Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

Dėkoju už tiek patarimų 4u.gif

Tai dabar aišku kodėl neradau su nemokamais gultais kelionės 4u.gif

Dar išsigandau dėl kondicionierių kambariuose. Irgi , kai ieškojau kelionės pirmoj vietoj kondicionieriaus prašiau, kad būtų ( jei nepakelčiau karščio, kad kambary galėčiau atsivėsit) . Tai db skaitau, kad centrinis kondicionierius. O tai reiškia, kad įjungia bendrai administracija ir kada nori verysad.gif

Papasakokit kaip su jais hrizantemoj?

4u.gif
Atsakyti

Mes Ispanijoje taip ir padareme. Nusipirkome sketi, kuri po to be problemu parsivezeme namo ;)

Atsakyti
O kaip dėl pinigų, grynais vežatės eurus ir ten keičiatės ar kaip darote? 4u.gif
Atsakyti

Labuka, grįžom prieš dvi sav. iš Auksinių smilčių, kaip pirmą kartą buvę, tai labai nustebino mokamų gultų kainos ir nemokamos zonos mažytis plotelis (kiti poilsiautojai kalbėjo, kad pernai buvo didesnis plotas nemokamos zonos) nuomotis brangu, o užsiimti nemokamą vietą reikia labai anksti iškart po pusryčių ateiti. Ruošėmės pirkti skėtį, bet nepirkom, nes net skleisti nebūtų buvę kur, tai tik pasideginom truputį, jūroje atsigaivinom ir ėjom vis prie baseino, nes erdviau ir ne taip karšta. Aišku patogu buvo vaikščiot, nes prie pat jūros viešbutis, nusileidi laiptukais, per siaurutę gatvelę ir jūra, buvo super.

Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2018 07 19, 08:39)
<p>Labuka, grįžom prieš dvi sav. iš Auksinių smilčių, kaip pirmą kartą buvę, tai labai nustebino mokamų gultų kainos ir nemokamos zonos mažytis plotelis (kiti poilsiautojai kalbėjo, kad pernai buvo didesnis plotas nemokamos zonos) nuomotis brangu, o užsiimti nemokamą vietą reikia labai anksti iškart po pusryčių ateiti. Ruošėmės pirkti skėtį, bet nepirkom, nes net skleisti nebūtų buvę kur, tai tik pasideginom truputį, jūroje atsigaivinom ir ėjom vis prie baseino, nes erdviau ir ne taip karšta. Aišku patogu buvo vaikščiot, nes prie pat jūros viešbutis, nusileidi laiptukais, per siaurutę gatvelę ir jūra, buvo super.
</p>

Oho kaip ten smile.gif o vakarais kaip pajūry? Gal tuščiau? Aš karščio kaip nemėgstu, tai man vakaras dar labiau tiktų būt prie jūros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 07 19, 07:35)
O kaip dėl pinigų, grynais vežatės eurus ir ten keičiatės ar kaip darote?  4u.gif

Ten pilna keityklų. Didžiausias kursas buvo 0,193lv vyraujantis 0,190lv.Tik visur klausėm ar neima komisinių-niekur jų nenuskaičiavo.
Atsakyti
QUOTE(La farfalla @ 2018 07 19, 10:21)
Ten pilna keityklų. Didžiausias kursas buvo 0,193lv vyraujantis 0,190lv.Tik visur klausėm ar neima komisinių-niekur jų nenuskaičiavo.

Dėkui, žinau, kad ketyklų pilna. Bet ar grynus vežtis, ar iį kortelės keistis geriau. Kal mokesčiai kokie bus taikomi, pagalvojau, jei tiesiai iš kortelės grynint pakeičiant valiutą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 19 liepos 2018 - 10:07

Vakarai buvo man vėsoki, prie jūros gulinėt man nebesinorėjo, bet jau oras gal bus daugiau įšilęs. Pinigų vežėmės eurus keitėmės ten, viešbučio Admiral pirmame aukšte yra bankas Reifeisan, gidė nurodė kad kursas geriausias ir patikimiausia. Kortele nemokėjom niekur, nes pagalvojom konvertavimas gali brangiai kainuoti.

Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2018 07 19, 11:28)
<p>Vakarai buvo man vėsoki, prie jūros gulinėt man nebesinorėjo, bet jau oras gal bus daugiau įšilęs. Pinigų vežėmės eurus keitėmės ten, viešbučio Admiral pirmame aukšte yra bankas Reifeisan, gidė nurodė kad kursas geriausias ir patikimiausia. Kortele nemokėjom niekur, nes pagalvojom konvertavimas gali brangiai kainuoti.
</p>

O tai super man bus vakarai smile.gif
Dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti

Kortele atsiskaitinejant mokestis neimamas, bet jei įšiminesit grynus, tada mokėsite tiek kiek sakykime Lietuvoje Swed banko kortele, kokiame Seb bankomate. Tai patariu tureti grynu euru, o ten išsikeisite i Levus. 

Atsakyti

Vakare paplūdimiuose tušcia ir gultais gali naudotis :D

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 07 18, 07:43)
Sveiki, dar noriu paklaust. O kaip su tuo paplūdymiu prie Hrizantemos, jei nepirkti gultu, ar toli eiti?
Kuo labiau gilinuos, tuo labiau nepatikt pradeda... turbūt brangūs tie paplūdimio gultai, o mes keturiese (šeima) .
Ieškojau viešbučių ant jūros kranto, kažkaip neradau, gal per mažai ieškojau, tai dabar gailėtis jau pradedu smile.gif

Gultų nepirkome, nes prie jūros kelias val tebūdavome. Pasitiesdavome savo. Galite nuomotis 1 gultą sus skėčiu, jei yra būtinybė pasislėpti nuo saulės mirksiukas.gif . Nuo viešbučio iki jūros nėra labai toli, bet viešbutis ne pirmoje linijoje, tai neprivaikšiosite smile.gif Jei mėgstate baseinus, galėsite viešbučio teritorijoje būti. Ten ir ant žolytės galit pasitiesti savo dėkiukus, jei nenorėsite saulės- yra medžių, bus pavėsis.
Atsakyti