Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija, jūra, saulė

QUOTE(hollie @ 2018 06 20, 22:21)
<p>As gal su kvailu klausimu, bet  rolleyes.gif :
ar verta imt pledukus pasitiest i papludimi? o gal ten visi ant gultu ir mes su tais pledais kvailai atrodysim?
</p><p>ir kiek mazdaug tie gultai papludimy kainuoja?</p><p></p>

Manau, kad normaliai atrodysite su savo pledukais ar papludimio ranksluosciais.
Mano galva, ten papludymiu skeciu ir gultu kaina tikrai per didele. Bijau pameluoti, bet sketis su dviem gultais kainuoja apie 15eur, vien tik sketis apie 7 eur. Mes buvome su vaiku, su kuriuo reikia zaisti, o ne ramiai guleti, tai nuomodavomes tik sketi ir jo pavesyje statydavome pilis smile.gif
Jei planuojama daugiau dienu praleisti papludimyje, tikrai verta prekybos centre nusipirkti papludimio sketi, kuris ten kainuoja kaip vienos dienos nuomos kaina. O paskui galima tiesiog palikti. Bet buvo lietuviu, kurie sekmingai parsiveze namo skecius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supersmile: 21 birželio 2018 - 08:07
Kai mes buvom prieš 2 metus kainos buvo gal apie 15 levų už skėtį ir 2 gultus, bet tikrai ne eur. Skėtį tikrai pigiau nusipirkti negu nuomotis visą savaitę, rankšluosčius pasiimti iš namų arba nusipirkti Bulgarijoje, jei viešbutis neduoda. Dauguma nešasi savo skėčius ir rankšluosčius, paplūdimyje aiškiai matosi pažymėtos zonos, kur mokami gultai ir skėčiai, ir kur nemokamos (tuščios) zonos, toje nemokamoje zonoje galima statyti savo skėtį ir pasitiesti savo rankšluostį ar pledą.
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2018 06 21, 08:35)
<p>Brangoka gultų nuoma sakyčiau, kai vykom į Turkiją, taip pat galvojau, kad su savo pledukais atrodysim nekaip, bet nuvykus pamačiau, kad labai daug žmonių ant savo pledukų, to paties tikiuosi ir Bulgarijoj.
</p><p></p><p>Ar Auksinėse smiltyse gali prireikti megztukų vakarui?
</p><p></p><p>Ar rankinių padoria kaina galima rasti?
</p>

Gal kazkas pasikeite su tuo gulejimu be gultu, bet kai mes buvom paskutini kart (pries kokius 5 metus) tai pamenu jauties kaip naslaitis su tuo savo dekiuku, nes bile kur su juo gult negali, pvz prie pat juros tu tiesiog fiziskai netilpsi su juo, nes tie gultai vos ne vandeny pastatyti pirmoj eilej, tai tiesies ta savo dekiuka vos ne uz 6 gultu eiliu nuo juros...ir dar koks pizdukas ateina burba, kad cia negalima biggrin.gif biggrin.gif na aisku ant kokios 3 dienos mes juos labai greit pasiusdavom su ju "negalima", bet vistiek nesmagu kazkaip budavo rolleyes.gif musu viesbutis buvo pirmoj linijoj, salia pliazo, tai neapsimokedavo mum imt tu gultu po 15 euru dienai nors tu ka, nes paguli valanda ir eini pvz prie baseino,o tada jau tikekis, kad neuzims, aisku, turi ceki, bet kelt zmones paskui nui tu gultu nu irgi kazkaip...zodziu, va sitas momentas man labai nepatinka Bulgarijoj.
Atsakyti
Mes buvom Nesebare, tai tikrai nesijautėm našlaičiais su savo rankšluosčiais ir skėčiu, nei karto nesinuomavome gultų/skėčių, buvo pakankamai vietos nemokamose zonose, aišku niekas nesitiesia rankšluosčių ties mokamam zonom nei prieš, nei už jų, reikia netingėt truputį paeiti 4u.gif Mūsų viešbutis irgi buvo pirmoje eilėje, bet nemokamų skėčių ir gultų neturėjo, bet mums paeiti kelis žingsnius iki nemokamo pliažo nebuvo problemų.
Atsakyti

Vakarais gana šilta, bet galit kokį ploną tureti.. Man neprisireike. Va gailejausi kad neturejau plono ilgo sijonuko vakare.

Su savo pledukais yra atskiros zonos, kartu prie gultu nera vietos ir nelabai leidžia. 

