:36]
https://m.accuweathe...er-forecast/253

Nesibaiminkit, o galvokit, kad su orais pasiseks 👍🏼, na jei palis-protarpiais ir šiltai 😉... orai tokie nepastovūs, kad net ir pačioj Bulgarijoj kas val. jų prognozės kinta, taigi -tik geros mintys ! 👋🏼Mums irgi rodė ištisai 5d. lietus ir žaibas. Na, palynojo, bet tomis dienomis keliavom, tai jeigu vienur lašnoja, kitur-kepina, o ties Sofija gali ir pliaupti ☺
[/quote]
Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 07 23, 19:28)

Atvaziavom i Bulgarija, pila ir lauke 22 val 17 laipsniu...apima panika,kad nei vaikam,nei sau nepaemiau siltesniu rubu unsure.gif tikrai ne to tikejaus pietuose unsure.gif taip kad tas nulijo...pila jau geras 5 valandas ir tikrai salta...ir i prieky pietietiskos silumos neprognozuojama jei tiket prognozem unsure.gif zodziu,nuotaika nuline
Atsakyti
buvau pries menesi, vakarais irgi pildavo kaip is kibiro.sakau, daugiau i bulgarija, ne, nes orai nenuspejami..

issinuomave masina vaziavom i kalna, labai ten grazu, tik vel sutrugde lietus, negalejom keltuvu keltis.uzvaziavom i kalno virsune su masina
https://www.tripadvi...n_Province.html
Atsakyti

Užuojautos! aš paskaičiusi Jūsų komentarą pažiūrėjau, kokia situacija kalnų kurorte, kur planuojam rugpjūčio pabaigoje 3 naktis - tai ten 10 šilumos dabar! savaitei į priekį 14-15.. Tik nuo rupjūčio pradžios rodo pagerėjimą.. Belieka palinkėti, kad pajūryje orai greit keistųsi ir galėtumėt pasidžiaugti šiluma ir tikru kurortiniu poilsiu!

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 07 23, 22:30)
Atvaziavom i Bulgarija, pila ir lauke 22 val 17 laipsniu...apima panika,kad nei vaikam,nei sau nepaemiau siltesniu rubu unsure.gif tikrai ne to tikejaus pietuose unsure.gif taip kad tas nulijo...pila jau geras 5 valandas ir tikrai salta...ir i prieky pietietiskos silumos neprognozuojama jei tiket prognozem unsure.gif zodziu,nuotaika nuline

Varykit į Turkajų, ranka paduot mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip keista, kad tokie orai unsure.gif Gal visuotinė orų kaita blink.gif Kai mes prieš 2 metus keliavom agentūroje sakė, kad maždaug nuo Joninių būna geri orai ir tikrai nebuvo jokio lietaus, oras šiltas, jūra šilta. Net nebūčiau pagalvojus, kad tokiu metu metu gali taip atšalt ir ilgai lyt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 24, 11:04)
Varykit į Turkajų, ranka paduot  mirksiukas.gif

As paso neturiu tongue.gif o ir varom i Turkaju spali rolleyes.gif
Norma, 26 dabar ax.gif
Atsakyti

Norma, 26 dabar ax.gif

Linkim, kad taip ir toliau! tegul orai šoko nevaro :)

Atsakyti
https://www.accuweat...monyr=8/01/2018
Atsakyti