Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(?angeliux? @ 2016 10 30, 16:13)
Sveikos  4u.gif
Planuojam ir mes po truputi kelione i Bulgarija, zadam vaziuoti kitu metu rugpjuti... kaip manot, kada geriausia uzsisakyti viesbuti? mes keliausime savarankiskai. ar verta imti AI?  ar geriau tik pusrycius? Su mumis bus 1.5 m vaikas, kaip su maistu jam? baisu del apsinuodijimu ir pan. kokia mazdaug vyraujanti racionali kaina uz viesbuti 7d? norisi bent 4*

Laba, as imciau tik AI ;) siemet vaziavom su 6mete dukra, tikrai pasiteisino, gyvenom mazame miestelyje ir jei nei viskas iskaiciuota nezinau ka butume valge, kadangi buvo tik 1-2 "kabakai" kuriuose tik saslykai ar kepsniai. 7 naktim su viskas iskaiciuota tikrai rasite apie 1000-1200 ar net ir pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 30 spalio 2016 - 15:32
Planuojam atostogas su mazu vaiku vasara. Koki menesi rinktis su metinuku? Geriau i sauletaji kranta ar kopas vaziuot?nesinori naktiniu diskoteku ir triuksmo po langais. Gal rekomendaciju geram viesbuciui pasyviam poilsiui???
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 30, 16:30)
Laba, as imciau tik AI ;) siemet vaziavom su 6mete dukra, tikrai pasiteisino, gyvenom mazame miestelyje ir jei nei viskas iskaiciuota nezinau ka butume valge, kadangi buvo tik 1-2 "kabakai" kuriuose tik saslykai ar kepsniai. 7 naktim su viskas iskaiciuota tikrai rasite apie 1000-1200 ar net ir pigiau  mirksiukas.gif

O mes jau du metus saviarankiskai keliaujame ir tai musu pirmos keliones be AI, imame apartamentus su virtuve (nors gamintis tik viena karta kepiau kiausiniene), draugai turejo vaika poros metu irgi be AI...... gyvenome Sauletame krante, maisto ir kaviniu pasirinkims labai didelis, net kava gerdavome rytais kavineje, nes nebrangu..... man labai patiko ir po tu kelioniu nusprendeme kad daugiau jokiu AI, AI mums tiko ir patiko tik Turkijoje. Siaip Bulgariska virtuve labai puiki ;)
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2016 11 16, 10:00)
O mes jau du metus saviarankiskai keliaujame ir tai musu pirmos keliones be AI, imame apartamentus su virtuve (nors gamintis tik viena karta kepiau kiausiniene), draugai turejo vaika poros metu irgi be AI...... gyvenome Sauletame krante, maisto ir kaviniu pasirinkims labai didelis, net kava gerdavome rytais kavineje, nes nebrangu..... man labai patiko ir po tu kelioniu nusprendeme kad daugiau jokiu AI, AI mums tiko ir patiko tik Turkijoje. Siaip Bulgariska virtuve labai puiki ;)

Sakykit, o jūs savarankiškai keliaujat su savo auto?

Atsakyti
QUOTE(barra @ 2016 11 17, 12:32)
Sakykit, o jūs savarankiškai keliaujat su savo auto?

Jo, su savo. Kelione varginanti ilga, bet labai idomi. Antra karta galvojau jau prailgs kelione, bet neeee...... stojom Vengrijoje porai naktu ejome i baiseinus bei terminius vandenis... vaziuociau ir trecia karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2016 11 17, 15:07)
Jo, su savo. Kelione varginanti ilga, bet labai idomi. Antra karta galvojau jau prailgs kelione, bet neeee...... stojom Vengrijoje porai naktu ejome i baiseinus bei terminius vandenis... vaziuociau ir trecia karta biggrin.gif

Kiek apytiksliai km gaunasi? Mes su savo auto važiavom į Kroatiją, Juodkalniją. Mums irgi super kelionės su savo auto.
Atsakyti
[quote=barra,2016 11 17, 17:06]
Kiek apytiksliai km gaunasi? Mes su savo auto važiavom į Kroatiją, Juodkalniją. Mums irgi super kelionės su savo auto.
[/quote

Iki Sauleto kranto gaunasi apie 2000km mes vaziavom su viena nakvyne stojom i prieki vaziuojant, Vengrijoje - atgal vaziuojant Rumunijoje visai prie pat sienos su Slovakija.

Papildyta:
[quote=giedrius,2016 11 17, 17:20]
[quote=barra,2016 11 17, 17:06]
[/quote

Iki Sauleto kranto gaunasi apie 2000km mes vaziavom su viena nakvyne stojom i prieki vaziuojant, Vengrijoje - atgal vaziuojant Rumunijoje visai prie pat sienos su Slovakija.
[/quote]
Sorry,
Rumunijoje netoli sienos su Vengrija
Atsakyti
Gal kas buvote ir galėtumėte ką nors plačiau papasakoti apie viešbutį Miramar?
Atsakyti
Gal kas buvote geguzes pradzioje, ar jau silta?
Atsakyti
Sveiki
Gal kas esate buvę viešbutyje MADARA HOTEL SMARTLINE , kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 12 27, 17:02)
Gal kas buvote geguzes pradzioje, ar jau silta?

Lietuviška vasara. Man būnant gegužės pabaigoje dvi dienas liūtis buvo... Kas norėjo - tie maudėsi jūroje. Man asmeniškai, norėjosi daugiau šilumos. Saulutė kaitino įdegti buvo galima. Aš rinkčiaus labiau birželio pradžią.
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2017 01 04, 14:45)
Lietuviška vasara. Man būnant gegužės pabaigoje dvi dienas liūtis buvo... Kas norėjo - tie maudėsi jūroje. Man asmeniškai, norėjosi daugiau šilumos. Saulutė kaitino įdegti buvo galima. Aš rinkčiaus labiau birželio pradžią.

Tai turbut balandzio pradzioj bus salta isvis...
neapsisprendziu kur atostogaut, norisi si karta arciau t. y. europoj, o bulgarijo nesam buve bigsmile.gif
Atsakyti