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 06 20, 09:44)
Gal ką papasakosit? kaip ten kambariai? ar yra kondicionieriai? smile.gif
Papildyta:

kambarys tvarkingas, kondicionierius buvo. Tvarkė kiekvieną dieną. Tik plonos sienos, girdisi kaimynai jei triukšmingesni. Bet mums kambarys reikalingas tik permiegoti smile.gif
Maistas skanus, pasirinkimas nemažas. Rytais lauke blynus kepdavo.
Mums viskas tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2018 06 21, 12:57)
kambarys tvarkingas, kondicionierius buvo. Tvarkė kiekvieną dieną. Tik plonos sienos, girdisi kaimynai jei triukšmingesni. Bet mums kambarys reikalingas tik permiegoti smile.gif
Maistas skanus, pasirinkimas nemažas. Rytais lauke blynus kepdavo.
Mums viskas tiko ir patiko smile.gif

tai super 4u.gif svarbu maisto daug, man vaikai nevalgikai, tai galės rinktis smile.gif

ir dar kilo klausimas. To viešbučio aprašyme rašo, kad yra trys berods restoranai. Žuvies ir tt. Tai ten jau neįskaičiuota, jau mokama?

o kaip su valgymais? būna pusryčiai, pietūs, vakarienė, ar ištisai visko pridėta? Alkoholio būna? wub.gif pvz.: vyno?

Aišku viską susižinočiau nuvažiavus, bet man smalsu smile.gif
Pas mus AI, viskas įskaičiuota
Atsakyti

Dėl paplūdimio-gultų-pledų ačiū už info, turėsim minty, skėtį imsim iš namų, nėra jis sunkus ir į lagaminą telpa.

Atsakyti
Buvom 2kart Bulgarijoj,Nesebare bei Saulėtam krante,nei karto nenuomavom nei gultų nei skėčių.
Nu man kažkaip apie 100 eur savaitei išleisti tam reikalui gaila biggrin.gif

Nemokamų zonų yra visur,vietos užtenka,kada norim ateinam-išeinam.
Nusipirkom skėtį beveik patį didžiausią,lengvą,su dėkliuku kuris turi rankenėlę pasikabinimui ant peties. Net nejauti,kad einant kažkas kabo už tavęs biggrin.gif

Dabar jau pora metų nei rankšluosčio į pliažą neimu,nusipirkau didelę lengvą skarą,pasitiesiu ir guliu sau .Ji tokia universali,kai šaltoka vakare,ant pečių užsimesti smagu. Pakišai po kranu-vėl švari bigsmile.gif

Kuo mažiau pundų,tuo smagiau poilsiauti tikra ta žodžio prasme mirksiukas.gif
Mano pliažinėje kuprinukėje vos keli daiktai :vanduo,skara,maudymkė,kremukas.

Vyrams sunkiau,tysia krepšį su savo ir vaikų daiktais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 06 21, 12:51)
tai super  4u.gif svarbu maisto daug, man vaikai nevalgikai, tai galės rinktis smile.gif

ir dar kilo klausimas. To viešbučio aprašyme rašo, kad yra trys berods restoranai. Žuvies ir tt. Tai ten jau neįskaičiuota, jau mokama?

o kaip su valgymais? būna pusryčiai, pietūs, vakarienė, ar ištisai visko pridėta? Alkoholio būna?  wub.gif pvz.: vyno?

Aišku viską susižinočiau nuvažiavus, bet man smalsu  smile.gif
Pas mus AI, viskas įskaičiuota

Restoranus kiek pamenu reikia atskirai užsisakyti, mes nėjom. Nes vaikai žuvies nemėgsta smile.gif
Yra ir vyno, ir stipresnių ir kokteilių. Dėl maisto nepasakysiu, nes mes visą dieną nebūdavom prie baseinų.
Atsakyti
Kažkuri klausėt dėl kelionės draudimo. Tai va, turiu banko kortelę, kuriam priklauso kelionės sveikatos draudimas (ERGO). Įvykus draudžiamam įvykiui (gili pjautinė žaizda, siuvimas, skiepas nuo satbligės) jie man NIEKO nesumokėjo! Priežastis nemokėti juokinga ir neadekvati. Todėl , jei kas pasitikite banko kortelės draudimu - gali nutikti kaip man. Jie akivaizdžiai suinterestuoi Nemokėti ir prigalvoja visokių nesąmonių, kabliukų .
Atsakyti

vajei, o kokia ta priežastis?

Mes esame prieš 10 metų swed banko draudimą su kortele - bet tuomet jie bendradarbiavo su if draudimu. Nebuvo jokių poblemų - kompensavo 100 proc. sumokėtų išlaidų sumos.

Atsakyti